Ma nema teorije da sada idem na novu grafiku (dam ti jednu nije problem ). Ovo su samo mali problemi koju dignu živac. Eto konačno sam i ja shvatio da CF nije nešto spektakularno kako sam mislio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Laku noć ljudi
Ma nema teorije da sada idem na novu grafiku (dam ti jednu nije problem ). Ovo su samo mali problemi koju dignu živac. Eto konačno sam i ja shvatio da CF nije nešto spektakularno kako sam mislio
Pa normalno da nije spektakularno, danas uzmes jednu graficku dobru i to ti je dost za igrat i to je tak nema potrebe za dvije uopce samo imas veci racun za struju!
Ništa šta je tu je. Nekako ću ovo riješiti pa će biti sve super, zapravo skoro i je samo što film u WMP ima malo tih kvadratića. Inače u igrama je skaliranje uglavnom dobro (zna nekada doći do nekih čudnih tekstura, ali ništa strašno). Neću prodati ove grafe, a neću niti kupiti novu (da kupujem novu bila bi nvidia, jer sam na atiju zadnjih nekoliko generacija, pa da se malo odmorim), neću bogme niti ugasiti CF.
Laku noć ljudi
Ajd laku noc kad si vec presel!
Vecer Seneka!
vecer ljudi sta ima ? Borg znaci takav se dobije privjesak uz bug sutra idem u kiosk po njega bio sam prekjucer nije bilo
ima li koga, usput dobro veče
Bok svima koji su upravo navratili i samo molim bez hrkanja nad tipkovnicom to nije dozvoljeno!
FF mi je poludio pa poslao 2 puta
vecer ljudi sta ima ? Borg znaci takav se dobije privjesak uz bug sutra idem u kiosk po njega bio sam prekjucer nije bilo
Dobijes privjesak evo moj je trenutno tu umjesto one moje plave firefox zenske
Ali to je samo privremeno !
Dobra vecer imenjace, kaj si uradil s tima postovima bu te mod kaznil
hehe to ces nosit dok ne izadje 201. broj ili?
hehe to ces nosit dok ne izadje 201. broj ili?
Heh ovo sad i je broj 200/1 zato kaj je dvobroj.
Ma jos necu dugo imat taj :)
Dobra vecer imenjace, kaj si uradil s tima postovima bu te mod kaznil
FF mi je poludio pa poslao 2 puta
Zamislite kad bi svi imali na avatarima slike od Jenne Jameson i sl....
Monitori bi postali bijeli
Monitori bi postali bijeli
LOL bas se pitam od cega mozda od mlijeka ili kreća
Bolila bi nas desnica
Debra večer.
Evo i mene iz Cinestara. Pogledao Transformers 2 - i malo sam razočaran.
Debra večer.
aj sad reci da Megan Fox nije hot
Debra večer.
Bok i tebi a cuj ja ga jos nisam gledo ali prica ko prica kakva je takva je to je ionak sporedno u danasnjim filmovima izgleda, ali vizualno je kazu ljudi odlican i atraktivan!
Kako ide spavalice?
Kako ide spavalice?
lose lose:D malo tu frendove zajebavam sa besplatnim sms porukama jedan addon za firefox radi savrseno jednoj sam prijateljici napiso ej mala sta ima kako si jedva cekam da te vidim
Debra večer.
aj sad reci da Megan Fox nije hot
To žena, to bljak to fuj Ma jedino sam zbog nje izdržao 2 i pol sata u kinu
Ja vas lijepo pozdravljam. Uživajte.
Laku noć
bećari, jel ide? šta ima zanimljivo? jel nešto raspravljate il samo baljezgate gluposti??? hehehe
Evo pogledao sam Voyager pa sam jos malo navratio prije spavanja