Pogledajte što majstori rade ;-)

poruka: 6
|
čitano: 18.955
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

http://imgur.com/a/w1BSG

na potonjem linku nalazi se galerija, dakle radili smo frend i ja moj dnevni boravak. 12 sati dnevno smo radili, imamo žuljeve i rane po rukama, ali nema veze ponosni smo na učinjeno.

Oboje volimo ponekad odigrati kakve računalne igrice, i ne volimo izlaziti na fancy mjesta - kakogod, mislim da nismo niti najmanje beskorisni krelci, kakav je stereoptip tipičnog "geeka".

Inače, on je bauštelac, ja sam programer. Najbolji smo frendovi i eto, pomogao mi je srediti sobu za 2 pive i pizzu. (dao sam mu 600 kn u đep, ali ih je odbio i nikako nije htio uzeti)

Vrlo ukratko , opis posla:

* Struganje stare farbe i otpadnog materijala sa zidova i plafona

* Gletanje svih zidova i plafona (20 kilograma gleta)

* Odnos gomile otpadnog materijala, smeća, brdo nekih neidentificiranih šarafića i drugih govanaca.

* Farbanje zidova i plafona (2 ruke Dulux boje, bez impregnacije - na preporuku majstora kod kojeg smo kupili boju)

* Postavljanje LAMINATA NA ZID (silikonom + poneki čavlić). Zašto ne lamperiju ? Jer je lamperija ljigava i mora se bojati, usto ona je nazubljena i jednostavno, bljak mi je bila nakon 8 godina što sam gledao onu šugavu bijelu.

* Postavljanje rubnika na laminate (zeznuti dio posla, razmak između zida i kostura za laminat+laminata je bio debel više od palca pa je jedino rješenje za gornji rubnik bilo nakositi ga)

* Čišćenje, e to je bio najteži dio posla - vjerujte mi - nakon 22 sata rada, ubijaju vas leđa, mrtvi ste i samo razmišljate kako sve što prije završiti. Rane na rukama poštenu peću od sasušenog kreća i prljavštine, nervoza postaje sve očitija ... a onda još 2 sata čišćenja i spremanja, slaganja namještaja, brisanja, usisavanja, odnošenje gomile otpada, pranje alata, ... uhh ... (ovo je jedan tipičan dan "običnog" bauštelca)

Nadam se da vam se sviđa.

Ovo sam radio za svoja 2 dana godišnjeg "odmora" , koje sam uzeo u srijedu i četvrtak.

:)
15 godina
neaktivan

Svaka čast...
Evo šta se dobije sa dosta truda.. :D

Jeste 22h u komadu ili.. ;D

Zeppe :D
16 godina
neaktivan

Jel to neki alien izašao iz zida pa je ostala ona fleka? {#}

16 godina
neaktivan

Svaka čast na slikama,dobro ste se narintali sa usranim zidovima.

Ja sam isto uvijek krpao makar mi je dobro rekao jedan lik da je najbolje srokati svu staru žbuku i nabacit novu pa si miran 20 godina.

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?
17 godina
neaktivan

Zakon br. 67: Uvijek postoji razlog za otići na Žuju ... bravo {#}

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
16 godina
neaktivan

Evo ovo je snmka od prije par godina, par mojih poznanika i frend ( iza kamere ) ruše , devastiraju i prenamjenjuju prostor :

Evo podjelite i ostali snimke vaših radova :)

I'm from Hollywood
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice