Njuskalo prevara zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 9.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Njuskalo prevara

pozz evo samo da se pohvalim danas me neki lik prevario .umjesto iphonea 3 dobio sam neko smece od mobitela-bacio 600 kn.imam adresu od lika al iz otočca je.eto sta da kazem samo savjet nekupujte preko njuskala bez da se nadjete.to bi trebala znat svaka budala osim mene :s

14 godina
neaktivan
Re: Njuskalo prevara
morraa8 kaže...

pozz evo samo da se pohvalim danas me neki lik prevario .umjesto iphonea 3 dobio sam neko smece od mobitela-bacio 600 kn.imam adresu od lika al iz otočca je.eto sta da kazem samo savjet nekupujte preko njuskala bez da se nadjete.to bi trebala znat svaka budala osim mene :s

To ti je sad škola. I tehnika ti se nikako ne kupuje bez testiranja. Pogotovo mobiteli. 

Ali ja bih ga ipak tražio da vrati novce , jer to je čista prevara . 

17 godina

suosjećam. {#}
Doživio sam to prije nekih godinu, dvije. Nadam se da će za tih 600 kn kupit otrov za štakore, i da će mu to mama ujutro servirat uz čašu hladnog mlijeka. Hrvatske proizvodnje, naravno {#}

BF:BC2 ingame nick: steve385
14 godina
protjeran

ma daj sta mogu .prevario me nasjeo sam, samo mogu ovamo stavit temu da svi znaju i nekupuju tako

14 godina
Pa navedi tocno ime i adresu, tako da ostali znaju, a i mozda ti neko pomogne...
Steta..
15 godina
morraa8 kaže...

Eto, što si tražio, to si i dobio.
Nažalost {#}

Po mnogim temama si mene optuživao da sam te ja zeznuo za novce (isto radi mobitela) - što naravno nije bila istina.
Bannali su ti nekoliko accounta zbog toga što si mi se prijetio po privatnim porukama i javno, na forumu.

Da se razumijemo, nije mi drago što ti se dogodilo.
Žao mi je što ti se to dogodilo jer nisam kao ti.

Samo eto, ne trči pred rudo, reklo bi se kod nas.

Sve u svemu, jedno ti iskustvo više.
Nadam se da ćeš vratiti barem dio novca ili da ćeš tom kretenu njušku razbiti.

A ovaj post shvati dobronamjerno.

I samo mi ju probajte obrisati! {#}

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
16 godina
neaktivan

sad je našao mene optuživati da sam lopovčić,vidjet ćeš ti lopovčića dok ti poštar donese plavu kovertu od mog odvjetnika morraa8!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice