- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jaca je tenkovska,a kobra vise kosta,a slabija je.
Istina bas ima jak zvuk ! ma i topovski udar je isto kao nesto posebno tak ljudi govore,al mislim da kraj tenkovske nema kaj trazit.
I da granatu takoder nabavio ..onak iz fore a i nije los zvuk
Posve si u krivu. Topovski udar je prošle godine bila najjača legalna petarda u RH. Ovi u Mirnovcu pljuju po Orionu, ali njihova Dinamitka je malo slabija. Ove godine Mirnovec baca nove 4 petarde trećeg razreda pa ćemo vidjet koja je najjača. Nešto se spominje ime Megatron kao najjača petarda ikad na ovim prostorima. Hajde da i to vidimo.
iso danas malo u nabavku 60 kn sve zajedno
t 84=20 kn kom
ostale 10 kn kom.
nesvida mi se skupo je to nek mi netko javi cijene sa konjscinske kad bude išo
kod koga si glavu kupio ?? :D
tresnjevka na standu samo trazi katalog
jesi imo prosle godine, kako puca ?? svi su mi rekli da razara :D
jesi imo prosle godine, kako puca ?? svi su mi rekli da razara :D
nisam javim sljedecih dana sa snimkom
iso danas malo u nabavku 60 kn sve zajedno
t 84=20 kn kom
ostale 10 kn kom.
nesvida mi se skupo je to nek mi netko javi cijene sa konjscinske kad bude išo
Kakve su ti to petarde, usput da li znaš gdje se kod nas(u Zagrebu) daju nabavit talijanske petarde tipa kobra i sl?
To mos samo kod svercera.
Jeste li vi imali problema s pirotehnikom kod švercera? bpr kupite tenkovsku i prerano pukne i sl. Da kupujem pirat max big bank kod švercera nema rpoblema baš nije prevelika šteta s tim da big bang može puno štete nanjeti. ALi nešto jaće mi trga ruku to nije baš dobro.
Jeste li vi imali problema s pirotehnikom kod švercera? bpr kupite tenkovsku i prerano pukne i sl. Da kupujem pirat max big bank kod švercera nema rpoblema baš nije prevelika šteta s tim da big bang može puno štete nanjeti. ALi nešto jaće mi trga ruku to nije baš dobro.
neznam za tebe al ja nista jace od zenge ne bacam iz ruke nego stavim na pod pogotovo 3. razred
Ja bacim nije to problem ne zadržim dugo u ruci. Zazred 3 ne pucam jer imam samo 400-500kn na raspolaganju za petarde a da uzima m raz 3 dobio bi pre malo petardi. A kako šverceri nabave petarde? jedino mi padne na pamet da presretnu kombi koj prevozi pirotehniku, dovedi iz druge države.
dovedu iz druge države švercaju to su uglavnom janjevci snađu se oni
Ja bacim nije to problem ne zadržim dugo u ruci. Zazred 3 ne pucam jer imam samo 400-500kn na raspolaganju za petarde a da uzima m raz 3 dobio bi pre malo petardi. A kako šverceri nabave petarde? jedino mi padne na pamet da presretnu kombi koj prevozi pirotehniku, dovedi iz druge države.
Imam jednog prijatelja koji se stime bavi... ali nesmijem ti reči kako.
EDIT prestigao me zelenbic... :P
Izaso orion cijenk
Izaso orion cijenk
da...Cobra je samo 40 kn.Ciji je bolji big bang mirnovecov ili orionov?
Izaso orion cijenk
gdje?
Izaso orion cijenk
da...Cobra je samo 40 kn.Ciji je bolji big bang mirnovecov ili orionov?
Bolji je orionov.
Izaso orion cijenk
gdje?
Na stranici htio sam stavitiali ne mogu :/
To je katalog ne cjenik -.-
To je katalog ne cjenik -.-
Ima i cjenik :/ sto je jace znega ili big bang?BTW zenga na popustu ali mirnovec nece nista reci...
edit:sad sam vidio kosta 25 kn evo katalog od mirnovca http://issuu.com/hrvojecemo/docs/mirnovecletak
Jača je zenga a još bolja je zolja od oriona. Ja sam danas bio u shopu di inače prodavaju mirnovec pirotehniku i rekli su mi da će dobit
neke talijanske petarde od kojih se navodno tresu šajbe na autima.
Kako jeftino
Jača je zenga a još bolja je zolja od oriona. Ja sam danas bio u shopu di inače prodavaju mirnovec pirotehniku i rekli su mi da će dobit
neke talijanske petarde od kojih se navodno tresu šajbe na autima.
Zenga je bolja.
meni je postom doso cjenik od oriona danas.
meni je postom doso cjenik od oriona danas.
cjenik ili katalog razlika je velika
katalog s cijenama, ono ko sto od konzuma dode.
katalog s cijenama, ono ko sto od konzuma dode.
i mislio sam
pa sve petarde, rakete i boxevi su tu i njihove cijene.
nisu u letku ima 20-tak proizvoda sa cijenama a u cjeniku 100-tinjak
nisu u letku ima 20-tak proizvoda sa cijenama a u cjeniku 100-tinjak
20-ak? ima ih puno vise, desetak i mozda vise boxeva, hrpa petardi, i raketa, onih gluposti sto iskace dim, redenici.