Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.153.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
cuspajz kaže...

Jel mi moze neko potvrdit informaciju jel se auto smije vozit do 15 dana nakon isteka registracije?

Možeš ga voziti i godinu dana ako te ne uhvate. Ako te uhvate onda si u prekršaju i platit ćeš kaznu, makar se radi i o samo jednom danu. Pa bilo ti je to po novinama i TV-u u nekoliko navrata (zadnjih godina).

Dobra večer svima....

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Imaš ljude sa prekršajnom prijavom koji su baš dan nakon roka, krečući se prema stanici za tehnički pregled, bili zaustavljeni od redovne kontrole u prometu...

- dobar dan, prometnu i vozačku

- drht-drht

- gospodine...pljuc-frit...u prekršaju ste i to vam ga dođe...

- ali ja....

- vozilo ostavite ovdje, isključeni ste iz prometa

....dva tjedna kasnije..

- gospon sudac, ali baš sam tog trena bio u smjeru kretanja ka stanici za tehnički pregled

- 8500kn...zapisničarko, isprintajte primjerak rješenja gospodinu.   Iznos možete platiti u 12 rata. Sljedeći!

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
torrente kaže...

Imaš ljude sa prekršajnom prijavom koji su baš dan nakon roka, krečući se prema stanici za tehnički pregled, bili zaustavljeni od redovne kontrole u prometu...

- dobar dan, prometnu i vozačku

- drht-drht

- gospodine...pljuc-frit...u prekršaju ste i to vam ga dođe...

- ali ja....

- vozilo ostavite ovdje, isključeni ste iz prometa

....dva tjedna kasnije..

- gospon sudac, ali baš sam tog trena bio u smjeru kretanja ka stanici za tehnički pregled

- 8500kn...zapisničarko, isprintajte primjerak rješenja gospodinu.   Iznos možete platiti u 12 rata. Sljedeći!

Lijepo sročeno kolega.

Dugo te ne vidjeh u ovom night klubu u recesiji?

17 godina
torrente kaže...

Očekivao sam razvratne orgije i pijanstvo u ovom bircu, kad zadnji post od prije 10 dana.  Uvaženi kolege zastupnici, cijenjene nespavalice....vi naprosto SPAVATE!

Ovim putem izvješćujem javnost da podnosim neopozivu ostavku u ovom bircu. Kao što netko davno reče...Neka institucije rade svoj posao!

Bok svim nehrkalicama, vidim da još nisi okrenul povratničku rundu pive u Bircu, uostalom moš to napravit i u nehrkalicama fučkaj ga.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
17 godina
mario.L_hr kaže...
 Dugo te ne vidjeh u ovom night klubu u recesiji?

Ispunjeni dani obvezama. Sve se manje u leru...nekada se moglo gubiti više vremena po forumu...čak i kad radiš...slično kao kad taxisti igraju šah.

No, sada se stigne pred počinak opušteno izvrtiti 30-ak favorita iz bookmarksa i spavanje. Nekad ni to, već na mobu feed reader izlista samo masne naslove.

Na smartphonu doktorirao aplikacije o alarmima i podsjetnicima .  Recesija....haha..vidim tamo je još živa ona tema gdje se skupi kumulativna filozovska jezgra foruma..."štaje s našim društvom ili snama samima".

Kako si mi ti baltazare...jel ti se sviđaju najave oko ove windows 10-ke? Pari obećavajuće?!

15 godina

Evo runde za stare dane.

17 godina
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, vidim da još nisi okrenul povratničku rundu pive u Bircu, uostalom moš to napravit i u nehrkalicama fučkaj ga.

...

Ti si granitni kamen tmeljac ove Domagojeve tvorevine.

15 godina
torrente kaže...

Ispunjeni dani obvezama. Sve se manje u leru...nekada se moglo gubiti više vremena po forumu...čak i kad radiš...slično kao kad taxisti igraju šah.

No, sada se stigne pred počinak opušteno izvrtiti 30-ak favorita iz bookmarksa i spavanje. Nekad ni to, već na mobu feed reader izlista samo masne naslove.

Na smartphonu doktorirao aplikacije o alarmima i podsjetnicima .  Recesija....haha..vidim tamo je još živa ona tema gdje se skupi kumulativna filozovska jezgra foruma..."štaje s našim društvom ili snama samima".

Kako si mi ti baltazare...jel ti se sviđaju najave oko ove windows 10-ke? Pari obećavajuće?!

Gura se a to je u ovim (srednjim) godinama najbitnije.

10-ku samo škicam u onoj temi i čekam verziju za korisnike. Umoriše me ovi iz Autodesk s testiranjima tako da ti ove tech preview verzije izbjegavam u širokom luku.

17 godina
mario.L_hr kaže...

Gura se a to je u ovim (srednjim) godinama najbitnije.

10-ku samo škicam u onoj temi i čekam verziju za korisnike. Umoriše me ovi iz Autodesk s testiranjima tako da ti ove tech preview verzije izbjegavam u širokom luku.

I za preview treba imati vremena .  Meni se ozarilo lice nakon famozne vijesti da će svi "pošteni" sa 7 i 8 dobit 10.  Izgleda da je dobar potez što su Balmera poslali da igra basketa u NBA.  Kreće se kreće malo življe u tom gigantu...i Majnkraft kupiše .

Odgledao sad onaj Bug Tv, idem komentirat tamo.

17 godina
mario.L_hr kaže...

Evo runde za stare dane.

Vidim da misliš na zdravlje, pa si eto počel okolo nudit čips od jabuke.

torrente kaže...
rambox kaže...

...

Ti si granitni kamen tmeljac ove Domagojeve tvorevine.

Ma jok nema tu granita, to je ipak samo ista vrsta kamena koji se koristi za mljevenje kuruze.

15 godina

Ljudi naletio sam na curu usporedio bih ju sa Alfom ( skupa za održavati , uvijek nesto malo zeza , ovijes lupa , al zaljepljena je za cestu , stavlja osmjeh na lice svaki puta kad ju pogledam ) E sad volio bih ju provozati ali ide samnom u razred hmm ? :D 

15 godina
DISPLAY kaže...

Ljudi naletio sam na curu usporedio bih ju sa Alfom ( skupa za održavati , uvijek nesto malo zeza , ovijes lupa , al zaljepljena je za cestu , stavlja osmjeh na lice svaki puta kad ju pogledam ) E sad volio bih ju provozati ali ide samnom u razred hmm ? :D 

Što bi htio od nas? Da ju isprobamo prije pa da ti kažemo stručno mišljenje? Ovako na prvu, bez ikakvih specifikacija, zaobiđi u širokom luku. Ako se pak odlučiš na "vožnju" koristi zaštitu.

Dobra večer svima...

15 godina
mario.L_hr kaže...
DISPLAY kaže...

Što bi htio od nas? Da ju isprobamo prije pa da ti kažemo stručno mišljenje? Ovako na prvu, bez ikakvih specifikacija, zaobiđi u širokom luku. Ako se pak odlučiš na "vožnju" koristi zaštitu.

Dobra večer svima...

haha ma ovo ide u razred samnom pa pitam dali bi bilo ok da nesto probam... (ma ima velike felge , i dobar spojler , i sportski karakter :D )

15 godina
DISPLAY kaže...

haha ma ovo ide u razred samnom pa pitam dali bi bilo ok da nesto probam... (ma ima velike felge , i dobar spojler , i sportski karakter :D )

Pa zbog toga ti i kažem da zaobiđeš. Prvo isprobaj one manje kubiaže i s manjim felgama i spojlerima.

Inače pjesnika kaže da je 5 minuta dovoljno da se spustiš s vrha do dna. Nemam pojma o čemu on pjeva ali vjerujem da mlađa generacija kuži o čemu je riječ.

17 godina

Pozdrav ekipi!

Nisam došao u nespavalice... Hmmm... Ne znam! Možda već godinama. 

Evo jedna runda mog omiljenog napitka (u varijacijama), pa da znate da sam živ. 

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 23:49 (cro_blue).
15 godina
cro_blue kaže...

Pozdrav ekipi!

Evo jedna runda mog omiljenog napitka (u varijacijama), pa da znate da sam živ. 

Vidim da se dugo nisi ni brijao, šta je to neki trend?

17 godina
mario.L_hr kaže... 

Vidim da se dugo nisi ni brijao, šta je to neki trend?

Ovakav sam se rodio!

Vidim u nespavalicama nije aktivno k'o nekad, ali dobar dio stare ekipe je tu!  

15 godina
cro_blue kaže...

Ovakav sam se rodio!

Vidim u nespavalicama nije aktivno k'o nekad, ali dobar dio stare ekipe je tu!  

Manje više svi su s kolesterolom i problematičnom jetrom. Shebala nas fiskalizacija i to što su nam ukinuli plesačice.

17 godina

JBG... Tako vam je suđeno! 

Mittlerweile, promijenio sam životnu sredinu. Rijetko, ali baš rijetko navraćam općenito na forum, a pogotovo u teme. Nešto me večeras sjeta uhvatila, makar se moram ustajati u 3 sata, pa sam navratio. 

17 godina
cro_blue kaže...

Pozdrav ekipi!

Evo jedna runda mog omiljenog napitka (u varijacijama),pa da znate da sam živ. 

Bok svim nehrkalicama, ok runda pijače je tu no nema čipsa pa kad to stiže jel?Pa čuj moraš bit živ nema druge, ali ipak budi ubuduče malo redovitiji, da ne bi skupljal žute kertone zbog zabušavanja jel.

15 godina
cro_blue kaže...

Mittlerweile, promijenio sam životnu sredinu. Rijetko, ali baš rijetko navraćam općenito na forum, a pogotovo u teme. Nešto me večeras sjeta uhvatila, makar se moram ustajati u 3 sata, pa sam navratio. 

Najbolje ti je rješenje ne lijegati uopće. Ja to prakticiram kad je frka.

17 godina
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, ok runda pijače je tu no nema čipsa pa kad to stiže jel?Pa čuj moraš bit živ nema druge, ali ipak budi ubuduče malo redovitiji, da ne bi skupljal žute kertone zbog zabušavanja jel.

Eto koliko sam zahrđao da nisam znao da je i čips "pod muss". 

mario.L_hr kaže...

Što se tiče (ne)lijeganja, najvjerojatnije da će tako i biti!  

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 0:09 (cro_blue).
17 godina
mario.L_hr kaže...
cro_blue kaže...

A to bi bilo svaki put kad se prejedeš kiselog zelja jel.

15 godina
rambox kaže...

Ne, onda spavam ko beba.

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Manje više svi su s kolesterolom i problematičnom jetrom. Shebala nas fiskalizacija i to što su nam ukinuli plesačice.

Ko je ukinuo pleačice?!

Ahh ..

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
15 godina
kizo2703 kaže...

Ko je ukinuo pleačice?!

Ahh ..

Triple X.

17 godina
mario.L_hr kaže...
rambox kaže...

Ne, onda spavam ko beba.

Ma jok kakvo spavanje, a to da ti žena bježi iz kreveta od smrada kiselog zelja na to si zaboravil jel.

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Triple X.

Škrtica! I nek više omoguće te animirane gifove na forumu!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
17 godina

Ima li koga u nespavalicama? 

17 godina
cro_blue kaže...

Ima li koga u nespavalicama? 

Bok svim nehrkalicama, ima da tu smo još ne hrčemo bez brige nema frke. Eto ja brže bolje oštrim lopatu za skorašnje snježne padaline pa kaj bude bit če.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice