Ugasiš ga iz struje ili učiš u drugoj sobi..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jako teško. krajnje vrijeme da sjednem za knjigu a ja po cjele dane na netu. nevalja
Format C: xD
Uči na PC-ju! A ako gradivo nemaš u digitalnom formatu, onda nije ni vrijedno učenja :-)
i ja sam se danas mučio
Morao sam učit povijest, a komp zove i zove
Uči na PC-ju! A ako gradivo nemaš u digitalnom formatu, onda nije ni vrijedno učenja :-)
Koristi gumb "uredi"
Nemožeš samo tako post za postom bacat
1. procitraj koliko je stetno buljiti na ekran, mozda ces smanjit koristenje kompa
2. imas li brata ili sestru, pusti njemu/njoj da svrlja
3. napravi s nekim okladu, sa starim npr. , da ces uspjeti bez kompa sta ja znam 3 tjedana : onda moras uspjeti i zato ces zaraditi para ili u kaj se god kladite...
akonista od ovog ne pomaze pisati cu jos nacina
Ma evo i ja osmi razred sad, treba ucit...
Al jbg, komp zove...
Jedini nacin uzmi cekic i udri!!!!!
Zaključaj se u sobu bez kompjutera. Tako sam ja počeo, a sada učim dok mi je komp upaljen i skidaju se torrenti. Ne čujem zov! Jer moram učiti ako se kasnije želim potpuno posvetiti računalu i ići na FER!
Najbolje je učiti u knjižnici. Ja sam fino odlazio u NSB (Nacionalno Sveučilišnu Biblioteku) učiti i tamo svi samo uče i mir je, tišina i klimatizirano - savršeno za ljetno učenje i spremanje jesenskih ispita - 3 godine faxa tamo pripremih
Najbolje vam je uopće ne učiti, a nastave frentati i sve ih zaj. na popravnom.
Godina se svede na čist kratko i ugodno vrijeme!
Uz to, najbolje vam je dojti doma takvi da niti ne vidite tipkovnicu pa se usput riješite i kompa!
A lol, ko kaze da moras uciti? Ja rijetko kad ucim, samo napisem zadacu iz Maths (jer je obavezna).. Najvaznije ti je da slusas na casu, onda neces morati uciti samo malo prelistas da se podsjetis i rijeseno.. ;) Ali to si trebao prije tako poceti, sad je kasno jbg, sad ugasi komp. i dobro zagrij stolicu uceci (a ne igrajuci CoD xD)..
Ucenje - pih.Meni to ne treba