Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.776.927
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Ljudovi ja vas napustam jer mi se debelo manta... Sutra mora rano za zg... cujemo se ako Bog da :) Valjda ce dat. :)

16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Šef kaže...
Stipe, ti se baviš biciklama? Kolike su cijene papučica za kočnice? Jesu sve otprilike iste ili?

da...

za što ti treba bajk? koji imaš?

dobra stvar ti je što imaš 3 dućana sa biciklama u razmaku od niti 500 metara...

doli na Ljepotici. Autohrvatska, Eurobike, Calimero(ne preporučam ga baš)...

pogledaj tamo što ima pa uzmi neke.

16 godina
neaktivan
Ma, iman ja biciklu, ali su se 'potrošile' kočnice, zapravo papučice
Ma znam ja i za Eurobike (on je sad isto na lipotici, pokraj Calimera?), tamo sam i kupio biciklu, plavi Centurion 'Bock', u Calimeru sam bio jedanput, kupio 2 vanjske i 2 unutarnje gume. Vanjske su tek bile došle, bile su 50% jeftinije,svaka 110kn (inače 220), odlične su, a unutarnje su po 75kn, 'samokrpajuće', i preporučam jer sam ih vidio na djelu. Jedino neznam di je Autohrvatska
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Ma znam ja i za Eurobike (on je sad isto na lipotici, pokraj Calimera?), tamo sam i kupio biciklu, plavi Centurion 'Bock', u Calimeru sam bio jedanput, kupio 2 vanjske i 2 unutarnje gume. Vanjske su tek bile došle, bile su 50% jeftinije,svaka 110kn (inače 220), odlične su, a unutarnje su po 75kn, 'samokrpajuće', i preporučam jer sam ih vidio na djelu. Jedino neznam di je Autohrvatska
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

da, Eurobike se preselia...

autohrvatska ti je kod raifeisen(jbt kako se piše) banke, 10 m ispod...

ono, kad ideš od male pošte prema lipotici glavnom cestom s desne strane...

idi tamo, reci što ti treba i onda odluči..ništa specialno, skupo ti ne treba, neke osrednje uzmi...

17 godina
uzmi tektro rucice za kocnice, to je ajmo reci jeftino, a solido btw maxxis gume su vrhunac za mtb barem po mojem iskustvu mozes po suhoj podlozi raditi sto hoces nema sanse da proklize.
http://www.hr-invites.com/register.php
16 godina
neaktivan

Večer ja mislim da ću se sa vama druziti do jutra.. ima li ko kakav ljek pritiv tuge ...

17 godina
rakija ;)
17 godina
neaktivan

Nema do rakije - ona liječi sve.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

e vjeruj mi isla bi sada pitit puna spajza mi pica,, ali problem hoću li se otrijezniti do jutra .. u 6 moram na put ....

17 godina
neaktivan
Iwana kaže...

e vjeruj mi isla bi sada pitit puna spajza mi pica,, ali problem hoću li se otrijezniti do jutra .. u 6 moram na put ....

Još bolje - zalomiš do jutra i onda prespavaš cijeli put. Mislit ćeš da je prošlo 5 minuta a ti već na odredištu :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 0:34 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

Mislim da ću se sutra napiti od jada i muke ,... nije lijepo kada to cura govori ali u takvom sam stanju da bi mogla bilo sta napraviti ...

17 godina
tako je, lijepo zahrkas i gotovo tko jos gleda krajolik dok putuje.
16 godina
neaktivan

hehe pa da fulam, mislim neidem bas na put to se ja tako izrazila idem samo vlakom do odredista ;)) a to je kraća relacija

17 godina
neaktivan
Iwana kaže...

hehe pa da fulam, mislim neidem bas na put to se ja tako izrazila idem samo vlakom do odredista ;)) a to je kraća relacija

Uff koliko puta sam cijelu noć landrao pa onda ujutro (čak ponekad popodne) na autobus se vraćao doma. A oči kao lubenice...

16 godina
neaktivan

Ma i meni će biti oći katastrofa... sutra ću se napiti da neznam za sebe bar da zaboravim na sve oko sebeee

17 godina
neaktivan
Iwana kaže...

Ma i meni će biti oći katastrofa... sutra ću se napiti da neznam za sebe bar da zaboravim na sve oko sebeee

Meni toliko nisu od nespavanja i cuge - mogu ja bez problema izdržati nekoliko dana bez spavanja ili sa samo par sati sna (više da odmorim tijelo nego da se naspavam). Mene ubiju zagušljivi prostori i dim od cigareta...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 0:44 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

Ma i mene to isto ubija kad izadem negdje van,, ali ima sada trenutno gorih stvari od toga ne mogu vjerovati sto čovjek mora proći u ovom prokletom zivotu ....

17 godina
i mene jucer ubio miris usao u neku birtiju unutra oblak dima. Budes tamo 15-ak minuta kao da si popusio pola steke cigareta.
16 godina
neaktivan

Da tako i ja kad idem u kafic prije faksa oblaci dima dodem u dvoranu smrdim ko da se nisam tusirala 3 dana i krela sam nema sanse da sada po zimi idem radije ću čekati u dvorani ....

16 godina
neaktivan

...ma ima tam' na stanici lepi kafić...Smijeh

...kaos...
17 godina
neaktivan

Ma,nece vam od dima bit' nista:D

Dobra vecer.

Pa ja u principu ne pijem, ali može jedna čašica.
16 godina
neaktivan

Di to??

16 godina
neaktivan
Evo me, zaje*ava internet
Ma, sad sam se sjetio, bio sam i u Autohrvatska, ali bio neki mrzovoljni starac, a bilo je i skupo pa nisam uzeo gume tamo.:)
Iwana jesi čula za onu: 'Čemu tuga, čemu bol kad postoji alkohol'
17 godina
ma dop*zdi mi, prehladen sam i onda jos oblaci dima, skoro pa se ugusis.
16 godina
neaktivan

Je sve to stoji, ali alkohol pomogne jedan dan drugi dan svi problemi čekaju i stoje.....

17 godina
neaktivan

Eh,ja odoh u subotu u grad,malo popit...

Pa ja u principu ne pijem, ali može jedna čašica.
17 godina
neaktivan
Iwana kaže...

Je sve to stoji, ali alkohol pomogne jedan dan drugi dan svi problemi čekaju i stoje.....

A nekima alkohol da privremenu hrabrost da riješe probleme - pogotovo ako se tiče neke osobe...

Ma sve ovisi od čovjeka do čovjeka, od problema do problema

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Eh,ja odoh u subotu u grad,malo popit...

Također - u Rijeci i okolici je sada ludilo. Maškare i karneval...

16 godina
neaktivan
Ni ja ne podnosim baš te cigare, ugušiš se sav, a još se i usmrdiš, bezveze, zašto su uopće povukli onaj zakon
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice