Ej ljudii ima šta novog kod vas?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer, razočara sam se kako je milan odigra iako nevolim taj klub ni malo, al eto
igra ronaldinho, al opet, šta se radi?
Lako se tebi Seneka zezat sa mnom,a ja moram znanje u ovoj ludoj glavi obnoviti bar jednom tjedno.Popravio sam to kaj sam zeznuo...
idem ja malo pogledat seriju..
Ja sam mislio na obnavljanje znanja.Odnosno ono što sam naučio poveznice itd...
Vecer svima!
Uf kako je lijepo pala temperaturica+kisica laganini rominja...a trance udara na RadioSureu.
Večer Ivo.. čini mi se da si imao posla u Bircu?
btw, ovdje je isto nice vrijeme.. al svira crno perje. Hocus Pocus
Nevolim davat kartone ko lud pa radije obrisem neprimjeren sadrzaj:)
Sve sami ljudi u crnom.Pa da se i ja priključim...
Nevolim davat kartone ko lud pa radije obrisem neprimjeren sadrzaj:)
Ostao je on zabilježen jednim SSom. Nek stoji kao primjer... nezz.. čiste gluposti . Jesi ga barem upozorio, ako već nije dobio karton?
Sve sami ljudi u crnom.Pa da se i ja priključim...
Oni su svuda oko nas i sad nas gledaju
ovi su ludi. "Šta je ovo? Schnell metal? Cirkus?" Istu
("Pa jel to pjesma, šta je to? Iščupaj struju!") slušam već 15 puta...
EDIT: znam tu pjesmu, imam je na starim kazetama sa technom.. Darude "Sandstorm", Scooter "Fire", Dune "Hardcore vibes" i slično... Prave pjesme
Bok svima eto i mene kad smo vec kod mjuze i Crnog Perja onda malo njih pa jos nekaj onak usput da se nađe!
To čovjek vježba soliranje.Posjetilo me na film Raskršće sa onim malim iz Karate Kid-a kada su se prepucavali on kao bluser i neki roker ...
večer rambox.. "Oko mene"... Točno opisuje ovo državu
A ovo drugo, "ludiranje na instrumentima" kako bi reko Neno. "Tko tu koga siluje?". Šalim se naravno, Van Halen je legenda. Nema boljeg nego poslušat nekog tko zna svirat gitaru....
Ekipa, zdravo i laku noć,
evo sad završio s poslom tako da:
..............zzzzzzzzzz.........
ma znam,šalim se..:)
desni klil na link->copy-> desni klik na post->paste ->otvoriš poveznicu->ctrl+ v..tak ja radim
To čovjek vježba soliranje.Posjetilo me na film Raskršće sa onim malim iz Karate Kid-a kada su se prepucavali on kao bluser i neki roker ...
Da poznata scena tj mjuza iz tog filma tj ovo dole Steve Vai na jednoj strani a na drugoj normalno ne svira ovaj šmrkavac koji samo glumata nego Ry Cooder!
Dobra vecer cijenjenoj ekipi, elektricni orgazam je odlican samo sto nisam uspio nigdje nabaviti diskografiju..
Bok ljudi evo i mene sa malo zakasnjenja
ma znam,šalim se..:)
desni klil na link->copy->paste na post->otvoriš poveznicu->ctrl+ v..tak ja radim
Je lako tebi reć ja prvo potrošim 10 min razmišljajuć kako počet.A dalje znam ko da vozim bicikl,to ne zaboravljaš...evo jedan Man in black sut
Jbt mene hvata nervoza pred sutrassnju trka! Bit ce ludilo sutra+ako padne koja kad zabava zagarantirana+susjedi ce mi se sjetit stare al cisto me boli left egg.
Jbt mene hvata nervoza pred sutrassnju trka! Bit ce ludilo sutra+ako padne koja kad zabava zagarantirana+susjedi ce mi se sjetit stare al cisto me boli left egg.
ako sutra padne kiša na utrci čak bi mogo dobit onaj iz ferraria badoer.......
jedva čekam sutra tu trku valjda ču se probudit do nje......
al za svaki slučaj ču navit budiliicu....