- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ovaj je vjerojatno rodjak od glavnog covjeka Pecalice
SAMSUNG LCD TV LE32D450
Uspješno upecao: Darci
Pa na kojem to linku ima?!
ona reklama nosim 50 bodova :O
A što to nosiš?
"Današnje pecanje za LCD TV će biti poništeno zbog nejednake dostupnosti stranice svim sudionicima. Za daljnje informacije će te biti obaviješteni putam portala i preko facebook fanpagea."
Marko oces ti prestat stavljat moj SS u komentare?
A što to nosiš?
:D slucajno sam stisno slovo viska
"Današnje pecanje za LCD TV će biti poništeno zbog nejednake dostupnosti stranice svim sudionicima. Za daljnje informacije će te biti obaviješteni putam portala i preko facebook fanpagea."
Dobro marko,imamo i mi Fejs
Aha, nisam bio na tom linku :) al ako ovaj nije netko njegov ili nije to ON sam, onda će dobrano udarat glavom o zid
Marko oces ti prestat stavljat moj SS u komentare?
Pa nisi stavio autorsko pravo
Makli su dobitnika Tv-a
Brže bolje briši dok ovaj još nije vidio svoje ime ispod TV-a
Brže bolje briši dok ovaj još nije vidio svoje ime ispod TV-a
vidjela je vec :D
Al meni i dalje nije jasno,kako je mogla upecati TV ako je stranica bila nedostupna?
Uf Daria je ovo dobro primila, neznam baš kak bi ja to primio da me tak za*ebe!
Ma oni to sami sruše, samo da se oduži...
taman im je ponestalo na lageru
Ma oni to sami sruše, samo da se oduži...
taman im je ponestalo na lageru
Jedan jedini koji postoji im je nestao sa lagera
nisam aktivan dosta vremena... Kako stvari stoje, 7 pozvanih prijatelja, 1430bodova i 14 ne pregledanih oglasa
Al meni i dalje nije jasno,kako je mogla upecati TV ako je stranica bila nedostupna?
napisala je da se nakon pola sata pojavio kod
Rekli su 2-3 dana do novog pecanja?
Rekli su 2-3 dana do novog pecanja?
Ne,rekli su da ćemo biti obaviješteni 2 - 3 dana prije pecanja...
Nekako se sve sporo odvija,pecanje,ankete.. hebanje sa odgodama pecanja,padanje stranice,ovo,ono... previše odugovlače
Nekako se sve sporo odvija,pecanje,ankete.. hebanje sa odgodama pecanja,padanje stranice,ovo,ono... previše odugovlače
da, ja vise i neidem onamo... trebaju to malo ubrzat i stavit webshop
Video oglasi sad sve manje i manje nosu bodova.. bili su znali bit od 12,10, pa 8,sad 6 hebote
Dragi pecalicaši,
obavještavamo Vas da će se ponovljeno pecanje za SAMSUNG LCD TV LE32D450 održati u nedjelju 8. siječnja 2012. godine u 20:00. Pecanje će se održati na slijedećem linku.
Za ponovljeno pecanje se ne trebate posebno prijavljivati.
Ukoliko nećete biti u mogućnosti pecati, molimo Vas da nam pošaljete molbu za povrat bodova na info@pecalica.com sa vašim korisničkim podacima.
Još jednom hvala na razumijevanju.
Sretno pecanje!
Pecalica.hr team
mrzim kad stave tako rano nedjeljom kad sam 99% slucajeva vani...budale...sta nije bolje lijepo navecer kad su svi doma 22-23 ili kasnije :)
nije onda im se rusi server pa nastane sranje zato oni i stave
danas je pecanje, samo da vas podsjetim da ne zaboravite kao ja sto sam jednom zaboravio, sretno svima
danas je pecanje, samo da vas podsjetim da ne zaboravite kao ja sto sam jednom zaboravio, sretno svima
Također :)
GL and back off its mine xD :)