Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.776.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

Društvo, ja vas napuštam. Vidimo se sutra. Uživajte!  Cool

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
Za nespavalice

Meni zyxel radi vec gotovo 2god bez greske, jos mi je Ivo pomogao sredit portoveCool

Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | BIT-HDTV | THR | YUWABits | ::
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
cro_blue kaže...

laku noć! mi se vidimo tek možda preksutra, jer sam sutra u svatovima Namigiva Cool

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
jurluk kaže...
cro_blue kaže...

laku noć! mi se vidimo tek možda preksutra, jer sam sutra u svatovima Namigiva Cool

blago tebi :)

Noc blue!

Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | BIT-HDTV | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 0:21 (BORG).
17 godina
protjeran
Za nespavalice

gospodo dobro večer, ka jse radi u ove kasne sate?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
odjavljen
Za nespavalice

Tolko o dostizanju tisućice... Meni se čini da će to jutri bit dostignuto (taman kad mene nema Viče)....

Zab sam reć, ovaj Siemens se malo jače grije al pošto je kod mene naslonjen na zid to malo odvodi toplinu... Negdje je ko pojačalo - 30-35c max.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

T-Com custom. Nije bilo potrebe za fashanjem. Radi ok. Sučelje za konfiguraciju je normalno posloženo i normalne brzine. Druga stvar da on neda forwardirat portove ili nešto slično... Flashirao bi ga isti čas.

Vecer Doxy!

Sad sam zvao t-sljam i kazu da ako ga uzmem na probni rok od 3 mjeseca i vratim da trebam onda platit neke penale od 120 kn?wtf

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 0:24 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
jurluk kaže...
cro_blue kaže...

blago tebi :)

Noc blue!

jao čovječe, kod nas u mjestu sad 4 svatova u mjesec ipo

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajte ljudi laku noć,odoh i ja u gora zelena.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
odjavljen
doxy kaže...

gospodo dobro večer, ka jse radi u ove kasne sate?

Lovimo 1000. stranicu čistog spama Smijeh

F1-IVO kaže...

Vecer Doxy!

Sad sam zvao t-sljam i kazu da ako ga uzmem na probni rok od 3 mjeseca i vratim da trebam onda platit neke penale od 120 kn?wtf

Oni nisu normalni. Meni su rekli prije koji mjesec u T-centru da ga mogu uzet na probni rok i vratit drugi dan bez problema. A gle, bolje to nego da ti uvale ugovor koji se raskida uz penale bliže 2-3k kn (ako ne i više). Lako tih 120kn prebiješ u cijeni rutera.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
F1-IVO kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

T-Com custom. Nije bilo potrebe za fashanjem. Radi ok. Sučelje za konfiguraciju je normalno posloženo i normalne brzine. Druga stvar da on neda forwardirat portove ili nešto slično... Flashirao bi ga isti čas.

Vecer Doxy!

Lol koji šljam!

Valjda vise nema probnog perioda.

17 godina
protjeran
Za nespavalice

and SPAM it will be then!!!

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Oni nisu normalni. Meni su rekli prije koji mjesec u T-centru da ga mogu uzet na probni rok i vratit drugi dan bez problema. A gle, bolje to nego da ti uvale ugovor koji se raskida uz penale bliže 2-3k kn (ako ne i više). Lako tih 120kn prebiješ u cijeni rutera.

Ma ako uleti Siemens necu se bunit. Lako za 120 kn. Uvalim ga nekom za duplo i to je toCool.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

svi spavaju

hahahahaah
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

and SPAM it will be then!!!

And God says:˝Let there be spam˝Cool

16 godina
odjavljen
BORG kaže...

Valjda vise nema probnog perioda.

na njihovoj stranici nigdje se ne spominje probni period... Neodlučan

F1-IVO kaže...

