Ovo ti je ne spavanje hehe;)... sta nema nigdje nikoga... ja uzivam u ovo doba jutra ...... Ima koga da nisam sama
Idem ja nesto igrati......
Ovo ti je ne spavanje hehe;)... sta nema nigdje nikoga... ja uzivam u ovo doba jutra ...... Ima koga da nisam sama
Idem ja nesto igrati......
kakvo igranje?
i otkud ti da si sama?
ovo je najbolje doba dana/jutra.... tisina, sve spava, grad miruje... ljepota..!
laku noc svim spamerima, floderima, offtopicarima, adminima, ljudima bez zvijezda, noobovima koji koriste wall hack u cod multiju i slicnim ljudskim izrodima...
(post +1, exp for next lvl...987 posts)
Drugi Pozz svima
Birtija ti je slabo radila danas nešto
Ipak večer ljudi, ja zagorih na suncu, pa sada sve peče
evo ja četvrti,di ste društvo??
Ma,pripremio post i nisam ga objavio na vrijeme.My bad...hehehehehe:)
EDIT: Oly....pa,nije loše:51 post...lolololol
evo jos jednog ajfona u nizu. lol digitalni kompas eeeeej
Evo i mene. Kako ste proveli dan?
hello svima
jedno pitanjce....zašto su neke teme svjetlije boje? ako vama nisu onda sam očito malo očoravio
hello svima
jedno pitanjce....zašto su neke teme svjetlije boje? ako vama nisu onda sam očito malo očoravio
hello svima
hello svima
hello svima
Još jednom pozz svima koji su pristigli
Ma o čemu vi, di je svjetlije?????????????????????????
sve teme u podforumu Ostalo su posvjetljene,da se razilikuju od ostatka tema
Ma o čemu vi, di je svjetlije?????????????????????????
hello svima
E je*** ja stvarno niš ne vidim. Može slika o tome o čemu pričate?
Dobar vecer dragi ljudi.Sve nas neke crne teme obavise i u crno zamotase.Neki vjetar tame puse,koji nas obavise tamnim mislima.Nedace svuda oko nas...rekao bi Sheakspere ali ima li ovdje vedrijih tema?Vecer cro-blue, kakvi su utisci, da cujemo novosti.Vec smo pomislili da si otisao za Ukrajinu?
Dobro večer svima, sta se radi?
Ja se spremam nesto papati, a nema ideje sta bi mogla
ode ja,pozdrav do sutra
Dobar vecer dragi ljudi.Sve nas neke crne teme obavise i u crno zamotase.Neki vjetar tame puse,koji nas obavise tamnim mislima.Nedace svuda oko nas...rekao bi Sheakspere ali ima li ovdje vedrijih tema?Vecer cro-blue, kakvi su utisci, da cujemo novosti.Vec smo pomislili da si otisao za Ukrajinu?
Dobro večer svima, sta se radi?
Ja se spremam nesto papati, a nema ideje sta bi mogla