To ne bum stalo u dodaj adresu
Idem ga ja probat dodat, njegov msn se mora imat
To ne bum stalo u dodaj adresu
Nebud lud dječače, procesor će ti se zapetljati u jednu višestruko zamršenu petlju iz koje će ga samo Čak Noris moć izvuči zapetljanog do boli
Uhh sta je napeto bilo u star treku,oznojio sam se,idem sad spat a prije tog I'll do my thing
Zanimljiv avatar na facebuhi imaš
Zanimljiv avatar na facebuhi imaš
šta me špijuniraš,aaaaaaaaaaa
Ma ne, gledao sam ako ima šta šveđanki iz kvarta, pa sam i tvoje ime upisal (samo Ivan Makić, malo sam fulal bio zar ne....)
Večer svima evo i mene nakon nekog vremena,, sta se radi u ovo doba noći... ja ne mogu spavatii
Pa evo uglavnom se pukušava reći "zbogom spamanju"
Pa evo uglavnom se pukušava reći "zbogom spamanju"
Nemoj plakat, ima još foruma
Hvala na sućuti
si lud odustat, nikako.... ne oly,... mohterfukcer, ne mogu ti oni to zabranit...
idemo parole, portesti, štrajk sve šta triba, vrati domagoje brojač poruka, ako ti
je život mio......
No otkrio sam kako će se E-3 bolje nositi sa ISO šumom. Najme postoji napitak ISO Sport, pa ja fino E-3 uronim u njega i odmah daje bolje slike (gotovo kao Nikon D3, malo bolje čak)
Da makiću, tako treba
Odoh ja spat
Good night spamers, gamers, overclockers, noobs, moderators, administrators, geeks....
večer svima... vi ste ovdje ovako pametni pa mi recite nešto... čitam na coding horroru o page fileu... recimo, imaš 32bitni proc i 3 gb ram-a.... i stavio si pagefile od 2gb... kako ram i virtualna memorija (pagefile) spadaju pod windows memory managment (ako sam dobro skužio članak), mi teoretski imamo 5gb na 32bit sistemu. inače, svaka aplikacija-proces ima na raspolaganju 4 gb memorije (bilo ram ili virtualne) pa dolazimo do zbunjujuće situacije - imamo 32bitni proc, 3 gb ram-a i 2gb page filea, sveukupno 5gb na raspolaganju a svaki proces ima alocirano "u zraku" 4 gb.... čudno, čudno.
nemojte me tako gledat, popio sam samo 2 pive (karlovačke)
odo ja skinia san neki anime pa idem gledat.. pozz laku noć do sutra...
Laku noc, vrijeme je da se odspava malo :)))
Ode i ja hrkat laku noc svima!
Večer ljudi. Odoh malo zaigrati nešto, samo da nahranim grafičke malo
Večer svima!Slaba ekipa danas,jer to zbog radnog tjedna?Ili zato što još godišnji traju?
bok svima
kaj ima kod vas
ja piz dim zbog neta
upload mi nejde iznad 35 kbps
Evo i mene Đezeri :)
Večer svimma,, sta se radi?? Sta se dans dogada nemoze se bas na xfire........
kad smo tu vec,nemogu uc na msn ako netko moze pomoc....javlja mi da trenutno nije dostupno dogovrio sam kupovinu novog procesora i sad nemogu na msn da se dogovorim o preuzimanju,probo sam reinstalirat,system restore,repair restart kompa...sve zivo i idalje isti problem....imam avast probam ga obrisat i idalje isto...:S pomagajte
a xfire,skype i sve ostalo radi
naravno, https://www.youtube.com/results?search_query=hrvatska+engleska+&search_type=&aq=f , toga se sigurno sječate heheh
kaj glumiš
xfire je svima ponovo proradio
mora i tebi...sto posto
a ti s msn.om...jedini način je da ga izbrišeš i počneš koristit nekaj oblje od toga, bilo kaj, i icq je bolji
jede govna msn pocet cu razbijat uskoro ako propadne trgovina
evo na xfire se mozee.. a zna tu i tamo msn pucati...
oj nespavalice!kaj na tekmu kazete?ja sa svojom ulicnom bandom gled'o tekmu bilo ludo,prejeo se ko prasac sad me bubrezi od kole bole