Ma ako uleti Siemens necu se bunit. Lako za 120 kn. Uvalim ga nekom za duplo i to je toCool.

pravi, ispravan, poduzetnički način razmišljanja. well done. moreš radit u državnoj firmi Cool

car kaže...

svi spavaju

Istina... moramo večeras doć do 1000.... nema nam olya da pomaže...

17 godina
RE: Za nespavalice koje idu do 1000. stranice =)
BORG kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
Tionio kaže...
Danas sam odcorio popodne, tako da imam pune baterije za doc do 1000

Nema teorije da dodjedemo do 1000 sa ovako srezanom postavom.. Paolo gleda Stargate, Ramboxa nema... Borg kupuje miša Smijeh, nema ga za vidjet i tako...

BORG kaže...

Sutra kupujem još jednog miša za pišljivih 150 kunićaSmijeh

Ja sutra moram objasnit jednoj curi da je ovo super laptop za nju.... Preporuka forumaša.

Rambox je na beli sto posto :)

Ovaj miš će mi super doći za netbook, jeftin, kvalitetan, precizan i malog oblika, a mi to paše za prenošenje.

Bok svima kaj se dela, ma jok nisam na beli slusal sam mjuzu lezeci pa sam zadremal malo fuckaj ga kaj se moze!Nevinašce

17 godina
protjeran
Za nespavalice

bas mi je drago kaj Aion propada u samom startu

ima više problema od Silkroada Online, pogotovo s logiranjem

16 godina
odjavljen
rambox kaže...

Bok svima kaj se dela, ma jok nisam na beli slusal sam mjuzu lezeci pa sam zadremal malo fuckaj ga kaj se moze!Nevinašce

rambox, pomagaj, vidiš da imamo uzvišeni cilj... čak nam i Ivo pomaže i ohrabruje nas (mislim da će svi nazočni nadrapat ako ostvarimo svoj cilj) Smijeh

16 godina
neaktivan
car kaže...

svi spavaju

ma ne spavamo, neg švrljamo okolo...

rambox kaže...

pozdrav! na kojoj beli? playtoy?

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Jel ti treba kupon za onih 3x200 mb?

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

jel zna kako se na faceboku prjavljiva osoba koja vas vrijeđa itd itd

hahahahaah
16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...
jurluk kaže...

Sad si mi dao ideju... Prodat ću ona 2 kupona kaj su mi ostala (za stick i netbook)... U školi se najlakše i najbrže nešto proda... Cool

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
jurluk kaže...

mene pitaš? ne. imam ga, al ga nisam iskoristio. jel hoće netko da mu pošaljem poštom ak treba? imam sad 5 giga mjesečno Cool

17 godina
neaktivan
car kaže...

Izvrijedjas ti njega i gotovoCool.

17 godina
rambox kaže...
BORG kaže...

Bok, aha znaci tak to se i meni cesto desi, malo legnem popodne i odmah me uhvati

san na svu srecu sutra je subota pa cu se napokon naspavati poprave :D

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

mene pitaš? ne. imam ga, al ga nisam iskoristio. jel hoće netko da mu pošaljem poštom ak treba? imam sad 5 giga mjesečno Cool

Jel koristis onaj vipov stick?

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
car kaže...

Izvrijedjas ti njega i gotovoCool.

ne stvarno mi treba ide mi više na k... jedna osoba i poslala me u sve tri p... m...

i želim a mu zablokiraju profil

imam ono s chata sa mi je govorio sad samo nezznam kamo to treba i gdje slat

hahahahaah
17 godina
neaktivan
car kaže...

ne stvarno mi treba ide mi više na k... jedna osoba i poslala me u sve tri p... m...

i želim a mu zablokiraju profil

imam ono s chata sa mi je govorio sad samo nezznam kamo to treba i gdje slat

Nemam fejsbuk ali pogledaj dal ima kakva opcija Report abuse ili tako nesto.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
jurluk kaže...

Jel koristis onaj vipov stick?

da. pa jel ne znaš za probleme što sam imao?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice