ufff malo posjetio forum pa cu odigrat neke igre tipa cross fire jer trebe mi nest da mi bar priblizno zamjeni call of duty dok neizide novi pa u krevet do 11 spavat. pozdrav
ufff malo posjetio forum pa cu odigrat neke igre tipa cross fire jer trebe mi nest da mi bar priblizno zamjeni call of duty dok neizide novi pa u krevet do 11 spavat. pozdrav
ej nemojte mi sad do prvog skinit 1000 stranica, dok ja nisam ode
e ajmo sad u inat!
Evo decki, ostalo vam malo do 1000 pa vam dosao pomoc ako smijem :)
e ajmo sad u inat!
daj ne budi lud, ja kao jedan starijih nespavalica, od 30 stranice do sad
e pa ne ide, jel tako borg, paolo, drakon, leo, to su bili ljudi koji su provodili
noći u nespavalicama... još samo 5 dana i opet smo svi tu, kad će proć 9 misec
Ma neka, trebat će nam podrška, evo da se organizujemo
5-orica nek spamaju do 1000. posta
20-orica nek popiju kave 2 litra i nek bulje i pritišću F5 dok ne bude 1000 stranica pa nek uslikaju
a 1 da tješi makića
EDIT: makić, pa to je samo šala..., znam da ste ti i BORG žešči spameri vidjelo se na space forumu...
e ajmo sad u inat!
daj ne budi lud, ja kao jedan starijih nespavalica, od 30 stranice do sad
e pa ne ide, jel tako borg, paolo, drakon, leo, to su bili ljudi koji su provodili
noći u nespavalicama... još samo 5 dana i opet smo svi tu, kad će proć 9 misec
Vecer, ja bas nisam bio tad previse na nespavalicama, a tek od 4-5mj sam aktivniji, prije sam bio ali rijeđe ;)
Sorry, ali spamerska sila je jača od mene
dajte nije igra pirje smo se klali da uhvatimo 300 postovva, pa svaki jubilej,
onda je došla 1000-ćarka... to je bilo to.. baš dobar osjećaj isto kad naučiš
novi trik neopisivo, ali isto je bolja UPALA MIŠIĆA.. eto pozzz od mene natrag na posa
Ma neka, trebat će nam podrška, evo da se organizujemo
5-orica nek spamaju do 1000. posta
20-orica nek popiju kave 2 litra i nek bulje i pritišću F5 dok ne bude 1000 stranica pa nek uslikaju
a 1 da tješi makića
EDIT: makić, pa to je samo šala..., znam da ste ti i BORG žešči spameri vidjelo se na space forumu...
hehe...BTW. editirao sam onaj post u tvojoj temi, pa odi vidjet ako je to to
Večer svima... Evo ja se pridružujem lovu na 1000. stranicu. Ajmo spammeri, sad imamo cilj
Jedno pitanjce za ovogodišnje maturante strukovnih škola (ako ima takvih ovdje) - jeste vidjeli pravilnik o završnom radu i pravilnik/vremenik državne mature?
dajte nije igra pirje smo se klali da uhvatimo 300 postovva, pa svaki jubilej,
onda je došla 1000-ćarka... to je bilo to.. baš dobar osjećaj isto kad naučiš
novi trik neopisivo, ali isto je bolja UPALA MIŠIĆA.. eto pozzz od mene natrag na posa
ma bit će i 2000.
Lijep pozdrav.Sta ima ljudi?
Ovo je jedan on najbolji videa koji sam vidio.
Ženska svira medvjedima, kad ono... miroljubive životinje vole glazbu... ROFL .
Medvjedi vole dobru glazbu, a ne ovo silovanje ušiju. Ja bi nahuškao medvjede na nju kada bi mi počela svirat.
To je i moja prva misao, zato i je tako smiješno :D
Baš sam danas čitao da je "Kenjac" hrvatski kandidat za oskara.
Jesam li ja jedini koji misli da je ime ... čudno? Mislim mogli su mu dati ime tovar, zvuči mi mnogo bolje...
Vecer svima!
Neznam sta mi je veceras. Prvo dam zuti karton krivom covjeku onda zakljucam temu umjesti da stavim sticky. Proklete tablete.
Vecer svima!
Neznam sta mi je veceras. Prvo dam zuti karton krivom covjeku onda zakljucam temu umjesti da stavim sticky. Proklete tablete.
hahaha da nisi na extazy-ju?
ja popushi zuti bez razloga xD
Mozda bi mi bilo bolje da sam na ex-u.
Karton ce netragom nestati u bespucima foruma.
Vecer svima!
To ti je tak,da,svi smo bolesni pa i ja i neki dan kihao i slina po monitoru osla i morao sam ga prisat 5 minuta..
Vi lovite 1000 stranica a ja idem spavat pa ujutro vas ako bog da dignem u birtiji osim ak konobar ne zakasni
Vecer svima!
Večer Ivo... Sigurno si pokušavao kartonirat onog mudraca (prvi dan je tu a već s*re)... Sve je to za ljude, čak i modovi griješe
Mozda bi mi bilo bolje da sam na ex-u.
Karton ce netragom nestati u bespucima foruma.
to bi od onih prokletih tableta za srce?
Večer i od mene. Evo, vratio se iz grada. Pustinja... Ne znam što će tek biti sad kad odu brucošice?!
A tko zna vise od cega. Mozda od foruma.
Večer i od mene. Evo, vratio se iz grada. Pustinja... Ne znam što će tek biti sad kad odu brucošice?!
Ja iz taktičkih razloga nisam išao van (radio sam FS za praktički pola saveza u Ogameu - hehe, mogao bi prodat lokacije planeta i kolonija nekom ). Sad velu ovi moji, vratili su se iz grada, isto vele da nigdje nikog, da bolje da su ostali doma. Valjda će jutri bit bolje...
Tema "40 godina od slijetanja na Mjesec" je opet aktivna... al nema nam Soloa...
Tema "40 godina od slijetanja na Mjesec" je opet aktivna... al nema nam Soloa...
Onda jesu sletili ili ne. Ja sam sletio neki dan al po stepenicama.
Ma od spamera!
Onda jesu sletili ili ne. Ja sam sletio neki dan al po stepenicama.
ma kakvi. to ti je jedna velika zavjera . Ako želiš dobit čir na želucu ili neki psihički poremećaj, čitaj tu temu od početka sa popratnim materijalima. Ponekad bi plakao, ponekad bi se smijao, ponekad bi poželio zadavit neke sudionike razgovora.. Al tema je ok, valjda jedina di se raspravljalo kako treba. kako si sletio po stepenicama? Vježbao si drift za Shift
?
Ma od spamera!
Borg, tiho budi.... Nema takvih na forumu
ma kakvi. to ti je jedna velika zavjera . Ako želiš dobit čir na želucu ili neki psihički poremećaj, čitaj tu temu od početka sa popratnim materijalima. Ponekad bi plakao, ponekad bi se smijao, ponekad bi poželio zadavit neke sudionike razgovora.. Al tema je ok, valjda jedina di se raspravljalo kako treba. kako si sletio po stepenicama? Vježbao si drift za Shift
?
Dosta mi je i zgaravica a kamoli jos i cir. Sto se tice slijetanja bilo je vrlo uspjesno. Sa obje guzne polutke na predvidjeno mjesto. Mission successful.
Ma ja ne pišem sporo ali sam se dohvatio nekakve sirnice pa se borim...