Izgleda grdo, al takve su u pravilu najfinije. Mljac!
Rekao sam mu da je proba u krug normalno napravit, no uvijek ovako ispadne. No nije važan izgled važan je okus :-).
okrugla može jedino ispasti kad je pizza-majstor zavrti na dlanovima:)
Izgleda grdo, al takve su u pravilu najfinije. Mljac!
Rekao sam mu da je proba u krug normalno napravit, no uvijek ovako ispadne. No nije važan izgled važan je okus :-).
okrugla može jedino ispasti kad je pizza-majstor zavrti na dlanovima:)
Pizzeria Chello(bivsi Šekspir) na horvacanskoj.
Pizza Doomsday,ali ne double dish(deck) nego obicna.
Vjerujte mi,necete pozalit. Skuplja je nego inace(velika) ali ja i kolega,hvala Bogu mozemo pojest,nismo uspijeli sve smazat.
Ostale su 2 kriske. Dosta zasitna,ali je odlicnog okusa.
Umak je bio blagi. (da,mozes birat umake) Ljuti,blagi,cesnjak.
Po meni,medu prvih 3 cak.
http://www.pizzeria-chello.hr/
Potpuno se slažem s tobom! Već sam nekoliko puta jeo tamo ili naručio, definitivno najbolja pizza koju sam ikada jeo! Same pohvale i preporuka, vrijedi skočit do tamo čak i ako niste u tom dijelu grada. Pizze jesu skuplje nego drugdje, imaju 4 velike pizze za dvije osobe, ali vjerujte mi, platit ćete 70-80 kn za tu pizzu, ali dvije osobe to neće moći pojesti ili će vam kasnije biti loše ako sve pojedete :)
Probao sam sve 4 velike pizze, preporučam Doomsday ili Ultimate Deep Dish, ima na njihovoj stranica sve detalje.
Najbolji je osjećaj kad pojedeš tu pizzu i onda cijeli dan više ne možeš jest jer si stalno sit, ali zato minimalno 2 litre vode poslije toga :D
To si dobro rekao. Minimalno 2 litre vode
Amateri
Pa ne pije se tolika količina vode, od toga se samo napuhne želudac i bude još gore.
Prije toliko velike pizze treba grlo zaliti nečim ljutim, kad se pojede pizza onda opet
zaliti grlo nečim ljutim (Viski, Jager, Pelin..) da to provari kako spada.
Mineralna voda najbolje umjesto obične vode poslije
Brate mili,to je jedino sta sam imao u blizini da ugasim zed
Brate mili,to je jedino sta sam imao u blizini da ugasim zed
Voda ti prijatelju sigurno neće ugasiti žeđ, bit ćeš još više žedan, a trbuh napuhnut i bit će ti zlo..
JER..u želudcu je vruće a ti piješ hladnu vodu na to.... to je šok za organizam
Ok,to sam ti napisao tek toliko..
Ali doslovno,sjeo sam u auto i nisam imao nista osim vel'ke boce vode. lol
Ma ja čak ne mislim na to, nego navečer kad treba otić zaspat je problem, moraš se svakih 5 minuta ustat i otić popit vodu pa nikako zaspat hahah
Potpuno se slažem s tobom!
+1
Kad sam tu pročitao, zaitrigirala me ta pizzerija i reko ajde da probam. Frajer isporučio (Doomsday), isprva sam bio malo razočaran veličinom, još je i brat podrugljivo komentirao nakon što je na flyjeru pročitao da je pizza za dvoje - You underestimated my powers!, jer stvarno, s obzirom što inače znaš dobiti, ovo je bilo nešto manje (a recimo naspram jumbo mješane u Rubikonu duplo skuplje). Međutim, pizza je stvarno jako jako zasitna, na kraju ostala 2 slicea.
Jedina zamjerka što ljuti umak nije baš bio baš naročito ljut (iako se ljutina osjećala, ali više blaga). E da, minus je što stave gore i defaultni kulen pa na kraju po pizzi pliva mast iz, jel, kulena. Doduše, lagano sa salvetom se da problem rješiti. Jedan odgroman plus je što mi se čini da su meso malo bacili na roštilj prije nego su ga stavili na pizzu (ili su nešto izmajmunirali u pripravljanju, ali ima se "šmeh" po roštilju).
Sve u svemu, jako bogata, zasitna i skupa pizza koju definitivno treba probati. Idealno kad se hoćeš isprisiti malo (tipa rođendan) - jedna porcija sasvim dovoljna za dva mesožderna frajera i prosječnu žensku.
Ajde,bas mi je drago da si otisao probati !
Onaj dio sa kulenom. Hmm..Ima vec kad sam zadnji put bio tamo i nemogu se sjetit da sam isto tako dobio.
Al meni,manje bitno..
Btw-Kakav ti je sir onaj gore? Ja sambio gotov kad sam probao taj sir Pojeo sam ga sa cijele pizze.
Misliš na one "kockice" sira? Čisto savršenstvo
Bando, sad sam moral ić zmazat pol kuhinje
BTW radio sam brzu varijantu tijesta (s jogurtom, bez kvasca) i mogu reć da je prihvatljivo za moje uzuse. Bolje mi ispalo nego dizano. Koje ne znam radit. :)
Misliš na one "kockice" sira? Čisto savršenstvo
Da,tocno na te kockice mislim.
Turska pizza, jeo sam je u Istanbulu prije 15-ak godina, nije mi ostala u lijepom sjećanju, bilo je previše neke salate, al ideja o mljevenom na pizzi je zamisliva, kad već stavljamo školjke, tunu i sl. ovo bi moglo biti fino. Osim toga tiejsto me podsjećalo na domaće mlince odnosno više tortilju nego tijesto za pizzu. I bile su male pizze :)
Moram pohvaliti osječki Green Cut.
Za početak, imaju odlično napravljen web.
Izbor pizza je odlično odrađen, svatko može sebi prilagoditi. Pizza je, rekao bih, nadprosječno velika za jednu veliku pizzu. Ja sam se od pola jedne najeo, što mi se nikada prije nije događalo .
Pizza je odlično napravljena, fino pečena, tijesto je tanko i hrskavo. Ja sam naručio nešto poput Quattro formagi, ali s bijelim umakom. Sireva i umaka je bilo stvarno puno, curilo je sve .
Nakon narudžbe, javili su se na telefon u minuti. Osoba koja se javila na telefon bila je zbilja uljudna i pristojna, kao i dostavljač. Rekli su da će ju dostaviti za 20 minuta, međutim uspili su to za 15, što je nadprosječno brzo za Osijek. Cijene nisu visoke, čini mi se da su čak i nešto jeftiniji od ostalih u Osijeku.
Svakako preporučujem.
Moram pohvaliti osječki Green Cut.
Za početak, imaju odlično napravljen web.
Izbor pizza je odlično odrađen, svatko može sebi prilagoditi. Pizza je, rekao bih, nadprosječno velika za jednu veliku pizzu. Ja sam se od pola jedne najeo, što mi se nikada prije nije događalo .
Pizza je odlično napravljena, fino pečena, tijesto je tanko i hrskavo. Ja sam naručio nešto poput Quattro formagi, ali s bijelim umakom. Sireva i umaka je bilo stvarno puno, curilo je sve .
Nakon narudžbe, javili su se na telefon u minuti. Osoba koja se javila na telefon bila je zbilja uljudna i pristojna, kao i dostavljač. Rekli su da će ju dostaviti za 20 minuta, međutim uspili su to za 15, što je nadprosječno brzo za Osijek. Cijene nisu visoke, čini mi se da su čak i nešto jeftiniji od ostalih u Osijeku.
Svakako preporučujem.
Također živim u Osijeku ali nikad nisam čuo za tu pizzeriju. :D Hvala što si me obavijestio. Svakako ću probati. :D
Moram pohvaliti osječki Green Cut.
Za početak, imaju odlično napravljen web.
