- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da se upoznamo on je moj susjed.reggao se neki dan jer sam ga nagovorio da dode zbog gaming kviza na forum i sad je na moru.
P.S. da napomenem...moj je obozavatelj najbolji smo si frendovi pa mi thumbupa i zahvaljuje
ma neka...
luckyluke koji je tvoj komentar na ovo???
he he vidio malo prije bas je fora hh.... pametno ali u lazi su kratke noge he-he
E kaj mozda neko prati Noc pokera na Rtl-u bas mi je carski..... makar bi ih ja sve dobio ali dobri su
E kaj mozda neko prati Noc pokera na Rtl-u bas mi je carski..... makar bi ih ja sve dobio ali dobri su
how yes no
Večer ,bando!!! Ima li kaj interesantno?
Dobra večer svima, evo došao sa Belanovog i Banovog koncerta i razočarao se.
=(
Što ima kod vas?
A gdi baš njega staviš ... ajde da je neki komad ... makar i Severina ...
Al sam tužan ljudi
Al sam tužan ljudi
zasto?
Al sam tužan ljudi
Ništa u travarici je spas (ako je do kompa meni ga pošalji da se igram malo na njmu)
Jedno pitanje:sto radite čitavu noć osim što spamate ovdje?
Dobra večer svima,šta ima??Evo sačeko sam ponoć da mi ne date žuti zbog preranog odlaska
Na najlakša pitanja nema odgovora
Evo počeo mi poker,ode ja
Doć ću oko 2,ajd pozdrav
Al sam tužan ljudi
Ko je umro?
Al sam tužan ljudi
zasto?
Lol,saznao da je Barney Stinson iz serije How i met your mother gay
A zašto si tužan, što ne bi trebao biti sretan
Al sam tužan ljudi
zasto?
Ako si hetero - više picki za tebe, ako si peder - šta se žališ? Odi ga vatat
Very funny,nije,neg,on je stvarno legenda u seriji pa me iznenadilo da je gay....
Paolo al ce sad kartoncina uletit!
Al sam tužan ljudi
zasto?
Pa to se zna odavno...
Ja upravo brišem Hardveraj iz favoritesa, pročito sam nešto na PCEkspertu...
Zašto?
Ma sad ce on editirat :)
Pa to se zna odavno...
Eto,ja tek sad saznao......
Evo pogledajte sta sam nasao u jednom od Entera.nemogu vam ga pokazat ni dati vam link pa cu citirati tekst.
Citat:Vlasnici racunala kojima nema pomoci ni od najsuvremenijih programa za zastitu od virusa ili oni koji se boje za ispravno funkcioniranje svog elektronickog ljubimca sada ih mogu odnijesti u hram Kanda-Myoyin u Tokiju.Nije da su sintoisticki redovnici koji se tamo mole strucnjaci za racunala ,nego ce doensenim uredajima udijeliti blagoslov koji bi trebao pomoci protiv razlicitith digitalnih problema.Blagoslov se moze dodijeliti i web stranicama i samim korisnicima racunala,naravno uz malenu donaciju,a prica se da hram posjecuje sve vise "vjernika"koji svoju glavu najcesce saginju pred ekranom.
A da tek vidite sliku xD Racunala postrojena u ravninu i ispred njega svi pognutih glava.
Komentar:Prebolesno!xD
Zašto?
Zbog neprimjerenog rječnika... Brzo EDIT, srećom nema modova tu...
Kaj se dela?
Lol,a jučer napisao u postu prostu riječ,i nije mi htilo poslat poruku,pisalo je:Neprimjeren sadržaj