Ova tema je pomalo postala sado-gmazo.Ne bismo li svi trebali uzivat na ovom svijetu zajedno.Jedni se zalazu za pusace,drugi za nepusace i eto ratnog stanja.Sto smo sa tim postigli?Prirodnu selekciju?Kuda vodi ovaj razgovor? Niti ste za niti protiv nemogu se nikako slozit sa Vama...
Molim,izvinte me sto psujem /!?@\''>Ustavno pravo je i da drzava stiti svoje gradjane pa je ipak neke proslijedila u Haag!!!Ja sam se borio i ja cu je zapalit ako treba jer to je moje ustavno pravo,zar ne?
...nemoj me precjenjivati...ako ti nisi u stanju shvatiti dve rečenice, kako bi ja mogao
shvatiti cjeli tvoj nerazumljivi i nelogičan post...

Ljudi, pamet u glavu. Ja, tek osmi razred, pa znam ŠTO te navuce na pusenje, ŠTO izaziva ovisnost, a kamoli da narusava kompletno zdravlje. Ljudi kao da namjerno puse i unistavaju se. I to svjesno. Umjesto da ulozi malo napora i prestane on se samo jos vise navlaci. Pusenje skracuje zivotni vijek i vas i vaseg kompjutera xD xD
Ljudi, pamet u glavu. Ja, tek osmi razred, pa znam ŠTO te navuce na pusenje, ŠTO izaziva ovisnost, a kamoli da narusava kompletno zdravlje. Ljudi kao da namjerno puse i unistavaju se. I to svjesno. Umjesto da ulozi malo napora i prestane on se samo jos vise navlaci. Pusenje skracuje zivotni vijek i vas i vaseg kompjutera xD xD
Koga briga, nemam nista za ucit. Pa sta da sam maloljetan, moje misljnje ne vrijedi??!?
Koga briga, nemam nista za ucit. Pa sta da sam maloljetan, moje misljnje ne vrijedi??!?
...nemoj me precjenjivati...ako ti nisi u stanju shvatiti dve rečenice, kako bi ja mogao
shvatiti cjeli tvoj nerazumljivi i nelogičan post...

mbaksa kaže...
jer bi ljudi mogli posumnjati da nemas pametan odgovor na to pitanje.
...ma ljudi su odavno sve shvatili za razliku od tebe...
u vecini pokrajina u njemackoj,ugostiteljski objekti do 50 kvadrata imaju pravo izbora,,,ovi veci moraju obezbjedit prostor za pushace,,cujem da se u italiji isto radi na tome,,,dakle nije samo austrija pa ne znam zasto se mi drzimo neuspjelih experimenata evropske zajednice kad ionako josh nismo u njoj
Nedavno sam bio u Irskoj, gdje je ovaj zakon dovoljno dugo da je prvih godinu i pol bilo sve prazno, a sad kazu da je krcatije nego prije...
Zasto smo mi hrvati stalno ti koji nesto se zale?
Slovenci,Austrijanci, Finci, Irci i neznam tko jos se nije zalio, ali mi, Balkanci moramo !!!
Nema pusenja u prostorijama koje za to nisu namjenjene jer steti svima a posebno nepusacima...
Ako mogu ja izdrzat bez sexa u kaficu (iako mi treba) onda vi mozete bez cigarete :D
Irci locu pivu, sviraju, zajebavaju se i vidi cuda- NE PUSE
kad im se pusi izadu van, popuse 2 minute i vrate se nazad.
A da vam kazem da je i referendum potpisivan nakon 2 godine i 65% pusaca je za to da ovaj zakon ostane na snazi...
I njima se svida sta im roba vise ne smrdi, a stan napokon ima normalan miris !
toliko iz Irske
Ispricavam se, pretjerao sam. Zao mi je.
Inace, nazvao sam psihopatom pusaca koji se ponasa kao osoba iz pjesme (otprilike 90% pusaca koje poznajem), ne svakog pusaca, a ako si se osjetio osobno uvrijedjenim, oprosti.
Nisi naveo sto da napravim u najvecu ruku pa ti eto mogu samo ispriku dati, jer iskreno uopce ni ne razumijem zasto bi se morao ispricati, naslusao sam se svakojakih gorih uvreda na racun nepusaca pa nisam trazio ispriku. A ma.
.
Realno gledano, kad se netko samounistava, obicno ga salju psihijatru. Razlika izmedju zileta i cigarete je
a) zilet to obavi brze i cistije
b) zilet djeluje samo na osobu koja ga primjenjuje, ne na sve oko sebe.
.
Sto se tice thumbs downa, pa nije to neka greda. Imas puno pravo dati thumbs down ako mislis da sam rekao glupost, a ako ga ne podijelis, ja nikad necu procitati svoj post ispocetka i pokusati shvatiti zasto netko misli da sam rekao glupost.
A ako ti je bed zbog statusa, status na ovom forumu me interesira otprilike koliko i status u stvarnom zivotu.
Ispricavam se, pretjerao sam. Zao mi je.
Sva sreca pa se TDR brine da u cigarete stavi iskljucivo kvalitetni, suseni duhan. Zato su cigarete tako jeftine.
Te pricice o katranu i nikotinu kao dodacima za ovisnost su lazi.
.
Sto se tice mojih dvadesetih, proveo sam ih puno zabavnije nego napusen, pijan i smrdljiv od dima u nekom grmu s curom koju sam upoznao pet minuta prije i koje se sutra necu sjecati. Da mi je falilo, falilo je katkad, ali uvijek sam imao granicu ispod koje ne idem i radije bi ostao suh nego kao neke moderne zene rasirio noge prvom prolazniku samo da budem emancipiran i prihvacen od drustva.
.
Poanta, svasta sam radio u zivotu, ali nikad nikome nisam tupio neke moralne vrijednosti koje sam ne razumijem nego ih ucio, i sigurno nikad nisam nikome prdio smrad i otrov u facu jer je to moje (ne)pusacko gradjansko pravo.
Sva sreca pa se TDR brine da u cigarete stavi iskljucivo kvalitetni, suseni duhan. Zato su cigarete tako jeftine.
Te pricice o katranu i nikotinu kao dodacima za ovisnost su lazi.
.
Sto se tice mojih dvadesetih, proveo sam ih puno zabavnije nego napusen, pijan i smrdljiv od dima u nekom grmu s curom koju sam upoznao pet minuta prije i koje se sutra necu sjecati. Da mi je falilo, falilo je katkad, ali uvijek sam imao granicu ispod koje ne idem i radije bi ostao suh nego kao neke moderne zene rasirio noge prvom prolazniku samo da budem emancipiran i prihvacen od drustva.
.
Poanta, svasta sam radio u zivotu, ali nikad nikome nisam tupio neke moralne vrijednosti koje sam ne razumijem nego ih ucio, i sigurno nikad nisam nikome prdio smrad i otrov u facu jer je to moje (ne)pusacko gradjansko pravo.
...
Prvo osobna stvar svakog čovjeka da bira hoće li pušiti ili neće. A državni proračun se puni od poreza na cigare(a on nije malen). Jer naprimjer Hrvatska i Bosna kupuje Marlboro iz Nizozemske kupuju ga za 5 kuna po kutiji. Dok je on kad se uveze košta 22 kune, a u BiH 12. Zašto!? Zato što je porez veći. Pa vi sada računajte koliki je. A nije ni onom krete** od ministra nije bilo baš pametno uvoditi zabranu(ako mu je to dječački san) u vrime recesije jer će onda još više biti ljudi na zavodu za zapošljavanje.