zanima me koje online igre igrate.ja igram Bitefight i Khan Wars 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Te online igre su gluposti, postanes ovisan, npr. u Travianu, umjesto sto ona 2 sata visis na njemu, bolje to iskoristi u ucenje programiranja, ili odes malo na zrak a ne u kuci stalno biti...ccc..
Ja san isto igra Khan Wars bia san 30 od 15000 ali san izbrisa acc. Nije mi nešto igra
Te online igre su gluposti, postanes ovisan, npr. u Travianu, umjesto sto ona 2 sata visis na njemu, bolje to iskoristi u ucenje programiranja, ili odes malo na zrak a ne u kuci stalno biti...ccc..
Ma dobre su one, dok je sve u granicama normale, ti sebi ne smiješ dopustiti da to postane ovisnost, moraš se znati kontrolirati.
meni je to glupost te igre su samo odbrojavanje kao npr o game gladiatus nista se ne vidi radije bi igrao neku instaliranu igru na multiplayer
probajte
Ja igram Rokkitball,mala i nepoznata igra na stranici instantaction.com vrlo originalna i zarazna igra,a još i besplatna!Igra je recimo neka vrste futurističkog sporta u kojem napucavate protivnike raketama(ne možete ih ubit samo im ispraznize bateriju sa energijom )te imate neku pušku nalik gravity gunu iz hlaflife kojom privlačite loptu i vozate po mapi.Naravno ona guta energiju pa ju nemrete nosit vječno.I na koncu imate više golove svaki vrijede različite bodove(1,2,5) te su normalno jedni lakši drugi teži za pogodit.Ja preporučujem da probate jer je vrlo zabavna(a i zahtjevna u nekim pogledima)