mamicu mu :) rijesio sam ga :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko t-comov adsl može isporučit uploada?..realno, ne njihovo ni teoretski
Dobra večer svima, evo i mene opet nakon poduže stanke.. upravo se vratio kući, malo sam šetao i gledao Perzeide u punom sjaju :)
Pozz ljudoviEvo i mene k vama nakon dugo vremena
I imam jedno pitanje....da ne otvaram bzvz temu..pa ako može odgovor ?
Sad imam XP SP2 i skinuo sam SP3,i sad kad instaliram sp3 da li če mi radit igre koje imam sad na kompu?
ooooooooooo dobra večer šta se radi ovdje??????????
odo ja pogledat koji filmič pa se vratim kasnije
@Big_guy da
Evo slusam pjesmice i trudim se opustiti ....
o da
baš ti je teško u životu, pa ti treba opuštanje
@Big_guy da
A hoče mi otič konekcija sa interneta?
neće ti se nikaj maknut, izbrisat, onesposobiti...sve će bit ko i prije, smao malo brže i oblje
puno hvala na informaciji
al mene bode kaj plaćam nekaj, a dobivam upola manje
neće ti se nikaj maknut, izbrisat, onesposobiti...sve će bit ko i prije, smao malo brže i oblje
A jedan forumaš mi je rekao da će mi otič konekcija sa neta?
A jedan forumaš mi je rekao da će mi otič konekcija sa neta?
ma taj laprda bzvz.ja sam oko 5x reinstallao windowse i sa sp2 stavljao na sp3 nikakvih problema nisam imao
Ok.tnx,dečki!
Oooo diste kuleri!
malo nas ima, malo nas nema
evo i mene...kaj se radi?
Sad imam XP SP2 i skinuo sam SP3,i sad kad instaliram sp3 da li če mi radit igre koje imam sad na kompu?
tu si se zeznuo (pristojno rečeno) jer sp3 nije bas pouzdan sto se tice drivera i aplikacija,to mogu potvrdit iz prve ruke al sve u svemu nece imat veze s pokretanjem igara i programa.
pa ja mogu reć obrnuto
sp3 kak je došao, sve ide nekak bolje, manje crasheva, manje bugova, manje problema
evo i mene...... kaj nema ni jedna zenska ovjde večeras, osim mene
tu si se zeznuo (pristojno rečeno) jer sp3 nije bas pouzdan sto se tice drivera i aplikacija,to mogu potvrdit iz prve ruke al sve u svemu nece imat veze s pokretanjem igara i programa.
neznam u cem je problem ali kod mene ide sve kako treba i NIKAD NIKAKVIH problema nisam imao na SP3
pa kakve ženske na forumu dezigniranom za tehnikaliju
ja sam onda valjda naopacke koristio windowse xD....odkad je doso SP3 imam problema s driverima iako vecinu sam nadje i instalira,s zvucnom karticom imam sranja stalno i puca mi net brze i cesce na sp3....nozda nije do sp3 ali odkako sam presto ga koristit prije pola godine sve je u redu
Evo malo sam razmišljao o svom kompu i o svemu što sam nadogradio. Baš sam sve nadogradio osim procesora
Ovako je izgledao u prvobitnom stanju:
CPU: Intel E6600
MBO: Intel DG695WH
RAM: 2x 1GB Supertalent 800MHz
GPU: Powercolor X1950Pro 256MB DDR3
HDD1: Seagate 320GB
HDD2: Seagate 400GB
DVD1: Philips DVD DL
DVD2: Philips DVD DL (eksterni)
Kučište: No name-mid tower
PSU: CCT 600W (No- Name)
Prva ndogradnja je bila grafika (jer je 1950 crkla), drugo je bila zamjena 400GB sa ovim sada od 500GB, treće je bila zamjena kučišta i napajanja, četvrto je bila promjena RAM-a (PQI 2x 2GB sa bio stavio), i onda je usljedila promjena matične promjena 320GB diska sa 640GB, promjena DVD-a, promjena RAM-a i na kraju došla je još jedna 4870...
Procesor je ostao jedini preživjeli....
klasicna 4mbits veza je oko 30kb/s upload.
u
onda sam dobar
ide mi na 35
lol
jel bi se moglo to ikako povećat
a da nemoram imat posla s t-kretenima
ali uzmi u obzir radni takt tvojeg računala,opterecenost mreze i jačinu tvoje konekcije
u
onda sam dobar
ide mi na 35
lol
jel bi se moglo to ikako povećat
a da nemoram imat posla s t-kretenima
jedini način je jači modem,ili veca brzina u t-comu
i zasto mi svaki post koi napisem minimajzira???
vama samo 30 kb/s?? meni bez problema ako torrent ima leechera ide do 90 kb/s.zanima me dali netko ima vecu brzinu od mene?nije da se hvalim ali...