Pitanje u vezi informatike..

poruka: 10
|
čitano: 1.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo jedno pitanje..

Kako se vi svi forumaši kužite u računala.. Pokušavam vas pratiti, ali kako pogledam uvjek zaostajem..

Kad kazem informatika mislim na hardware ugl. al može se i software uključiti..

Čitate li neku literaturu ili tako nešto.. Uglavnom, pomozite mi da više naučim i znam o informatici.. :D

Zeppe :D
16 godina
neaktivan
prati forum i sve ces nauciti (ne bas sve,niko nezna sve) barem sam ja tako.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina

Samo prati podforum o sastavljanju konfiguracija, vjeruj mi, naučit ćeš više nego iz ijednog časopisa!

Ako si početnik, probaj sa Enterom, ali to ti je više onako da se uhodaš (par brojeva) a poslije BUG x)

Nemože te nitko sve naučiti, dakle mogu te naučiti eventualno dijelove kompa, ali s obzirom koliko brzo tehnologija napreduje, nitko te neće naučiti sve.

Dakle, listanje podforum, trollanje sa konstantnim pitanjima ako ti nešto nije jasno, svemogući Google, i pračenje vijesti, što na tiskanim izdanjima novina, što na netu.

Vjeruj mi, ako te to imalo zanima, pohvatat ćeš konce već za par dana...{#}

nadam se da sam ti pomogao{#}

16 godina
neaktivan
Ma netrebaju mu nikakve novine,ja ih nikad nisam citao a znam osnovne stvari popraviti ali i pokvariti.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
RE: Pitanje u vezi informatike..
rooswelt1991 kaže...

Samo prati podforum o sastavljanju konfiguracija, vjeruj mi, naučit ćeš više nego iz ijednog časopisa!

Ako si početnik, probaj sa Enterom, ali to ti je više onako da se uhodaš (par brojeva) a poslije BUG x)

Nemože te nitko sve naučiti, dakle mogu te naučiti eventualno dijelove kompa, ali s obzirom koliko brzo tehnologija napreduje, nitko te neće naučiti sve.

Dakle, listanje podforum, trollanje sa konstantnim pitanjima ako ti nešto nije jasno, svemogući Google, i pračenje vijesti, što na tiskanim izdanjima novina, što na netu.

Vjeruj mi, ako te to imalo zanima, pohvatat ćeš konce već za par dana...{#}

nadam se da sam ti pomogao{#}

enter više ne izlazi

dobro dođe i praćenje blogova(Engadget, Gizmodo, iClarified, Bug Online..., ima ih još puno, ovo su samo neki koje ja pratim)

Volim jabuke :)
15 godina
neaktivan

Ekipa hvala..

Ja pratim to, i odkad sam aktivno na forumu dosta sam naučio (kad sam došo nisam znao što je uopce procesor, tj mislio sam da je to ista stvar kao i ventilator.. ;D)

Ali ima nekih trenutaka kada ostanem O_o

16 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Evo jedno pitanje..

Kako se vi svi forumaši kužite u računala.. Pokušavam vas pratiti, ali kako pogledam uvjek zaostajem..

Čitate li neku literaturu ili tako nešto.. Uglavnom, pomozite mi da više naučim i znam o informatici.. :D

Ova ti je knjiga must have : http://www.profil.hr/autor/gabro-smiljanic/7015/ , onda krečeš dalje, znaći učenje današnjih standarda itd.... 

I'm from Hollywood
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Zeppe kaže...

Evo jedno pitanje..

Ova ti je knjiga must have : http://www.profil.hr/autor/gabro-smiljanic/7015/ , onda krečeš dalje, znaći učenje današnjih standarda itd.... 

400 stranica? Znam da je to dobronamjerno ali nemam ja volje pročitati 400 stranica o računalima..

16 godina
neaktivan

Sve ćeš naučiti s vremenom.Prati forum,informiraj se.Ne možeš preko noći.

alrighty then
17 godina
neaktivan

Informatika generalno gledajuci. 

1. Ako pratis magazine znat ces stvarno dosta. Ne samo BUG vec i ostale(to ti jedino i treba, ostalo ne trebas).

2. Lifehacker.com i ostale stranice, stavi ih na rss i svaki dan odvoji 10 minuta da procistas zanimljive stvari.

3. prati forum ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice