zna proći cijela noć a da jedanput ne zijevnem.
noć jurluk, izgleda da nema više nikog...
Laku noć - odoh i ja.
Laku noć - odoh i ja.
noć Paolo.
A jbt al je tapija
Ajd' laku noć svima...:)
već ideš spavat!?
već ideš spavat!?
Bok svima kaj se dela, pa pogle u koje vrjeme je napisal poruku fuckaj ga!
već ideš spavat!?
Bok svima kaj se dela, pa pogle u koje vrjeme je napisal poruku fuckaj ga!
bok..ma znam,vidil sam da je tu, pa reko da ga trznem...
Vecer svima
Laku noc, idem na prisilno spavanje jer ce inace ujutro biti gadno
Samo ću svratiti da vas pozdravim.Laku noć!
Laku noc, idem na prisilno spavanje jer ce inace ujutro biti gadno
i ja,nek se rambox buni kolko hoće,ln
Večer
preuranjeno, nemoj admine karton xD
uranio si minutu
OPEN
A sta kao dobijes karton ako postas prije 10 ,heheeh fora
A sta kao dobijes karton ako postas prije 10 ,heheeh fora
pa tako je meni bilo, dobil sam žuti...
ejla ekipa, sta se radi? evo kod mene na Krku jugo dere ko ludo...sad bio vidjet barku!
Nema nista od ribe veceras
Da.. I tu kod mene baca poplava malo.. metar vode više-manje..
ejla ekipa, sta se radi? evo kod mene na Krku jugo dere ko ludo...sad bio vidjet barku!
u Zadru također jugo dere naveliko...
Jel čitava??
P.S.
Moja nova profilna nakon nekih 10 mjeseci... hehe
Jel čitava??
P.S.
Moja nova profilna nakon nekih 10 mjeseci... hehe
netaknuta! ...covjece jedom isto tako kad je bilo olujno, sve barke plesu i par potopljenih...a moja lijepo stoji i nikad problema...evo tu ti je moj vez
Lijepa barkica, kolika je??
Lijepa barkica, kolika je??
7 i pol metara....izgleda veliko, zato jer su sve druge oko nje 3m
brodski motor, dalmatinka, nadkabina...ondako, za napravit djir oko Cresa i Plavnika je odlicna....i naravnu ulovit koju lignjicu
netaknuta! ...covjece jedom isto tako kad je bilo olujno, sve barke plesu i par potopljenih...a moja lijepo stoji i nikad problema...evo tu ti je moj vez
Sad lijepo zanaju koja je tvoja pazi da se ne zamjeris kome,da ne bi potonila u sred bijela dana dok je suncano
... za napravit djir oko Cresa i Plavnika je odlicna....i naravnu ulovit koju lignjicu
A koju strankinju provozat?
Vecer svima!
Sad lijepo zanaju koja je tvoja pazi da se ne zamjeris kome,da ne bi potonila u sred bijela dana dok je suncano
hehe...neznam koje su sanse, zato jer samo je jedan forumas s Krk-a...a zna se desit da dodju klinci pa bacaju kamencice po barkama, al nikad nista ozbilljno....
Zaboravio i ja dati svoju vremensku prognozu, ovdi miša svega, ali najviše puše bura, a evo sad i kišica počela, hebem ti Klis sa kojega ovako dere...
sto se ne zove to mjesto Valbiska, umjesto Valbinska...?
a možda sam i u krivu...
@ stipica_zd
U kojem si dijelu Zadra??