Izbor pizza je odlično odrađen, svatko može sebi prilagoditi. Pizza je, rekao bih, nadprosječno velika za jednu veliku pizzu. Ja sam se od pola jedne najeo, što mi se nikada prije nije događalo .
Pizza je odlično napravljena, fino pečena, tijesto je tanko i hrskavo. Ja sam naručio nešto poput Quattro formagi, ali s bijelim umakom. Sireva i umaka je bilo stvarno puno, curilo je sve .
Nakon narudžbe, javili su se na telefon u minuti. Osoba koja se javila na telefon bila je zbilja uljudna i pristojna, kao i dostavljač. Rekli su da će ju dostaviti za 20 minuta, međutim uspili su to za 15, što je nadprosječno brzo za Osijek. Cijene nisu visoke, čini mi se da su čak i nešto jeftiniji od ostalih u Osijeku.
Svakako preporučujem.
Također živim u Osijeku ali nikad nisam čuo za tu pizzeriju. :D Hvala što si me obavijestio. Svakako ću probati. :D
Nisu pizzeria nego mali catering
Moram pohvaliti osječki Green Cut.
Za početak, imaju odlično napravljen web.
Izbor pizza je odlično odrađen, svatko može sebi prilagoditi. Pizza je, rekao bih, nadprosječno velika za jednu veliku pizzu. Ja sam se od pola jedne najeo, što mi se nikada prije nije događalo .
Pizza je odlično napravljena, fino pečena, tijesto je tanko i hrskavo. Ja sam naručio nešto poput Quattro formagi, ali s bijelim umakom. Sireva i umaka je bilo stvarno puno, curilo je sve .
Nakon narudžbe, javili su se na telefon u minuti. Osoba koja se javila na telefon bila je zbilja uljudna i pristojna, kao i dostavljač. Rekli su da će ju dostaviti za 20 minuta, međutim uspili su to za 15, što je nadprosječno brzo za Osijek. Cijene nisu visoke, čini mi se da su čak i nešto jeftiniji od ostalih u Osijeku.
Svakako preporučujem.
Također živim u Osijeku ali nikad nisam čuo za tu pizzeriju. :D Hvala što si me obavijestio. Svakako ću probati. :D
tnx za ovo, nisam znao ;)
mi ovdje imamo samo jednu s dostavom,al ta jedna je bas extra i ne bi ju mijenjao ni za 10 drugih http://www.pizzeriafantasia.com/ ja sam stalni gost,naravno
Moram pohvaliti osječki Green Cut.
Za početak, imaju odlično napravljen web.
Izbor pizza je odlično odrađen, svatko može sebi prilagoditi. Pizza je, rekao bih, nadprosječno velika za jednu veliku pizzu. Ja sam se od pola jedne najeo, što mi se nikada prije nije događalo .
Pizza je odlično napravljena, fino pečena, tijesto je tanko i hrskavo. Ja sam naručio nešto poput Quattro formagi, ali s bijelim umakom. Sireva i umaka je bilo stvarno puno, curilo je sve .
Nakon narudžbe, javili su se na telefon u minuti. Osoba koja se javila na telefon bila je zbilja uljudna i pristojna, kao i dostavljač. Rekli su da će ju dostaviti za 20 minuta, međutim uspili su to za 15, što je nadprosječno brzo za Osijek. Cijene nisu visoke, čini mi se da su čak i nešto jeftiniji od ostalih u Osijeku.
Svakako preporučujem.
Također živim u Osijeku ali nikad nisam čuo za tu pizzeriju. :D Hvala što si me obavijestio. Svakako ću probati. :D
Nisu pizzeria nego mali catering
A dobro, ja to tak kažem. xDD
moze neka preporuka za pizzu u blizini borovja, savica i taj krug uzi?(ZG)i da imaju dostavu po mogucnosti..
Izgleda meni da cu morati ovdje napraviti tutorial o izradi pizze . Home made je way to go. I uvijek znate sta jedete. Bilo da se radi o klasicnoj ili chicago style ( deep dish ) ili pekarskoj. Ako zelite , recite .
Izgleda meni da cu morati ovdje napraviti tutorial o izradi pizze . Home made je way to go. I uvijek znate sta jedete. Bilo da se radi o klasicnoj ili chicago style ( deep dish ) ili pekarskoj. Ako zelite , recite .
Što se ćeka...
Chicago style to me interesira jako, znam u Zg. kako ima lokal s tom tradicijom ali ne vrše dostavu do mene doma, a malo sam ljen vozati se s autom do tamo.
Izgleda meni da cu morati ovdje napraviti tutorial o izradi pizze . Home made je way to go. I uvijek znate sta jedete. Bilo da se radi o klasicnoj ili chicago style ( deep dish ) ili pekarskoj. Ako zelite , recite .
Zanima me ta chicago style, nisam to nikada probao. Btw. kakva je to pekarska, za to nisam nikada ni čuo?
Mislim da je to ona pizza što rade u pekarama, ja ju recimo ne mogu smislit, zato što ju rade s kečapom i najjeftinijom salamom koja postoji.
Mislim da je to ona pizza što rade u pekarama, ja ju recimo ne mogu smislit, zato što ju rade s kečapom i najjeftinijom salamom koja postoji.
+naseru onog gumenog sira,lol....a chicago,mislim da je to ona s umakom?
chicago style iliti deep dish je pizza koja ima debelo tijesto, 2-3 puta deblje nego one iz pizzerije kakve su većinom kod nas. isto tako ima više nadjeva. Peče se u dubokoj tavi, za razliku od obične koja ide u plitki protvan ili dasku za krušnu.
Mislim da većina koji rade pizzu doma ujedno rade deep dish, tj. tijesto je deblje nego u pizzeriji + više nadjeva.
Mislim da je to ona pizza što rade u pekarama, ja ju recimo ne mogu smislit, zato što ju rade s kečapom i najjeftinijom salamom koja postoji.
Djelomicno si u pravu ali vecinom nisi . Najjefiniju salamu stavljaju masovno i pizzerie ali ljudi to bas i ne gledaju upravo zato jer je pizzeria pa se to ne ocekuje. Isto tako masu njih stavlja i jeftiniji sir sa kojekakvih akcija a sve u namjeri da se sto vise ustedi . Obicni kecap na pizzu ??? To rade samo male pekare ( zna se koje ) i to nije pizza vec ...ahh..ne znam sto je.
Pekarska je ona koju radis doma...u bilo kakvom limu ..tepsiji..nazovi to kako hoces ali 99 % ljudi grijese u samom tijestu. Ono MORA odmoriti na hladnom bar 6 sati . Tada se u tijestu stvaraju seceri koji mu daju puno bolji okus . nadjev ovisi o onome tko pravi. U svakom slucaju idealan sir a koji je dostupan i ok cijene je gouda Paladin . Pizza se mora peci na donjoj trecini pecnice i to sto krace na sto visoj temperaturi .
chicago style iliti deep dish je pizza koja ima debelo tijesto, 2-3 puta deblje nego one iz pizzerije kakve su većinom kod nas. isto tako ima više nadjeva. Peče se u dubokoj tavi, za razliku od obične koja ide u plitki protvan ili dasku za krušnu.
Mislim da većina koji rade pizzu doma ujedno rade deep dish, tj. tijesto je deblje nego u pizzeriji + više nadjeva.
I to je djelomicno tocno ..ali... ta pizza ima nesto malo deblje tijesto ali najbitnije je to sto ima vrlo visoki rub . Upravo zbog velike kolicine nadjeva . Tijesto je izvana vrlo hrskavo ali iznutra jaako meko. Bar kod one prave deep dish . Pece se nesto malo duze ne vise od 15 min . Sir nakon dugog izlaganja visokoj temperaturi gubi elasticnost , ispusta masnoce i postaje gorak . Jedino ementaler postane hrskav i prilicno ukusan ali i malo slankast :)