Pa vidim određene sličnosti (sjetim se teme slike forumaša)
Haha... Još da me vidiš u "pravom" izdanju. Ono na slikama forumaša je više bilo kao demo izdanje!
...isti Savo!
Pa vidim određene sličnosti (sjetim se teme slike forumaša)
Haha... Još da me vidiš u "pravom" izdanju. Ono na slikama forumaša je više bilo kao demo izdanje!
...isti Savo!
Ajde da ja vraim i svoj stari. Da li ga se tko sjeća
Ja ga se sjećam dok se još nisam niti registrirao
ja sam na početku imao druga Staljina ali je netko prigovorio pa sam promjenio
a ne...
army ne radi zbog novo patcha
radio je do danas ...
A znaci tak!
E ljudi jel zna tko kak se zove onaj program koji omogucava mjenjanje tema na visti, nemogu se
sjetiti nikako :(
@ Paolo sjecam se ja ;))
Vecer svima!
Evo ja napravio 2 dobra djela veceras: otusirao se i killnuo komarca.
Dobra večer nespavalicama, evo i mene :D Jao danas je bila scena ovdje kod mene... Oluja razvalila doslovno balkonska vrata i napravila poplavu u kući :S Sad će se parket dići a ja sam kriv jer nisam dobro zatvorio balkon hehe :(
Vecer svima!
Evo ja napravio 2 dobra djela veceras: otusirao se i killnuo komarca.
Vecer, to je posao
Bravo već si preko telefona, ovaj interneta smrdio
Ma šteta komarca. Sutra ga upaci skupa sa kornfleksom
Ma sakrio sam ip adresu da se nezna otkud smrad dolazi.
killnuo komarca.
UBOJICO!!!
btw Hello
Ma ukuselio si se pod ovom kapom i bundom usred ljeta, hoću reći bio je i red !
Ma sakrio sam ip adresu da se nezna otkud smrad dolazi.
Možeš ti lagat njima, ali ne meni. Non-stop u Rijeci su prigovarali da rafinerija na mlaci smrdi. Ali dobro mi znamo što to (tko to) smrdi
Da vam se pohvalim. Sinoć sam napokon odgledao novi Star Trek XI... Onako, nije loše!
Dajte neku temu... Da nabijem broj poruka na 850 pa da mogu bježati na spavanac!
Možeš ti lagat njima, ali ne meni. Non-stop u Rijeci su prigovarali da rafinerija na mlaci smrdi. Ali dobro mi znamo što to (tko to) smrdi
E jbg otkrili ste me. Niste fer.
Da vam se pohvalim. Sinoć sam napokon odgledao novi Star Trek XI... Onako, nije loše!
Dajte neku temu... Da nabijem broj poruka na 850 pa da mogu bježati na spavanac!
aaa samo bus onda imal 800 poruka vise od mene
U paranormalno zaspamaj o zmajevima u WC-u
U paranormalno zaspamaj o zmajevima u WC-u
Haha... Da samo vidiš na kakvoj sam ja manifestaciji danas bio... Paranormalno je preblaga riječ za opis stanja.
Dobra večer svima Neću se zadžavat,došao vas pozz.
Možda budem tijekom večeri navraćao...no,bit ću leteći.
odoh ja malo pes 2009 igrat.....
Oly... Kako nam forum napreduje? Nešto se malo članova prijavilo.
Šmrc
Ma valjda će ići. AG008 i ja stalno nešto spamamo. Praktički su svi članovi modovi . Napravio sam malo novi raspored moderatora po forumima, dodao sam mogučnost potpisa, dodao sam rangove i te sitnice
Šmrc
Ma valjda će ići. AG008 i ja stalno nešto spamamo. Praktički su svi članovi modovi . Napravio sam malo novi raspored moderatora po forumima, dodao sam mogučnost potpisa, dodao sam rangove i te sitnice
Znam... Primjetio sam. Ne znam zašto, imam i ja jedan forum koji nije nimalo aktivan. I što je najgore, ljudi su dugo gnjavili i tražili da ubacimo forum na stranici koju uređujemo, a kad smo ga ubacili onda nitko ne piše u njemu.
U svakom slučaju i ako ne krene neću ga brisati
ljudi gdje na je kolega Belatrix...nema ga dugo u nespavalicama
Šmrc
Meni se cini da bude na tom tvom forumu nastao Građanski Rat Moderatora sigurno ak ih imas viska bit ce svasta!
Laku noć Idem ja...
ljudi gdje na je kolega Belatrix...nema ga dugo u nespavalicama
Da! I ja se pitam... Da nije dobio kakav kartončić?
Oly jel valja sta ovaj program? Frend me pitao za njega.
Olympus Studio 2 je dobar program. Imam original (oko 800 kuna) i mogu reći da ima dosta opcija za editiranje običnih fotografija i dobar RAW editor (Samo Olyev .orf RAW format je podržan). Prikazuje EXIF podatke (podatke o postavkama fotoaparata kojima je fotografija uslikana). Ima dobre mogučnosti za ispis fotografija. Postoji i update softvera, ali to se dogodi kada se izda novi aparat pa nadograde RAW editor da program prepozna taj RAW dokument, ali se nadogradi i običan editor sa novim mogučnostima. Uglavnom program radi stabilno (na svim Windowsima bilo 32 ili 64 bitnim)