- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a nitko od ovih"nespavalica"nam nije ni do koljena u nespavanju...nemogu oni ništa protiv profića...ja znam ostati budan cijelu noć,do 8 navečer...
...onda mi nema druge nego podpisat kapitulaciju i na spavanje...ajd laku noć...
Edit: ...ak' se slučajno ne vratim...
laku noć,ako se ne vratiš...
Jer ja ovo dobro vidim?Jos nitko nije otvorio nespavaliceEvo...to cu sluzbeno ja uciniti.
Ugodno spammanje !
propale nespavalice,, evo večer...
kako propale?zasto
cudim se da nikog nema...
Ma evo mene - taman jedem. Skupit ćemo se, a i subota je - vjerovatno neki partijaju vani.
da iman dubok đep pa mogu guštat... koja sam ja sirotinja
Dobra večer ljudi... Kaj se radi? Kaj ima novog?
sve me boli, a danas sam se štedia... nije mi jasno
o ćemu se radi ukratko...
Bok svima kaj se dela , gle cuda pogodio si ja se skrivam iza jedna velike bukve tu blizu mene fuckaj ga!
Večer ,bagro! Gdi ste ,jel spamate?!
slabo se spama večeras...
Naravno da da
s ne da mi se sad ić gledat, kad mi brat leži ma kauču...
slabo se u zadnje vrijeme spamma.
a najvise mi zal kaj nema BORG-a.on spamma ko blesav i ozivljuje konstantno nespavalice.Nazalost nema ni anshike glavne spammerice
slabo se spama večeras...
Čekaj malo ,još je rano ...
A Borg je išo na kupanje i neki roštilj ,tak da ko zna u kakvom je sad već stanju!
A ja idem malo vidit taj film na prvom jel kaj valja!! Tipkamo se kasnije!!
Paolo čestitam na novih pola zvijezdice,sad možeš postat moderator,znam da ti je to životni san.
ljudi ja u zadnje vrijeme jako slabo tipkam.vrlo cesto umjesto internet napisem intenret ili takvu slicnu glupost pa upravo usavrsavam svoje tipkanje pomocu programa Typing Tutor 2006
ljudi ja u zadnje vrijeme jako slabo tipkam.vrlo cesto umjesto internet napisem intenret ili takvu slicnu glupost pa upravo usavrsavam svoje tipkanje pomocu programa Typing Tutor 2006
odi na msn s nespavalicama i ne triba ti nikakav tutor,
ako ne pišeš brzo ništa neš ni pročitat a kamoli napisat
dajte mene inv u msn chat
alenspikic@gmail.com
Dobra večer društvo! Što ima novog kod vas? Jel mi može netko preporučiti kakav dobar brojač internetskog prometa? Nešto (netko) mi jede promet, a ne znam u čemu je problem pa da pomoću njeg otkrijem tko i koliko troši prometa na mom kompu?!