Društvo, ja vas napuštam. Vidimo se sutra. Uživajte!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni zyxel radi vec gotovo 2god bez greske, jos mi je Ivo pomogao sredit portove
laku noć! mi se vidimo tek možda preksutra, jer sam sutra u svatovima
blago tebi :)
Noc blue!
gospodo dobro večer, ka jse radi u ove kasne sate?
Tolko o dostizanju tisućice... Meni se čini da će to jutri bit dostignuto (taman kad mene nema )....
Zab sam reć, ovaj Siemens se malo jače grije al pošto je kod mene naslonjen na zid to malo odvodi toplinu... Negdje je ko pojačalo - 30-35c max.
T-Com custom. Nije bilo potrebe za fashanjem. Radi ok. Sučelje za konfiguraciju je normalno posloženo i normalne brzine. Druga stvar da on neda forwardirat portove ili nešto slično... Flashirao bi ga isti čas.
Vecer Doxy!
Sad sam zvao t-sljam i kazu da ako ga uzmem na probni rok od 3 mjeseca i vratim da trebam onda platit neke penale od 120 kn?wtf
blago tebi :)
Noc blue!
jao čovječe, kod nas u mjestu sad 4 svatova u mjesec ipo
Ajte ljudi laku noć,odoh i ja u gora zelena.
gospodo dobro večer, ka jse radi u ove kasne sate?
Lovimo 1000. stranicu čistog spama
Vecer Doxy!
Sad sam zvao t-sljam i kazu da ako ga uzmem na probni rok od 3 mjeseca i vratim da trebam onda platit neke penale od 120 kn?wtf
Oni nisu normalni. Meni su rekli prije koji mjesec u T-centru da ga mogu uzet na probni rok i vratit drugi dan bez problema. A gle, bolje to nego da ti uvale ugovor koji se raskida uz penale bliže 2-3k kn (ako ne i više). Lako tih 120kn prebiješ u cijeni rutera.
T-Com custom. Nije bilo potrebe za fashanjem. Radi ok. Sučelje za konfiguraciju je normalno posloženo i normalne brzine. Druga stvar da on neda forwardirat portove ili nešto slično... Flashirao bi ga isti čas.
Vecer Doxy!
Lol koji šljam!
Valjda vise nema probnog perioda.
and SPAM it will be then!!!
Oni nisu normalni. Meni su rekli prije koji mjesec u T-centru da ga mogu uzet na probni rok i vratit drugi dan bez problema. A gle, bolje to nego da ti uvale ugovor koji se raskida uz penale bliže 2-3k kn (ako ne i više). Lako tih 120kn prebiješ u cijeni rutera.
Ma ako uleti Siemens necu se bunit. Lako za 120 kn. Uvalim ga nekom za duplo i to je to.
svi spavaju
and SPAM it will be then!!!
And God says:˝Let there be spam˝
Valjda vise nema probnog perioda.
na njihovoj stranici nigdje se ne spominje probni period...
Ma ako uleti Siemens necu se bunit. Lako za 120 kn. Uvalim ga nekom za duplo i to je to.
pravi, ispravan, poduzetnički način razmišljanja. well done. moreš radit u državnoj firmi
svi spavaju
Istina... moramo večeras doć do 1000.... nema nam olya da pomaže...
Nema teorije da dodjedemo do 1000 sa ovako srezanom postavom.. Paolo gleda Stargate, Ramboxa nema... Borg kupuje miša , nema ga za vidjet i tako...
Sutra kupujem još jednog miša za pišljivih 150 kunića
Ja sutra moram objasnit jednoj curi da je ovo super laptop za nju.... Preporuka forumaša.
Rambox je na beli sto posto :)
Ovaj miš će mi super doći za netbook, jeftin, kvalitetan, precizan i malog oblika, a mi to paše za prenošenje.
Bok svima kaj se dela, ma jok nisam na beli slusal sam mjuzu lezeci pa sam zadremal malo fuckaj ga kaj se moze!
bas mi je drago kaj Aion propada u samom startu
ima više problema od Silkroada Online, pogotovo s logiranjem
Bok svima kaj se dela, ma jok nisam na beli slusal sam mjuzu lezeci pa sam zadremal malo fuckaj ga kaj se moze!
rambox, pomagaj, vidiš da imamo uzvišeni cilj... čak nam i Ivo pomaže i ohrabruje nas (mislim da će svi nazočni nadrapat ako ostvarimo svoj cilj)
svi spavaju
ma ne spavamo, neg švrljamo okolo...
pozdrav! na kojoj beli? playtoy?
Jel ti treba kupon za onih 3x200 mb?
jel zna kako se na faceboku prjavljiva osoba koja vas vrijeđa itd itd
Sad si mi dao ideju... Prodat ću ona 2 kupona kaj su mi ostala (za stick i netbook)... U školi se najlakše i najbrže nešto proda...
mene pitaš? ne. imam ga, al ga nisam iskoristio. jel hoće netko da mu pošaljem poštom ak treba? imam sad 5 giga mjesečno
Izvrijedjas ti njega i gotovo.
Bok, aha znaci tak to se i meni cesto desi, malo legnem popodne i odmah me uhvati
san na svu srecu sutra je subota pa cu se napokon naspavati poprave :D
mene pitaš? ne. imam ga, al ga nisam iskoristio. jel hoće netko da mu pošaljem poštom ak treba? imam sad 5 giga mjesečno
Jel koristis onaj vipov stick?
Izvrijedjas ti njega i gotovo.
ne stvarno mi treba ide mi više na k... jedna osoba i poslala me u sve tri p... m...
i želim a mu zablokiraju profil
imam ono s chata sa mi je govorio sad samo nezznam kamo to treba i gdje slat
ne stvarno mi treba ide mi više na k... jedna osoba i poslala me u sve tri p... m...
i želim a mu zablokiraju profil
imam ono s chata sa mi je govorio sad samo nezznam kamo to treba i gdje slat
Nemam fejsbuk ali pogledaj dal ima kakva opcija Report abuse ili tako nesto.
Jel koristis onaj vipov stick?
da. pa jel ne znaš za probleme što sam imao?