- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

topovski= 4 komada, 39.99 kn
zolja=20 komada,23.99 kn
;)
Topovski - 39.99
Zolja-23.99
Auuu kod vas to skupo.Ovdje u bih topovski 17 kuna,a zolja 15 kuna
vijerojatno nisu ovlasteni pyroshopovi :)
Pozz ekipo
Molim vas preporuku za rakete iz Mirnovca koje imaju sto ljepsu vizualnu eksploziju, dok mi jacina pucnja nije vazna.
pozdrav...prodajem box set UBOJICE kompenziran u mirnovcu prije 2 tjedna,vrijednost boxa je 1200 kn,prodajem za 600 iz jednostavnog razloga,radim za Novu Godinu.......pozz
prije 40m :)
knall raketa je pucajuca raketa (nema efekta vise ko petarda) tako da joj nije problem doc do 100 m a recimo imam alfe one idu do 60 m
Ovo je goli k naspram onome sta ja pucam :P Punjenje od 60g crnog baruta, wc papir, blato i takav udar da se trese odjeca u blizini... Imam par videa, i jos cu ih nekoliko snimiti pa kad zavrsi sezona, ovdje postam ;)

Daj link do chanella pls! :)
Komad ili pakiranje od 4 komada?
Pakiranje od 4 komada kosta 17 kuna.Komad dode 4.2 kune.
Pakiranje od 4 komada kosta 17 kuna.
U ovlastenom pyroshopu?
U obicnoj trgovini.Ovdje nema piroshopova.
Živiš u Hrvatskoj ?
Živiš u Hrvatskoj ?
Na istoj stranici imas odgovor -.-
Da i ja postam jednu svoju pa će video kroz nekoliko dana. Da vidite kako to puca.
S čim je punjena? Kolko grama je u njoj? Od čega je čahura i kolko je debela stijenka?
Da i ja postam jednu svoju pa će video kroz nekoliko dana. Da vidite kako to puca.
S čim je punjena? Kolko grama je u njoj? Od čega je čahura i kolko je debela stijenka?
Punjena je sa crnim barutom, neznam koliko je to grama ali ima skoro šaka baruta. Stjenka je debljine 18 mm, a čahura od paprira gdje je svaki sloj namazan lakom za drvo tako da je čvrsto ko kamen. Te je negdje na pola dabljine stavljen konop od 3mm oko cijele stjeneke i on je lakiran i ponovno omotano papirom i trakom. A za novu je plan napraviti kČahuru od stakloplastike ali se onda treba pošteno udaljiti.
Punjena je sa crnim barutom, neznam koliko je to grama ali ima skoro šaka baruta. Stjenka je debljine 18 mm, a čahura od paprira gdje je svaki sloj namazan lakom za drvo tako da je čvrsto ko kamen. Te je negdje na pola dabljine stavljen konop od 3mm oko cijele stjeneke i on je lakiran i ponovno omotano papirom i trakom. A za novu je plan napraviti kČahuru od stakloplastike ali se onda treba pošteno udaljiti.
Ja ću napraviti cijevnu bombu. Od vodoinstalacija imam cijev duljine 30CM i debljine 6 cm, samo moram naći čepove, probišiti jednog, staviti pola barut, pola papir i dodati metar fitilja ;)
Detonacija u šumi da se sakrijem iza drveta, jer se razlete šrapneli kod takve eksplozije.
Možda i nije baš tema za ovo, ali...
Je li netko probao napraviti ono sa solnom kiselinom i al. folijom? Kako to pukne?
Možda i nije baš tema za ovo, ali...
Je li netko probao napraviti ono sa solnom kiselinom i al. folijom? Kako to pukne?
To pa je fakat preopasno.. em kod sastavljanja, em kod detoniranja...
e to se zove petarda covjece da oces nemozes bacit u dvoriste jel bi popucala stakla i popadala zbuka :) zakon!