noć...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LaKu nOć ljudine.. odo u krpe..
Dan ljudi...xD Odoh ja pisat esej i gledat Enterprise priko oka..-.-
EDIT: LoL upravo san nasa znacenje drustva u eseju iz Hrv:"Nijedan covjek nije otok,sasvim sam za sebe;svaki covjek je dio kontinenta,dio zemlje..."
Sad je laku noć..xD
Open
FL
MF
FL-fu*k love
MF- mother fu*kers
wečer xD
wečer xD
oo patch.. puna zvijezda huh? I ja ju još malo..
wečer xD
tek sad primjetio da imam punu zvijezdu 
da li oni thumbs up/down i hvala utječu na zvjedzice ??
wečer xD
tek sad primjetio da imam punu zvijezdu 
da li oni thumbs up/down i hvala utječu na zvjedzice ??
si
a posebice kad ih ti daješ
Da nema slika cura iz susjedstva u minicama i grudnjacima, davno bi ja napravija facebook seppuku. Hehehe :D
}:-)
si
a posebice kad ih ti daješ
:S
Da nema slika cura iz susjedstva u minicama i grudnjacima, davno bi ja napravija facebook seppuku. Hehehe :D
}:-)
ajde daj neke slike tih cura (može i na pp) da vidim isplati li mi se regati na fejs xD
Evo bas sad sam presao sa Nod32 2.7 na Eset SmartSecurity 4...savrsen je..evo sad bas skenira komp...
spam?
spam?
ma ne nabijam postove nego mi je lakše odgovoriti na onaj njegov post sa jednim slovom nego sa 10 riječi
Evo bas sad sam presao sa Nod32 2.7 na Eset SmartSecurity 4...savrsen je..evo sad bas skenira komp...
I ak sad nebude nis onda ok ali stavi ga sljedeci tjedan opet da skenira i ak opet nebude nis onda stavi Aviru 10 free i stavi da skenira pa bus vidio da ce nac par virusa..Tak je meni bilo.Taj nod bas i nije sto se cini..Ali nije sve u AV-u,valja znat googlat po netu a ne ic na svaki link koji ti kreteni posalju.
I ak sad nebude nis onda ok ali stavi ga sljedeci tjedan opet da skenira i ak opet nebude nis onda stavi Aviru 10 free i stavi da skenira pa bus vidio da ce nac par virusa..Tak je meni bilo.Taj nod bas i nije sto se cini..Ali nije sve u AV-u,valja znat googlat po netu a ne ic na svaki link koji ti kreteni posalju.
zato postoji wot xD
spam?
ma ne nabijam postove nego mi je lakše odgovoriti na onaj njegov post sa jednim slovom nego sa 10 riječi
a na njegov moš sa 20
a na njegov moš sa 20
ti imaš kratak nick,uzak avatar pa ti se mora i odgovorati sažeto xD
a na njegov moš sa 20
ti imaš kratak nick,uzak avatar pa ti se mora i odgovorati sažeto xD
nije istina ja sam pčetrikjedan
Paki, ti si 4. srednje? Jesi čuja za ono stipendiranje od MORH-a?
Za po netu ne hodam ko mracnoj sumi bez svijetiljke nego ko poo danu s 18 1kw reflektora...SSG...
A za aviru, sorry al ja se drizim noda..nikad me nije iznevjerio...
doći ćeš ti i na komp jednom 
šta te zanima šefe
Vecer ljudi..Danas bia na moru.More je taman za kupanje i preporucujen svima koji imaju mogucnost da skoknu do mora.