Sryte sta ovdje pisem...mozete dat link za download CS5
Nove verzije programa
- poruka: 1.398
- |
- čitano: 711.335
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
jesam
eh, eh. to nije onda neka nova verzija
zadnja free verzija je 1.89 (ne 1.8.9.0), a zadnja pro je 2.41
free je dostupan od 23. lipnja, tako da ovo nije ništa novo
a pro je dostupan od 13. kolovoza
To je to, samo ne znam čemu ta nula. To je bilo prije nadogradnje, tj. kada sam pokrenio revo izbacio mi je poruku da je to nova verzija.
Uostalom, pogledaj sliku, danas nadograđeno, znači nova je verzija, uredit ću post. Edit: Stavio sam i drugu sliku, sada vidiš odakle ta 1.8.9.0.
idi na Let me google that for you
Uostalom, pogledaj sliku, danas nadograđeno, znači nova je verzija, uredit ću post.
možda je kod tebe tek danas nadograđen, ali kažem, ta verzija 1.89 je dostupna od 23. lipnja, znači više od 2 mjeseca
edit: a vidim sad. i kod mene je tako. gore mi piše 1.8.9.0, a dole 1.89. pogle sliku. al ja gledam i kako je na njihovim stranicama, a tamo piše 1.89
idi na Let me google that for you
Uostalom, pogledaj sliku, danas nadograđeno, znači nova je verzija, uredit ću post.
možda je kod tebe tek danas nadograđen, ali kažem, ta verzija 1.89 je dostupna od 23. lipnja, znači više od 2 mjeseca
Ok, isprike onda, ne znam zašto mi se prije nije javljao.
ma np. i pogledaj moj editirani post
ma np. i pogledaj moj editirani post
Evo jesam, ma da nebi ispalo da sad stare programe stavljam, danas baš mi se javio za novu verziju ili možda čak jućer-prekjućer tako da sam mislio da je nova verzija. Nije bilo namjerno.
...ajme zakon je ovo...puno hvala
Izašao je i novi Google SketchUp 8.
Možete ga preuzeti i vidjeti što je novo na ovom linku:
http://sketchup.google.com/product/newin8.html
Google Chrome 6. (P.S. nije direktni link)
nije direktan link, a i nije ni najnovija verzija. već je bilo
- trial verzija, ali to se lako riješi
nije direktan link, a i nije ni najnovija verzija. već je bilo
- trial verzija, ali to se lako riješi
WTF?Ja tek sad dobio nadogradnju
Sorry, zamolit ću moderatora da obriše.
e ljudi ispričavam se na off topicu ,al dal ima neki program za video konvertovanje iz wmp to avi ili mp4 ( da radi na windows 7) skinuo 4 programa ni jedan neče na windows 7 :// probo u compatibility modu s windows xp sp3 neče , ak ima ko neki program plizz nek stavi tu link :) hvala još jednom se ispričavam na off topicu
Format factory (besplatan) ili E.M. Total Video Converter HD(placa se, imam link od njega).
isto prolazno vrijeme
nego na cnet(još uvijek)stoji v 3.1.8.150 pa sam stavio filehippo
isto prolazno vrijeme
Ma izleda da će trebati fotofiniš.
EDIT: Stvarno, nisam ni primjetio. Zato treba skidati s filehipoo dok oni drugi to ne promjene.
Za one koji ovaj program još uvijek koriste. Nova verzija Adobe Reader 9.3.4
tog slona,pored xchange viewera i to još portable,nikako
I bilo kojeg drugog. Svi drugi su brzi od acrobata ;)
Za one koji ovaj program još uvijek koriste. Nova verzija Adobe Reader 9.3.4
tog slona,pored xchange viewera i to još portable,nikako
PDF XChange Viewer je svakako broj 1.
I bilo kojeg drugog. Svi drugi su brzi od acrobata ;)
U odnosu na Adobe idu brzinom svjetlosti. Ali još uvijek dosta usera koristi ovo glomazno i sporo čudo.
U odnosu na Adobe idu brzinom svjetlosti. Ali još uvijek dosta usera koristi ovo glomazno i sporo čudo.
istina,preko 200 mb,pa stalno neke "važne" sigurnosne zakrpe
a xchange viewer oko 10 i mb,nema nikakvih procesa u starup-u,nema updatea...pozdrav ramboxu