Je ja sam zagovornik originalnog softvera (evo priznajem moj CS3 je sivkasta kopija, a lightroom i photoshop elements sam platio i sada oni fino rade)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja na kompu nemam ništa ilegalno osim većine toga.
Šalim se, uvijek pokušavam koristiti besplatan softver. Jedino ilegalno su mi Windowsi i Office (i CS i HL), dok je ostatak čist. Najviše me čudi što mnogo ljudi zajedno sa Windowsima piratizira Nero. Po meni taj program uopće nije nešto posebno, CDBurnerXP i InfraRecorder su mi sasvim dovoljni.
Evo ja sam odustao od originalne verzije Viste Ultimate jer kada sam mjenjao ploču i redizajnirao diskovlje morao sam ju reinstalirati. Kada sam ju krenuo registrirati nije htijela i evo me sada na Win 7. Office ultimate mi je original (za firmu ga imam), a i Nero 9 isto tako. Praktički sve osim igara i CS3-ke mi je legalno
Večer ekipa! Treba mi vaša pomoć...
Zna li netko za nekakav dobar alat za testiranje performansi diskova? Imam WD-ov Caviar Blue 5000AAKS star dva mjeseca i malo mi se čudno ponaša u zdanja dva dana. Check disk se odjednom pojavio pri bootanju Windowsa i nikako se nije htio "odraditi" do danas popodne.
Inače, čini se da disk normalno kopira fajlove pa je možda riječ i o problemu u Windowsima. Ipak, za svaki slučaj bih volio testirati disk pa ako netko ima nekakav programčić bio bih zahvalan da mi pošalje link!
pozzzzz.....
aj neko nek nasamara par hack'n'slash igara ako zna al da su bar donekle normalne, igram titan quest vec dosta pa mi pomalo dosadio a neda mi se ni d2 pocinjat opet kad sam skupio sve iteme vise...... uzivajte
evo sad instaliro photoshop cs4 s keyem koji radi
Jesi siguran. Da ne bi bilo kasnije "Zašto mi javlja....."
šta bi mi mogo javljat
Ah spava mi se, a to nevalja.
Da je umetnut pograšan key
Koja ti je ovo đukela na avataru. Može na ražanja
Ma kakav ti je to avatar? Jedva te prepozna čovječe?!
nema šanse jer sam našo na demonoidu aktivator
Jel ima tko mozda wd black 1tb, ako ima kakav mu je?
Mislim ga uskoro uzet, kad se skupi vise love.
Ma dobra je đukela, tjera trollove.
Skini trial tune up-a 2009, oni imaju zgodnu opciju zvanu disk doctor, meni se čini dosta kvalitetnom u onome što radi...
Ne valja Tune Up... Neće na Win 7!
HD Tune probaj
Imam 640GB Caviar Black i mogu reći da je jako brz i naravno dobar... Same riječi hvale za njega imam.
Imam 640GB Caviar Black i mogu reći da je jako brz i naravno dobar... Same riječi hvale za njega imam.
Ma svi hvale wd black, a samo je 30 kn skuplji od seageatea i oko 40 kn od samunga f1 spinpoint.
Uzimam ga sigurno :)
HD Tune probaj
Hvala prijatelju... Disk je nakon Quick skeniranja sav "zelen". Znači sve je OK... Čini se da je Windows pokupio neku "nesreću" čim se ovako ponaša!
Laka vam noć sada... Odoh gledati Voyager!
HD Tune probaj
Hvala prijatelju... Disk je nakon Quick skeniranja sav "zelen". Znači sve je OK... Čini se da je Windows pokupio neku "nesreću" čim se ovako ponaša!
Laka vam noć sada... Odoh gledati Voyager!
Laku noc, jbg ja nedavno pogledao Voyager.
Uzivaj
Eh kada bi ja mogao dva veloci raptora u raid 0 ja bi bio zadovoljan (mogu i oni od 74GB)
Eh kada bi ja mogao dva veloci raptora u raid 0 ja bi bio zadovoljan (mogu i oni od 74GB)
Uff to je prebrzo :))
Da, za sustav bogom dano, ali vidjeti ću kako će se kretati SSD-i prije nego što kupim Win 7...
Da, za sustav bogom dano, ali vidjeti ću kako će se kretati SSD-i prije nego što kupim Win 7...
To je skup sport, ali jbg puno je brze od klasicnih diskova koji
su zapravo najsporija komponenta u racunalu.
Da... Iako mi sadašnji sustav radi jako brzo sa ovim 500GB diskom, ali mislim da će on ipak ostati kao sistemski...
Da... Iako mi sadašnji sustav radi jako brzo sa ovim 500GB diskom, ali mislim da će on ipak ostati kao sistemski...
Upikni jednog serverskog s 15.000 RPM-a
Da, da... . Gdje da ga uštekam, moram i kontroler kupiti
LOL oni koji buce kao mlaznjak, kao onaj sto je bio na bug tv-u.
Zato volim atmosferu kada uđem u IT dučan. Fino miris silicija u zraku i potih šum servera. Onda ja ko tele blenem u servere i čudim se lošem rasporedu kabela unutra i naljepnici Intel xeon Inside
LOL oni koji buce kao mlaznjak, kao onaj sto je bio na bug tv-u.
To je pjevanje - kako ti struganje metala i vrtnja magnetiziranih čeličnih diskova može biti buka?
Ja fino spavam uz moj komp, a buči, pa kao pola BUG TV servera. Baš ima onaj fini jednoličnu ššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš
Ja fino spavam uz moj komp, a buči, pa kao pola BUG TV servera. Baš ima onaj fini jednoličnu ššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš
Aaaaa i meni komp po cijele noci zuji ali privikao sam se vec.