Bok ljudi evo i mene nakon nekih 3-4 dana
evo i mene....dobro jutro...sta se radi?
Bok ljudi evo i mene nakon nekih 3-4 dana
evo i mene....dobro jutro...sta se radi?
.
,
.
,
.
dobra večer! evo malo i mene....
.
,
.
,
.
spamas? il si nes u bedu?
Dobra večer spameri, kako ste mi danas?
Večer svima, uf, što se poruka nakupilo u desetak minuta, "Spam factory" radi puno parom.
Bolje da sam prespavao današnji dan, od ranog jutra sve po krivu je krenulo
.
,
.
,
.
.
,
.
Večer
Večer
večer... koje u bedari
Jedino što je današ prošlo kako treba je to što sam se sjetio promjeniti bateriju u satu i sada opet mogu koristiti svjetlo
dobro bar nešto
I sada se ne mogu naviknuti da ima svjetlo i da ne moram pram monitoru okretati sat (ovaj windows taskbar sat skoro zaboravm da postoji)
Večer
Večer
večer... koje u bedari
Večer
ste riješili knjige vi koji idete u školu
Ono što je bilo u antikvarijatima sam kupio, ali nažalost nema puno. Ostatak sam naručio preko neta. Algoritam je nazvao i potvrdio narudžbu, Školska knjiga je valjda zaprimila (nisu zvali telefonom ali sam dobio automatski mail), a kod Profila je bilo problema. Naime, dugo sam čekao prije nego što sam dovršio narudžbu, i kad sam nakon par sati kliknuo next vratilo me na naslovnicu. Vjerojatno nisu primili ali neću riskirati i naručiti duplo pa ih pokušavam dobiti telefonski. Zasad neuspješno.
Još mi je ostalo naručiti matematiku iz Alfe, i informatiku (Sysprint nema online knjižaru). I problem je još što vjeronauka nije bilo na listi koju sam dobio od škole, tako da treba i školu zvati i ppitati što je s tim.
dobro vece nespavalice..šta vecers radite???
Pa čekajte prve dane škole da vam profe daju popise - još će vam stariji razredi garant jeftinije prodavat.
Jedino što je današ prošlo kako treba je to što sam se sjetio promjeniti bateriju u satu i sada opet mogu koristiti svjetlo
Podsjetio si me da stavim punit mp3 xd
ja nemam ni jedne knjige i sve jedno ce skupljat prasinu al kad nas je*u
Ajd odoh ja malo u grad. Već dvije noći su iza mene ne prospavane (a ujutro rano buđenje, ajoj, ajoj). Vjerojatno neću poslje navratiti pa ću vas sada pozdraviti i poželiti vam laku noć!
ajd lak grad i tebi
Na stranici škole piše da ne kupujemo udžbenike, da je prva 2 tjedna organizirana nastava bez udžbenika. Navodno ćemo dobiti od prošle generacije. Vježbenice sam naručio, jer nam to starije generacije ne mogu dati (jer su "popunjene").
dobra vecer taman sam pogleda seinfeild ponovo ga prikazuju od 1 epizode
i ja...a, sad je baywatch.....nova tv je prezakon!
Dobra večer svima!!!!!!!
i ja...a, sad je baywatch.....nova tv je prezakon!
Bok svima kaj se dela, joj pa koji sad Baywatch to je kuruza za krepat nemoguca!