Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.958.130
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

noć...

15 godina
protjeran

LaKu nOć ljudine.. odo u krpe..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Ja odoh gledati enterprise pa u krpe lagano ;)
http://hr-invites.com/register.php?do=signup (chiteri i trejderi nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
15 godina
neaktivan

Dan ljudi...xD Odoh ja pisat  esej i gledat Enterprise priko oka..-.-

EDIT: LoL upravo san nasa znacenje drustva u eseju iz Hrv:"Nijedan covjek nije otok,sasvim sam za sebe;svaki covjek je dio kontinenta,dio zemlje..."

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 0:40 (Hexler4).
17 godina
Laku noć :)
http://hr-invites.com/register.php?do=signup (chiteri i trejderi nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
neaktivan

Sad je laku noć..xD

KeepItRock'n'Roll
16 godina
neaktivan

Open

FL

MF

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Što ti sad znači FLMF?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Što ti sad znači FLMF?

FL-fu*k love

MF- mother fu*kers

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

wečer xD

15 godina
protjeran
patch123 kaže...

wečer xD

oo patch.. puna zvijezda huh? I ja ju još malo..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
protjeran

Dobro veče! XD

Pogledajte ovu igricu. Ja se trgam svaki put od smijeha kad je igram  Smijeh

P.S. Idite pod Minigame :)

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
patch123 kaže...

wečer xD

tek sad primjetio da imam punu zvijezdu Cool

da li  oni thumbs up/down i hvala utječu na zvjedzice ??

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 22:17 (patch123).
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
I Am Alive kaže...
patch123 kaže...

wečer xD

tek sad primjetio da imam punu zvijezdu Cool

da li  oni thumbs up/down i hvala utječu na zvjedzice ??

si

a posebice kad ih ti daješ

16 godina
neaktivan
Ovaj Facebook nije normalan, sad će zbog nekog pametnjakovića koji je negdi pročita o nekom aspartamu pola populacije koja koristi facebook pristat kupovat Orbit žvake! LoL! Eto, sad razmišljam da i ja napravim neku glupu grupu, samo da vidin koliko budala ima.

Da nema slika cura iz susjedstva u minicama i grudnjacima, davno bi ja napravija facebook seppuku. Hehehe :D
}:-)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

si

a posebice kad ih ti daješ

:S

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ovaj Facebook nije normalan, sad će zbog nekog pametnjakovića koji je negdi pročita o nekom aspartamu pola populacije koja koristi facebook pristat kupovat Orbit žvake! LoL! Eto, sad razmišljam da i ja napravim neku glupu grupu, samo da vidin koliko budala ima.

Da nema slika cura iz susjedstva u minicama i grudnjacima, davno bi ja napravija facebook seppuku. Hehehe :D
}:-)

ajde daj neke slike tih cura (može i na pp) da vidim isplati li mi se regati na fejs xD

16 godina
odjavljen

Evo bas sad sam presao sa Nod32 2.7 na Eset SmartSecurity 4...savrsen je..evo sad bas skenira komp...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
16 godina
neaktivan

spam?

Neznam šta da napišem :)
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

spam?

ma ne nabijam postove nego mi je lakše odgovoriti na onaj njegov post sa jednim slovom nego sa 10 riječi

16 godina
bobica257 kaže...

Evo bas sad sam presao sa Nod32 2.7 na Eset SmartSecurity 4...savrsen je..evo sad bas skenira komp...

I ak sad nebude nis onda ok ali stavi ga sljedeci tjedan opet da skenira i ak opet nebude nis onda stavi Aviru 10 free i stavi da skenira pa bus vidio da ce nac par virusa..Tak je meni bilo.Taj nod bas i nije sto se cini..Ali nije sve u AV-u,valja znat googlat po netu a ne ic na svaki link koji ti kreteni posalju.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
bobica257 kaže...

I ak sad nebude nis onda ok ali stavi ga sljedeci tjedan opet da skenira i ak opet nebude nis onda stavi Aviru 10 free i stavi da skenira pa bus vidio da ce nac par virusa..Tak je meni bilo.Taj nod bas i nije sto se cini..Ali nije sve u AV-u,valja znat googlat po netu a ne ic na svaki link koji ti kreteni posalju.

zato postoji wot xD

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Cerina15 kaže...

spam?

ma ne nabijam postove nego mi je lakše odgovoriti na onaj njegov post sa jednim slovom nego sa 10 riječi

a na njegov moš sa 20

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

a na njegov moš sa 20

ti imaš kratak nick,uzak avatar pa ti se mora i odgovorati sažeto xD

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
P4k1 kaže...

a na njegov moš sa 20

ti imaš kratak nick,uzak avatar pa ti se mora i odgovorati sažeto xD

nije istina ja sam pčetrikjedan

16 godina
neaktivan
Peč, da bi slike, al san na mobitelu
Paki, ti si 4. srednje? Jesi čuja za ono stipendiranje od MORH-a?
16 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...
bobica257 kaže...

Za po netu ne hodam ko mracnoj sumi bez svijetiljke nego ko poo danu s 18 1kw reflektora...SSG...

A za aviru, sorry al ja se drizim noda..nikad me nije iznevjerio...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

doći ćeš ti i na komp jednom Cool

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

šta te zanima šefe

15 godina
neaktivan

Vecer ljudi..Danas bia na moru.More je taman za kupanje i preporucujen svima koji imaju mogucnost da skoknu do mora.Namigiva

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice