PC vs. učenje

poruka: 14
|
čitano: 2.124
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PC vs. učenje

Ugasiš ga iz struje ili učiš u drugoj sobi..

17 godina
neaktivan
RE: PC vs. učenje

jako teško. krajnje vrijeme da sjednem za knjigu a ja po cjele dane na netu. nevalja

17 godina
neaktivan
PC vs. učenje

Format C: xD

Hrvatski top model by: Štefica Jambrišćak
17 godina
protjeran
PC vs. učenje

Uči na PC-ju! A ako gradivo nemaš u digitalnom formatu, onda nije ni vrijedno učenja :-)

17 godina
neaktivan
PC vs. učenje

i ja sam se danas mučio

Morao sam učit povijest, a komp zove i zove Mršti se

17 godina
neaktivan
Vortac kaže...

Uči na PC-ju! A ako gradivo nemaš u digitalnom formatu, onda nije ni vrijedno učenja :-)

Jo, kako su ti CD-i sa HNOS-ovim udžbenicima loši. Dobro da se ne trebaju vraćati kao i knjige.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
PC vs. učenje

Koristi gumb "uredi"

Nemožeš samo tako post za postom bacat

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

1. procitraj koliko je stetno buljiti na ekran, mozda ces smanjit koristenje kompa

2. imas li brata ili sestru, pusti njemu/njoj da svrlja

3. napravi s nekim okladu, sa starim npr. , da ces uspjeti bez kompa sta ja znam 3 tjedana : onda moras uspjeti i zato ces zaraditi para ili u kaj se god kladite...

akonista od ovog ne pomaze pisati cu jos nacina

17 godina
neaktivan
PC vs. učenje

Ma evo i ja osmi razred sad, treba ucit...

Al jbg, komp zove...

Jedini nacin uzmi cekic i udri!!!!!

17 godina
protjeran
PC vs. učenje

Zaključaj se u sobu bez kompjutera. Tako sam ja počeo, a sada učim dok mi je komp upaljen i skidaju se torrenti. Ne čujem zov! Jer moram učiti ako se kasnije želim potpuno posvetiti računalu i ići na FER! Smijeh

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
17 godina
neaktivan
PC vs. učenje

Najbolje je učiti u knjižnici. Ja sam fino odlazio u NSB (Nacionalno Sveučilišnu Biblioteku) učiti i tamo svi samo uče i mir je, tišina i klimatizirano - savršeno za ljetno učenje i spremanje jesenskih ispita - 3 godine faxa tamo pripremih Osmijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
PC vs. učenje

Najbolje vam je uopće ne učiti, a nastave frentati i sve ih zaj. na popravnom.

Godina se svede na čist kratko i ugodno vrijeme!Cool

Uz to, najbolje vam je dojti doma takvi da niti ne vidite tipkovnicu pa se usput riješite i kompa!

Kaj buš ti, bum i ja
17 godina
neaktivan
PC vs. učenje

A lol, ko kaze da moras uciti? Ja rijetko kad ucim, samo napisem zadacu iz Maths (jer je obavezna).. Najvaznije ti je da slusas na casu, onda neces morati uciti samo malo prelistas da se podsjetis i rijeseno.. ;) Ali to si trebao prije tako poceti, sad je kasno jbg, sad ugasi komp. i dobro zagrij stolicu uceci (a ne igrajuci CoD xD)..

17 godina
neaktivan
PC vs. učenje

Ucenje - pih.Meni to ne treba

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice