O svemiru

poruka: 637
|
čitano: 167.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
O svemiru

Što se tiče religije, ne mogu biti sev u pravu ali mogu biti sve u krivu. Izvanzemaljski život definitivno postoji, suludo je vjerovati da ne postoji ali otom potom. A šta se tiče tih zavjera i tih sranja, pa normalno da se ljudima mažu oči. Ti pogledaš neke vijesti i dnevnik i sad ti je sve jasno što i kako i o čemu se radi?! ma naravno. Danas se manipulira nama sa svih strana i nude nam se svakojake diverzije od realnih problem i skreću nam pažnju i postojanje na nebitno. Polagano nas se "preša" da budemo zadovoljni sa sve manjim i manjim stvarima i da prihvaćimo zdravo za gotovo stvari koje bi trebale biti nepoljmljive. Ne kažem na zavjere kako nasa nije bila na mjesecu i te fore ali čovječanstvo je skrenul sa puta izbora i nametnuta mu je budućnost. Kako bi rekli pametni ljudi:"nema većega roba od onoga koji vjeruje da je slobodan, a nije" A glavnu ulogu i poteze u igri imaju ljudi koji su jednostavno već nezaustavljivi...U kratko, čovjek je ovca.

14 godina
neaktivan
O svemiru

mislim neznam sta sam ja to krivo reko kad se vecina slaze samnom, a imam 3 "DOWN-a"

lol, 

uglavnom ovo za religiju vidim da se bunite sto sam to spomenio...

ali eto zamislite vi koji toliko vjerujete u religiju, boga, itd..

zamislite se upravo SAD kad citate ovo, kako bi bilo da nema religija, religija drzi ljude pod kontrolom, za dobrobit ove planete, kao sto su indijance drzali totemi i neki drugi rituali, klanjali se nekom kipu i zivotinji, tako nas drzi sada jedan "Bog" jer smo mi ipak napredniji danas i vise razmisljamo, nemozemo se klanjat danas nekom kipu zabe, zato sto smo usavrsili okolino i to bi bilo jednostavno besmisleno..

ja eto kazem neznam u sta vjerujem, krizman sam, krsten itd.

ali jednostavno kada cujem ovo sve i kada znam neke stvari, neznam sta da kazem i sta da mislim..

jednostavno POSTOJI neki Bog, neko bice, neki stroj, nesta postoji sto je ovo pokrenilo, a da se prizna jednog dana da izvanzemaljci postoje, iako to vecina zna, zna i USA koja je "ekipa" njihova,

uglavnom onda bi vjera bila besmislena, niko nebi vjerovao u vjeru jer bi ocito bilo da nije Bog stvarao svijet nego da smo nastali od njih itd..

nasa planeta je kao galaksija u nasim ocima, to je jedna velika kugla oko koje se sve vrti, ljudi su sami, u centru je pozornosti, netko je sve stvorio na njoj ... netko je nas stvorio na njoj..

medjutim ako postoji izvanzemaljski zivot, sto se se dokazat jednog dana, vidit cete da sigurno oni nevjeruju u Boga ili u nesto slicno, i ako vjeruju u nesto sigurno nemisle da ih je "to" stvorilo, jer ocito znaju da ima zivota na drugim zemljama, zato sto nas stalno posjecuju :)

ili su oni samo kao NASA, kao nasi astronauti da taje svoja otrkica, zbog drugih Aliena na svojim planetima, ali ovi su punopuno napredniji pa se vozaju okolo :)

imaju i oni svog "Obamu"  :)

17 godina
RE: O svemiru

FAKING PROBLEM JE U TOME što si fulao temu za pisanje tih stvari.

ovdje se govori   o svmiru kroz fiziku, a ne kroz baljezganje

17 godina
neaktivan
moderator
Šef kaže...
Postoji i teorija da su zapravo bili na Mjesecu, ali da su slike i videi snimljeni tamo jako loše kvalitete pa su morali nanovo u studiu...

Tacno, i Mythbustersi su potvrdili da ona sran*a koje kolaju o senci i zastavi zapravo ne stoje, odnosno da su moguca. Eh, sad..netko ce reci da su Mythbusters Ameri ali ljudovi su se uistinu pobrinuli da sve bude po P.S-u (pravila sluzbe Smijeh  )

I ..ne pamtim tacno ali mislim da se NASA prosle godine oglasila u vezi kvalitete snimke i to da su je remasterirali i na kraju izbrisali (ne drzite me za rijec oko ovoga)

Svidaju mi se ove debate tipa Ameri su se folirali oko stupanja na mjesec, svako malo se pojavi lik koji dokaze da nisu bili. Bili su i tacka! KAo ono Rusi su ekstra glupi pa jos tada nisu mogli uociti "greske". I da su uocili, sto onda Rusi nisu otisli na Mjesec?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 0:16 (Lazarus Long).
14 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Šef kaže...
Postoji i teorija da su zapravo bili na Mjesecu, ali da su slike i videi snimljeni tamo jako loše kvalitete pa su morali nanovo u studiu...

Tacno, i Mythbustersi su potvrdili da ona sran*a koje kolaju o senci i zastavi zapravo ne stoje, odnosno da su moguca. Eh, sad..netko ce reci da su Mythbusters Ameri ali ljudovi su se uistinu pobrinuli da sve bude po P.S-u (pravila sluzbe Smijeh  )

I ..ne pamtim tacno ali mislim da se NASA prosle godine oglasila u vezi kvalitete snimke i to da su je remasterirali i na kraju izbrisali (ne drzite me za rijec oko ovoga)

Svidaju mi se ove debate tipa Ameri su se folirali oko stupanja na mjesec, svako malo se pojavi lik koji dokaze da nisu bili. Bili su i tacka! KAo ono Rusi su ekstra glupi pa jos tada nisu mogli uociti "greske". I da su uocili, sto onda Rusi nisu otisli na Mjesec?

ameri su bili na moonu, ali to samo 1, 1 i nikad se vise nisu vratili 

16 godina
odjavljen
pavlek kaže...

Jel ti provociraš ili šta? Izvoli čitaj temu od početka i pročitaj ovo (da, 36 stranica, pročitaj SVE postove i linkove a onda nešto pričaj o sletanjima).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
pavlek kaže...

Jel ti provociraš ili šta? Izvoli čitaj temu od početka i pročitaj ovo (da, 36 stranica, pročitaj SVE postove i linkove a onda nešto pričaj o sletanjima).

1. neprovociram

2. ak ti se necitaju moji postovi, nemoj

3. procito sam 1 stranicu teme

4. vec nakon prva 2 komentara, LAŽ

5. gg

14 godina
neaktivan

ja sam reko da su bili na mjesecu, sta davis bezveze, ignoriraj me kao ja tebe i gotovo lol..

reko sam da su bili 1 i vise od toga dana se NIKAD nisu vratili tamo 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 2:36 (pavlek).
16 godina
odjavljen
pavlek kaže...

A ostalih 15? Aj ne pričaj gluposti. Nevjerovatno kako ljudi mogu biti zadrti. On je iznad svih nas pa ne mora čitati sve nego samo baca gluposti i spama.

pavlek kaže...

ja sam reko da su bili na mjesecu, sta davis bezveze, ignoriraj me kao ja tebe i gotovo lol..

Moj Bože. Ovo nije vrijedno komentara.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
O svemiru

Vidim da se teorije zavjere lakše prihvaćaju nego istina. Naravno, to je uvijek tako kod onih paranojičnih, ili onih koji jednostavno misle da je svijet kompliciraniji nego što je.

Apsolutna glupost. Naravno da su sletjeli, imate brdo dokaza na samom mjesecu, što se toga tiče.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
pavlek kaže...

A ostalih 15? Aj ne pričaj gluposti. Nevjerovatno kako ljudi mogu biti zadrti. On je iznad svih nas pa ne mora čitati sve nego samo baca gluposti i spama.

pavlek kaže...

Moj Bože. Ovo nije vrijedno komentara.

ova rijec "SPAM" sto si je iskoristio, nije vrijedna komentara, kad naucis sta to znaci, upotrebljavaj je -.-

blokiraj me kao i ja tebe i gg

15 godina
neaktivan
O svemiru

Ljudi ponovo idu na mjesec 2020 zar to ipak nije previše pogotovo kada znamo da smo jednom KAO bili, a svatko malo pametniji je svjestan da nismo bili, a samo BUDALE vjeruju da jesmo.

BC2 ingame:Croat-hunter
16 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Ljudi ponovo idu na mjesec 2020 zar to ipak nije previše pogotovo kada znamo da smo jednom KAO bili, a svatko malo pametniji je svjestan da nismo bili, a samo BUDALE vjeruju da jesmo.

Praviš budalu od sebe, neovisno o mjesecu!

15 godina
odjavljen
O svemiru

Ovo se sve odnosi na pavleka...

Pametni, ajd ti meni reci koji to "Bivši Predsjednik SAD-a"?

Jer anoko kolko sam ja inteligentan prema tebi(Tvoj IQ sigurno 210), znam da što god predsjednik(bilo koje države, pa i kirgistana) objavi(to znaći da javnost može vidjeti) u vezi bilo čega je po svim živim stranicam i ostalim glupostima...A kamoli da veli nešto o Izvanzemaljcima ili slično...

Ovo za Aliene na mjesecu koji grada svoje baze u rupama(Koje se inače zovu krateri) i Da su ljudi došli na mjesec 1900 godine cu komentirati ovako

FACEPALM FACEPALM
Pinky je zakon... I ♥ π
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 21:49 (bobica257).
16 godina
neaktivan
pavlek kaže...

mislim neznam sta sam ja to krivo reko kad se vecina slaze samnom, a imam 3 "DOWN-a"

lol, 

uglavnom ovo za religiju vidim da se bunite sto sam to spomenio...

ali eto zamislite vi koji toliko vjerujete u religiju, boga, itd..

zamislite se upravo SAD kad citate ovo, kako bi bilo da nema religija, religija drzi ljude pod kontrolom, za dobrobit ove planete, kao sto su indijance drzali totemi i neki drugi rituali, klanjali se nekom kipu i zivotinji, tako nas drzi sada jedan "Bog" jer smo mi ipak napredniji danas i vise razmisljamo, nemozemo se klanjat danas nekom kipu zabe, zato sto smo usavrsili okolino i to bi bilo jednostavno besmisleno..

ja eto kazem neznam u sta vjerujem, krizman sam, krsten itd.

ali jednostavno kada cujem ovo sve i kada znam neke stvari, neznam sta da kazem i sta da mislim..

jednostavno POSTOJI neki Bog, neko bice, neki stroj, nesta postoji sto je ovo pokrenilo, a da se prizna jednog dana da izvanzemaljci postoje, iako to vecina zna, zna i USA koja je "ekipa" njihova,

uglavnom onda bi vjera bila besmislena, niko nebi vjerovao u vjeru jer bi ocito bilo da nije Bog stvarao svijet nego da smo nastali od njih itd..

nasa planeta je kao galaksija u nasim ocima, to je jedna velika kugla oko koje se sve vrti, ljudi su sami, u centru je pozornosti, netko je sve stvorio na njoj ... netko je nas stvorio na njoj..

medjutim ako postoji izvanzemaljski zivot, sto se se dokazat jednog dana, vidit cete da sigurno oni nevjeruju u Boga ili u nesto slicno, i ako vjeruju u nesto sigurno nemisle da ih je "to" stvorilo, jer ocito znaju da ima zivota na drugim zemljama, zato sto nas stalno posjecuju :)

ili su oni samo kao NASA, kao nasi astronauti da taje svoja otrkica, zbog drugih Aliena na svojim planetima, ali ovi su punopuno napredniji pa se vozaju okolo :)

imaju i oni svog "Obamu"  :)

A mozda bi bilo bolje da nisi niti jedno od to dvoje, krizmu si mogao svjesno odbiti jer tebi to ionako (pretpostavljam) nista ne znaci u zivotu.

Kazes da neznas u sta vjerujes a onda temu obasipas raznim teorijama i zavjerama od kojih mi se povraca

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 21:45 (Raptoxx).
17 godina
pavlek kaže...

koja većina.. pop i ministranti?

ajde.. otvori si temu novu i tamo razglabaj s istomišljenicima kolko god želiš. manjina ti neće smetati.

16 godina
vjeko kaže...
kejbl kaže...

Ma to su ti dani u mjesecu...ili na mjesecu  :))

15 godina
neaktivan
vjeko kaže...
kejbl kaže...

Odi lijepo u tri papirnate maramice eto sada pravim budalu od sebe.

15 godina

Ne znam u koju temu bi stavio, možda najbolje tu... ako niste znali postoji cijeli sunčev sustav postavljen po lokacijama diljem Zagreba... moja potraga za planetima je gotova!!!

Preporučam svakome tko voli šetati, upoznavati nove dijelove grada, i kome je ovo interesantno koliko je bilo meni kad sam za to čuo. Na gornjem linku, ako skrolate dolje napisao sam i detaljne upute kako doć do kojeg, no možete i sami istraživat :D

Glory Glory Man United !!
15 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...
pavlek kaže...

Nisam procitao cijelu temu, al imam ovo za reci

To me jako zanima, i cim sam vidio o svemiru, moram ovo rec..

uglavnom

NASA laze, prvo putovanje na mjesec, davne 1900 i neke godine su obavili, uz neugodnosti, ima hrpa dokaza o tome, snimke iz satelita i njihovih razgovora donose : Sir, we have Undenefied flying object .. itd.. dokaz da na mjesecu ima aleina, 

od tad NIKAD ama bas NIKAD se nisu vratili na mjesec!!

zasto?

e pa zato sto su vidjeli baze na mjesecu, i ako i dalje budu " spijunirali " mjesec, postoji opasnost ako vrate satelit da zatruje zemlju, jer ima u sebi plutonija i ako "alieni" napadnu te satelite i oni udare na zemlju, bit ce sranja..

dalje..

NASA laze o boji i sastavu marsa, mars je zute boje s velikim postotkom tekucine kao zemlja, mars je zuto plav, imaju dokumenti koje je objavio bivsi predjesnik SAD-a

isto bivsi SAD predsjednik, u interviju kaze da je USA daaaleko daaaleko naprednija u oruzju nego sto mi ostali znamo, a znate zasto?

zato sto americka tajna vojska u AREA 51 , cuva brod s "drugog" planeta, zasto je u roku od 10 godina tehnologija otisla na ovoliku razinu da je se jos malo koristit nanotehnologija?

pa eto zado sto vade tehnologiju i proucavaju ih.

zasto nasa negira postojanje i pojavljivanje NLO-a na svim podrucjima, pa eto zato da se to sve neotrkije, jednostavno 300 svjedoka bude sa slikama, dodje izvjestaj iz NASE, toga dana nije uoceni nikakav komet, toga dana u to vrijeme NI jedan avion ili UFo nije lociran ni vidjen, sto posto se radi o nekakoj opticoj varci..

itd

ja znam da je sve ovo suludo sto ja pricam, znam da nevjerujete u to, al fcking znam MNOGO o tome, nisam gledo neke freak viede, i pricao s nekim freak ljudima o tome..

ovo sam samo ukratko rekao o tome..

i da, da znamo za aliene, nebi bilo dobro, jer bi svi poludili i to bi bio prvi dokaz da je vjera sranje, DA postoji NETKO, ne neki bog, isus, buda, alah, nesta postoji sto je ovo sve pokrenulo, ali vjera nam je samo da nas drzi pod kontrolom..

a to da mi znamo da ima aliena na mjesecu, ja mislim da ljudi nebi znali sta bi sa sobom, zato nasa to cvrsto taji..

to je razlog zasto SE NIKAD NIJE VRATILA NA MJESEC, prvi i zadnji puta, a zasto kad je mjesec najblizi zemlji?

mjesec nema atmosferu i alieni grade baze u tzv rupama u mjesecu, samo cekam jedan dan kad ce se to sve otkrit,

svi koje imalo zanima o tome, znaju da NASA donese 20 % istine na zemlju iz svemira, cak je i bivsi predjesnik SAD-a potvrdio to..

ako ste za neki poucan video na eng koji bi vas potakao na razmisljanje, i poblizje pojasnio situaciju samo recite za link..

ja sam ovo ukratko i grubo napisao, 

i sami znate da od ovoliko galaksija nije moguce da smo sami, alieni se sele, a to sto je dosad stotine tisuca vidilo nesto, pa vlada tvrdi da su ludi, to je sramotno-.-

istina ce kad tad doc

Evo malo čitam ovu temu, pa reko da napišem i ja nešt, ali neću duljit :)

Samo želim reć da su neki dijelovi koje si naveo po meni istiniti...

Area 51, sigurnooo ima neku tehnologiju, NLO-i možda i nisu alieni, možda to samo ti i Area51 isprobava neke svoje strojeve :)

A ajmo malo o alienima, pa zar vi stvarno mislite da smo mi sami u cijelom svemiru? :D

Ovo mi je smješno, zar bi samo mi imali toliko ogroman prostor kojeg nikada nećemo iskoristit, dajte razmislite malo, tko zna čega sve ima u tom svemiru.

Možda su isto ljudi kao mi i možda ima punoo planeta kao zemlja sa atmosverom i slično, ali to da smo samo mi u svemiru LoL

Edit;

Ispričavam se ako je netko već nešto spomenio ili slično, jer nemam vremena sve to čitat, ovo je samo za oen koji misle da smo sami u svemiru :)

heheh, to je kao da kupiš 2TB HDD , za pohranu jednog Wordovog dokumenta, ako smo sami(sumnjam), Bog je imao velike oči kad je kupovao hard. hehe.

17 godina

pročitah "kozmos" od sagana po ne znam koji put i yebeno se osjećam..  Smijeh

danas sam od 4.5h u busu 1.5h čitao a ostalo zurio u oku ugodnu prirodu, nebo, zalazeće sunce i veneru koja se netom pojavila na nebu i dala mi poticaja i atmosferu za opsesivno razmišljanje o biti svega..

sretan sam ko malo dijete

14 godina
neaktivan
O svemiru

sta mislite dali mi se isplati kupiti reflektor od jedno 10-12 inchapreko oglasa no problem je sto zivim u zagrebu pa neznam kolko ce biti svijetlosno zagađenje

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...

sta mislite dali mi se isplati kupiti reflektor od jedno 10-12 inchapreko oglasa no problem je sto zivim u zagrebu pa neznam kolko ce biti svijetlosno zagađenje

Zato se ide izvan grada gledati.

I da, isplati se ako te zanima.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
14 godina
neaktivan
a jel zna neko neku dobru stranicu s rabljenim teleskopima, idealo bi bilo ako imaju 12" reflektor za ispod 2000
ili 10" katadioptrijski zi slicnu...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
odjavljen
O svemiru

Moze meni neko preporučiti teleskop do 1000 kn, Dobsonian ili Newotian ili neka vasa preporuke. Nesmije biti smeće poput ovog 60 mm hama kojeg imam...Nemojte ni govoriti...

I da pozljeno da se moze na njega složiti GOTO. Koristio bih ga za ponajviše gledanje planeta i mjeseca i fotorafiju...RIjeđe Deep Sky...

Hvala...

Pinky je zakon... I ♥ π
17 godina

obavezno štivo za sve koji kupuju neku vrstu optike

16 godina
neaktivan
pavlek kaže...

Nisam procitao cijelu temu, al imam ovo za reci

To me jako zanima, i cim sam vidio o svemiru, moram ovo rec..

uglavnom

NASA laze, prvo putovanje na mjesec, davne 1900 i neke godine su obavili, uz neugodnosti, ima hrpa dokaza o tome, snimke iz satelita i njihovih razgovora donose : Sir, we have Undenefied flying object .. itd.. dokaz da na mjesecu ima aleina, 

od tad NIKAD ama bas NIKAD se nisu vratili na mjesec!!

zasto?

e pa zato sto su vidjeli baze na mjesecu, i ako i dalje budu " spijunirali " mjesec, postoji opasnost ako vrate satelit da zatruje zemlju, jer ima u sebi plutonija i ako "alieni" napadnu te satelite i oni udare na zemlju, bit ce sranja..

dalje..

NASA laze o boji i sastavu marsa, mars je zute boje s velikim postotkom tekucine kao zemlja, mars je zuto plav, imaju dokumenti koje je objavio bivsi predjesnik SAD-a

isto bivsi SAD predsjednik, u interviju kaze da je USA daaaleko daaaleko naprednija u oruzju nego sto mi ostali znamo, a znate zasto?

zato sto americka tajna vojska u AREA 51 , cuva brod s "drugog" planeta, zasto je u roku od 10 godina tehnologija otisla na ovoliku razinu da je se jos malo koristit nanotehnologija?

pa eto zado sto vade tehnologiju i proucavaju ih.

zasto nasa negira postojanje i pojavljivanje NLO-a na svim podrucjima, pa eto zato da se to sve neotrkije, jednostavno 300 svjedoka bude sa slikama, dodje izvjestaj iz NASE, toga dana nije uoceni nikakav komet, toga dana u to vrijeme NI jedan avion ili UFo nije lociran ni vidjen, sto posto se radi o nekakoj opticoj varci..

itd

ja znam da je sve ovo suludo sto ja pricam, znam da nevjerujete u to, al fcking znam MNOGO o tome, nisam gledo neke freak viede, i pricao s nekim freak ljudima o tome..

ovo sam samo ukratko rekao o tome..

i da, da znamo za aliene, nebi bilo dobro, jer bi svi poludili i to bi bio prvi dokaz da je vjera sranje, DA postoji NETKO, ne neki bog, isus, buda, alah, nesta postoji sto je ovo sve pokrenulo, ali vjera nam je samo da nas drzi pod kontrolom..

a to da mi znamo da ima aliena na mjesecu, ja mislim da ljudi nebi znali sta bi sa sobom, zato nasa to cvrsto taji..

to je razlog zasto SE NIKAD NIJE VRATILA NA MJESEC, prvi i zadnji puta, a zasto kad je mjesec najblizi zemlji?

mjesec nema atmosferu i alieni grade baze u tzv rupama u mjesecu, samo cekam jedan dan kad ce se to sve otkrit,

svi koje imalo zanima o tome, znaju da NASA donese 20 % istine na zemlju iz svemira, cak je i bivsi predjesnik SAD-a potvrdio to..

ako ste za neki poucan video na eng koji bi vas potakao na razmisljanje, i poblizje pojasnio situaciju samo recite za link..

ja sam ovo ukratko i grubo napisao, 

i sami znate da od ovoliko galaksija nije moguce da smo sami, alieni se sele, a to sto je dosad stotine tisuca vidilo nesto, pa vlada tvrdi da su ludi, to je sramotno-.-

istina ce kad tad doc

NASA se nije vračala na Mjesec, ne zbog aliena nego zbog toga što nikada ni nisu bili na Mjesecu.

Recimo, u filmovima koji se dijelom odvijaju na Mjesecu, pa kada stave ili zapiknu zastavu u tlo ona uvijek vijori i miče se kao da ima puno vjetra. Ali to ne može biti, jer na Mjesecu uopće nema vjetra.

p.s. Rado bih da napišeš koji zanimljiv link o NASI, planetima, izvanzemaljskom životu i sl. ako nije problem jer me to jako zanima. Ili o toj proizvodnji oružja.

Miky
17 godina
Miky kaže...

p.s. Rado bih da napišeš koji zanimljiv link o NASI, planetima, izvanzemaljskom životu i sl. ako nije problem jer me to jako zanima. Ili o toj proizvodnji oružja.

onda si otvorite novu temu.

15 godina
protjeran
Miky kaže...

NASA se nije vračala na Mjesec, ne zbog aliena nego zbog toga što nikada ni nisu bili na Mjesecu.

Recimo, u filmovima koji se dijelom odvijaju na Mjesecu, pa kada stave ili zapiknu zastavu u tlo ona uvijek vijori i miče se kao da ima puno vjetra. Ali to ne može biti, jer na Mjesecu uopće nema vjetra.

Tako je. Ti to znaš sa sigurnošću jer si čitao tako na internetu i imaš vjerojatno 2 iz fizike, a i iz hrvatskog vidim.

Internet je vrelo istine, kao i wikipedia i youtube.

Nema većeg zla nego pamet koja se sije po internetu, od strane raznoraznih wannabe kvazi teoretičara, od onih koji u svakoj gluposti vide teoriju zavjere, pa do svakog isprdka koji ima blog.

Bolje se primite knjige i činjenica, a malo olakšajte na igrama i glupostima s interneta.

15 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
Miky kaže...

Tako je. Ti to znaš sa sigurnošću jer si čitao tako na internetu i imaš vjerojatno 2 iz fizike, a i iz hrvatskog vidim.

Internet je vrelo istine, kao i wikipedia i youtube.

Nema većeg zla nego pamet koja se sije po internetu, od strane raznoraznih wannabe kvazi teoretičara, od onih koji u svakoj gluposti vide teoriju zavjere, pa do svakog isprdka koji ima blog.

Bolje se primite knjige i činjenica, a malo olakšajte na igrama i glupostima s interneta.

Gle ti isto previše vjeruješ svemu, a on ne ja mislim da nisu bili na mjesecu jer da jesu sada bi se na odlasku na mjesec masno zarađivalo. Mi ljudi smo preznatiželji da cjelo ovo vrijeme nismo opet pokušali otiči na mjesec da ga detaljno istražimo, a ne da samo zapiknemo jeb*** zastavu u njega.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice