Mislim kako se poceo mraz loviti po autu koliko vidim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim kako se poceo mraz loviti po autu koliko vidim.
Kod mene počeo snijeg lagano padat

Ja već pripremio lopatu, treba čistit snijeg.
Ja sam zapalio šumu da se rastopi
Ima toga još :)
Kod mene nije, evo danas sam popio kavu S MLIJEKOM :)
Samo veći račun za istu kavu
Bitno da nije potjeralo
Da, gadno je to
Ni vrag kako je gladan pa ne moze tipkati ili kod Sime kontrolira frizider i zaljeva susedu ovaj cvijece upsss :)
Ni vrag kako je gladan pa ne moze tipkati ili kod Sime kontrolira frizider i zaljeva susedu ovaj cvijece upsss :)
Bok svim nehrkalicama, Mario nije nikud nestal tu je on bez brige samo hrusta lubenicu pa je malo zaposlen jel.
neki spavaju a ja radim kratke spojeve na kompu
Ma jok špekec i čvarki nisu baš ok, ipak je u godinama kad se pomalo treba ostavit takve hrane bolje nek hrusta lubenice ili jabuke bez greške.
Sad baš gledam nekaj onak usput na jednom forumu kad naletim na ovo. Neka teška kretenčina je živog malog mačiča, stavio u plastičnu vrečicu zajedno s novinama pa to sve bacio u smeče tj kontejner ko da to nije živo biče nego recimo neki truli krumpir.Kakvi idijoti bez mozga hodaju oko nas, pa to je bogu za plakat bez greške taj koji je to napravil zaslužuje sto udaraca bičem i tri tretmana elektrošokerom onako za dobru mjeru.
Ma jok špekec i čvarki nisu baš ok, ipak je u godinama kad se pomalo treba ostavit takve hrane bolje nek hrusta lubenice ili jabuke bez greške.
Sad baš gledam nekaj onak usput na jednom forumu kad naletim na ovo. Neka teška kretenčina je živog malog mačiča, stavio u plastičnu vrečicu zajedno s novinama pa to sve bacio u smeče tj kontejner ko da to nije živo biče nego recimo neki truli krumpir.Kakvi idijoti bez mozga hodaju oko nas, pa to je bogu za plakat bez greške taj koji je to napravil zaslužuje sto udaraca bičem i tri tretmana elektrošokerom onako za dobru mjeru.
daj ga meni u zadnje vrijeme mi dobro ide sa kratik spojevima pa mogu i njega spojit u koji
I opet sam ja, jedini koji je budan.

Večer :)
Večer.
Upss zaigrao sam se u bircu van radnog vremena ali pomogao sam iznjeti smeće i prazne flaše.
Večer. :)
Kiša meteora večeras u ponoć, da podsjetim zainteresirane.
Očekuje se 60 meteora u 60 minuta, i trajat će do jutra.
ja sam sad gledo i ja nis ne vidim, haha
Rekli su da će najpovoljnija mjesta za gledanje bit manje osvijetljena mjesta, a ne gradovi..

Večer. :)
Kiša meteora večeras u ponoć, da podsjetim zainteresirane.
Očekuje se 60 meteora u 60 minuta, i trajat će do jutra.
Mi smo prošle godine u ovo vrijeme bili na Učkoj, đabe smo išli bili kad se s naših balkona vidi isto ko sa vrha učke... Samo što uštediš nekih 50-80kn goriva.