Dobro večer svima,, kako ste mi??
Ja učim, grlo me uzasno boliiiiiiii
I jedva čekam petak
I jedva čekam petak
I jedva čekam petak
Bravo srce, čestitam...... ja neću jos dugo učiti bas sam umorna.... a grlo me boli jos jače..
Idem ja .....laku noch svima :D :D :D mwwwa sanjajte maticne ploce i ostale komponente :D =)
vecer budnima
uh, kakav truli dan, tokom dana se przis, navecer me kisa opere, sada vani opet za u kratkim rukavima biti, nastavi li tak klimatsko vrijeme, bolje da mutiramo na neki pozitivan nacin, neizdrzivo je
Idemo na Mars! Možda je tamo hladnije!
Evo i mene, trebao bih crtati inžinjersku grafiku ali sam nakon 10 minuta upalio ST: DS9 i forum
Sinoć je mene vrućina iz pameti izgonila. Večeras je ugodnih 18°C.
Prednost je preko ljeta živjeti na visoravni...
Evo i mene, trebao bih crtati inžinjersku grafiku ali sam nakon 10 minuta upalio ST: DS9 i forum
Morat cu se i ja preselit.Nisu ove vrucine za moj herc.
ee...vama na moru sigurno nije do nocnog kupanja sad, iako vruce....a meni dode da se odem bacit u obliznju mlaku pored ceste
Vecer svima!Di je to 18 da dodjem?
Jel se danas išta zanimljivog dogodilo u vašim životima?!
BTW.
Dobio sam novog ISP-a. Još malo i zbogom HT-u.
more je nikad bolje...osvježenje totalno :D
Nisam bio na moru od 2007., a mogu vam reći da ga se nisam ni zaželio... Ja sam kontinentalni tip.
Pozz svima,želio bih samo nešto reći,živite svaki dan kao da vam je zadnji jer nikad ne znate što vam se može dogoditi ili još gore vašim bližnjima,slažite se,ne svađajte se jer život je prekratak za neslogu,to govorim zbog tragične smrti mog bliskog i najboljeg prijatelja kojeg nikad neću zaboravit!Tuga i bol su preveliki
Dobra večer svima ::
Dobra večer svima ::
Pozdrav svima odo ja spavat. Sutra mi je dan D
Laku noć
Pozz svima,želio bih samo nešto reći,živite svaki dan kao da vam je zadnji jer nikad ne znate što vam se može dogoditi ili još gore vašim bližnjima,slažite se,ne svađajte se jer život je prekratak za neslogu,to govorim zbog tragične smrti mog bliskog i najboljeg prijatelja kojeg nikad neću zaboravit!Tuga i bol su preveliki