Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.784.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Jebasu123 kaže...

vecer vecer pa birc radi do 22 h jelda? onda kaki je tu problem ja sam prije 22 napiso porukuNeodlučan vecer svima ivo kako zivot?

Gura se. Pao sam u bed kad sam vidio da je HD4890 poskupila.Cool

ko za vraga prosli tjedan mi nisu objavili oglas a ovaj tjedan sam ja zaboravio.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi tko želi kupiti moje grafe

http://fotoforum.forumotion.net/
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
Jebasu123 kaže...

vecer vecer pa birc radi do 22 h jelda? onda kaki je tu problem ja sam prije 22 napiso porukuNeodlučan vecer svima ivo kako zivot?

Gura se. Pao sam u bed kad sam vidio da je HD4890 poskupila.Cool

ko za vraga prosli tjedan mi nisu objavili oglas a ovaj tjedan sam ja zaboravio.

Kupi neku jeftiniju. Šta moraš imat mašinu od kompa uzmi vako neki ka moj moš sve pokrenit bar na low. xD hehe

16 godina
Oly_E3 kaže...

Ljudi tko želi kupiti moje grafe

Ja se želim mjenjat, dam ti ATI 9250 Cool

17 godina
Za nespavalice

Niš ekipa... Odoh ja pomalo. Nisam nešto raspoložen pa da i vama ne kvarim raspoloženje, idem. Neodlučan

Vidimo se sutra.

Ugodan ostatak večeri! Uživajte! Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Kupi neku jeftiniju. Šta moraš imat mašinu od kompa uzmi vako neki ka moj moš sve pokrenit bar na low. xD hehe

Jeftiniju imam.Cool

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
fromcelltohell kaže...

Dobra večer ekipoCool

Bok i tebi kaj ti delas?Cool

16 godina
neaktivan

Ozbiljno neznam više da li je do CF-a ili starog CF mostića. Kada gledam film i imam one kvadratiće kao kada pucaju teksture. Imam ffdshow set codeca, ali ista stvar

17 godina
cro_blue kaže...

Niš ekipa... Odoh ja pomalo. Nisam nešto raspoložen pa da i vama ne kvarim raspoloženje, idem. Neodlučan

Vidimo se sutra.

Ugodan ostatak večeri! Uživajte! Namigiva

Laku noc i tebi nemoj hrkat previse!Nevinašce

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

sta vi radite ja tu ubijam dosadu zeljeznim maljem kojem sam ubio zečeve (Ivan M. nemoj vadit odma mini gun) i tako to

gdje je završilo oko halida beslica? -u reklami za coca-colu. XD
16 godina
Za nespavalice

Za 12 minuta idem gledat Streets Of Blood 2009 Cool

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Za 12 minuta idem gledat Streets Of Blood 2009 Cool

jel neki dobar film? ja cu sutra gledat Killing Rabbits for Eat bas me zanima kakav je to film? a i cuo sam da ce izac dvojka originalni naslov Killing Rabbits for Eat with Potato Cool bas me zanima koji je bolji 

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo i BUG TV na isti način štekaPlač. Hebem majku ovom kompjuteru Viče

16 godina
Oly_E3 kaže...

Lupi ga Osmijeh

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Oly_E3 kaže...

Lupi ga Osmijeh

slazem se a ivane sta ti se ne obazires na moje postove ili? si se naljutio na mene Neodlučan

16 godina
neaktivan

Ma dobiti će on cipelarku jednu ima da mi pod bude od silicija. Trebao sam ići na GTX285/280, na ne se ovako zahebavati. Prvo dok sam uopće upogonio CF, a sada me i ovo hebe

16 godina
Za nespavalice

meni je isto stekao bug tv kad sam ga krenuo gledati onda sam samo "tup"po kucistu i sve je doslo na svoje mjestoCool

16 godina
Jebasu123 kaže...

slazem se a ivane sta ti se ne obazires na moje postove ili? si se naljutio na mene Neodlučan

To ćeš znati sutra, ako ti ne svane sunce... znači da sam te bio posjetio Cool Šala.

Samo ti lovi i jedi, Oli ti je konkurencija. Kod njega nema zajebancije kad su zečevi u pitanju. Cool

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Hebemu GTX 285 je 2300 kuna (i to za gotovinu)Viče

17 godina
Oly_E3 kaže...

Hm kod tebe nekaj ne stima sigurno ili se radi o nekoj zbrci na windowsima, jaka konfa a zapinje mozda te i neki proces steka debelo i to je moguce s tim tvojim procesorom. Ja sa svojom konfom i jednojezgrenim procom za usporedbu nemam takvih problema uopce kod mene sve sljaka kak treba!Cool

16 godina
neaktivan

A ja sam dugogodišnje ulaganje očekivao od CF-a. Napajanje je u redu. Sada ili je neki od CF mostića oštećen ili je do softvera. Sada kojeg softvera; kodeka, WMP, Ati Drivera???. Idem BS playerom probati

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Jebasu123 kaže...

To ćeš znati sutra, ako ti ne svane sunce... znači da sam te bio posjetio Cool Šala.

Samo ti lovi i jedi, Oli ti je konkurencija. Kod njega nema zajebancije kad su zečevi u pitanju. Cool

ok ok ma ja i oly lovimo jos odavno zajedno sam sto je malo škrt on pojede 99% zeca a ja 1% i to jedno oko Neodlučan šala 

16 godina
neaktivan

Što se žališ uvjek ti dam drob i veći dio mozgaBelji se

16 godina
Jebasu123 kaže...

ok ok ma ja i oly lovimo jos odavno zajedno sam sto je malo škrt on pojede 99% zeca a ja 1% i to jedno oko Neodlučan šala 

Sram ga bilo Viče...

Samo 1 %. Iznenađen

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Što se žališ uvjek ti dam drob i veći dio mozgaBelji se

ma ok neznam zadnji put kad sam jeo mozak zežji nesto mi se poćelo skakati i duvat marihuna vjerojatno jer si ispeko one koji su jeli tvoju marihuanu u tvom vrtu Cool

16 godina
Za nespavalice

Tko prvi, njegov Cool

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Tko prvi, njegov Cool

MOJ¨!

edit:fino sam ulovio zekana sad ce oly dobit njegovu stražnjicu i mozak da se i ja malo najedem neceg pravog  Cool eda oly da probamo zečije ćevape?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 23:50 (Jebasu123).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo sa BS playerom radi prikaz dobro. A u WMP ima još kvadratića, ali manje jer je ovaj instalirao još neke kodeke

17 godina
Oly_E3 kaže...

Ma dobiti će on cipelarku jednu ima da mi pod bude od silicija. Trebao sam ići na GTX285/280, na ne se ovako zahebavati. Prvo dok sam uopće upogonio CF, a sada me i ovo hebe

Bolje ti je HD4890/GTX275 nego 285/280, razlika mala,ali je zato velika u cijeni.

Kao da ti jedna hd4870 nije bila dosta, ja žalim za svojom.Plač Nemogu ništa igrati na integrirki, čak mi je i laptop jači od compa sada (hd3470 mobility vs hd3300)

Laku noć svima odoh gledat X-Files pa Voyager kao u dobra stara vremena Chuck norris + Star Trek next generation do 1-2h ujtro po ljetnoj vrućoj noći.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
Za nespavalice

Dok se vi tučete za zeca ja odo pogledat film. Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice