Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.151.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Batista kaže...

:D

dobro pitanje, sto tocno ne valja ? :D

Šteka joj Bug Forum.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
mario.L_hr kaže...
Batista kaže...

:D

dobro pitanje, sto tocno ne valja ? :D

Šteka joj Bug Forum.{#}

Onda i ja tražim tražim nekoga da mi pregleda laptop {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
Za nespavalice (22h - 06h)

šteka pa šteka :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina

Ocito su na serveru s dial up-om :)

Truth in engineering.
15 godina
Batista kaže...

Ocito su na serveru s dial up-om :)

Ili nisu platili pretplatu ISP-u.

16 godina
moderator

bit će da je iskon (mislim) rezao kablove :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...

Pronašli su malog (Micro), mekanog (soft) "Iskonovca".{#}

13 godina
neaktivan
Cujem da je Kenija prekrasna za stalan zivot.

http://tiny.cc/ki2cf
bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
17 godina
XXX-Man kaže...

Pa sad se spajaju susjedu pola kilometra udaljenom na wlan od 4mbs, zajedno sa još nekim klincem koji skida PRONiće {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

da im se ne desi da polako forumasi pocnu sami sebi "dijelit" banove (postanu neaktivni)

Truth in engineering.
14 godina
neaktivan

Gadno je OVO već postalo.

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
15 godina
rooswelt1991 kaže...
XXX-Man kaže...

Pa sad se spajaju susjedu pola kilometra udaljenom na wlan od 4mbs, zajedno sa još nekim klincem koji skida PRONiće {#}

Zato je XXX na EDGE-u.

@Unix: Odhebi s politikom ili slijedi DDoS:

17 godina
anshika05 kaže...

Pozz ekipica!{#}

Dal netko zna nekoga tko se bavi otkupom laptopova ( ispravno/neispravno ) neka mi se javi u inbox.

Ili ako je netko od povjerenja pa da mi pogleda što ne valja sa laptopom. Ja ću sama srediti lapotop samo da mi netko kaže šta točno ne valja.

Bok svim nehrkalicama prije ekipčuga,{#} s obzirom kolko nas ima vezano za Lapič Delj pa kaj nije ono ekran otišel jel ili veza LCD ekrana s Laptopom vjerojatno tak nekaj bi bilo u tom stilu.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
moderator

čudne stvari mi se događaju i sa facebook profilom...

sve krepava XD

15 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

Evo nešto o iskonu ako niste već vidjeli:

http://dritokonj.mojblog.hr/p-nije-ovo-amerika/88721.html

Bistar sam kao katran.
15 godina
XXX-Man kaže...

čudne stvari mi se događaju i sa facebook profilom...

sve krepava XD

Osveta Mentalista?

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Zato je XXX na EDGE-u.

nije, na hspa je :)

15 godina
Jakovp kaže...

Ovakvih priča imaš za svakog providera. Jednostavno bad luck. Moje iskustvo s Iskonom je super i da nemam specifičnu potrebu glede TV-a nikad nebih otišao od njih.

16 godina

Večer {#}

Yes, I am a WEB DESIGNER! No, I won't make you a website for FREE!
15 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

Ovakvih priča imaš za svakog providera. Jednostavno bad luck. Moje iskustvo s Iskonom je super i da nemam specifičnu potrebu glede TV-a nikad nebih otišao od njih.

Istina, ali onakav stav.. Makar znam da i sa drugima nije puno bolje hehe.

Bistar sam kao katran.
15 godina
XXX-Man kaže...

nije, suhoga je :)

Bad luck. Tako ti je kad prviše pipaš uokolo.{#}

13 godina
odjavljen
Meni Iskon radi savršeno!
16 godina
moderator
Jakovp kaže...

crko sam od smijeha na tekst :)

slično je bilo kod mene s t-comom...

mario.L_hr kaže...

Bad luck. Tako ti je kad prviše pipaš uokolo.{#}

ah jbg

15 godina
Jakovp kaže...

Istina, ali onakav stav.. Makar znam da i sa drugima nije puno bolje hehe.

Pazi ekipa iz SZK je OK, ali oni su samo prvi red, oni pomažu samo onima koji se ne snalaze ili se jako slabo snalaze s tehnikom. Mahom studenti, pitaj dečke koji rade taj posao (za konkurenciju).

Lik je vjerojatno bio nabrijan i malo je napuhao cijelu stvar, pitanje je što bi bilo kad bi oni objavili sve te razgovore koji se snimaju (barem koliko se ja sjećam). Istina da su ga zahebali to stoji, takvi su svi, nastoje prodati uslugu a poslije tko te....

17 godina
Ivan M. kaže...

Večer {#}

Mogel bi ti i malo češče doč pa Nehrkat pomalo jel fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pazi ekipa iz SZK je OK, ali oni su samo prvi red, oni pomažu samo onima koji se ne snalaze ili se jako slabo snalaze s tehnikom. Mahom studenti, pitaj dečke koji rade taj posao (za konkurenciju).

Lik je vjerojatno bio nabrijan i malo je napuhao cijelu stvar, pitanje je što bi bilo kad bi oni objavili sve te razgovore koji se snimaju (barem koliko se ja sjećam). Istina da su ga zahebali to stoji, takvi su svi, nastoje prodati uslugu a poslije tko te....

Tako je, najlakše se derati i hebati kevu onom studentu/studentici koji krpa za stanarinu jer je iz Slavonije ili mu je rata faksa 1100 kuna.

Takvi likovi su primitivni seljaci i odma' u startu gube bilo kakav kreditencijal.

Čekaj dakle, nekome hebeš mater i očekuješ da ti pomogne?

A na izjave tipa: "doći ću vam s bombom" se odmah reagira po proceduri, svaki takav poziv se prijavljuje policiji tako da pazite ;)

I ne razumijem tipove koji očekuju da mu na telefonu u SZK za 20kn/h radi inženjer održavanja računalnih sustava ili sysadmin. Pa može i tako, ali onda plaćaj 3x veću cijenu usluge.

A ovom frajeru s linka bi preporučio da pročita sitna slova...

Jbg prvi ću priznat da HT, naprimjer, je mućka pokvarena kompanija koju nije briga za korisnike, ali vrijeđati ekipu na telefonu =  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
moderator

szk je još ok, al naprimjer ovi što rade u t-centrima...Bože sačuvaj...ako od njih 10 tamo jedan zna što radi to je dobar prosjek...

kad se sjetim kad sam išao s frendom u t-centar da si uzme adsl...ja sam imao podnešen zahtjev za adsl isto, al tad ga još nisam mogao dobit pa je zahtjev bio na čekanju...a iskon mi nije mogao dat adsl dok je bio zahtjev u t-comu aktivan...zanimljivo je da s istom centralom i paricama iskon mogao dati 4mbit, a t-com ništa...uglavnom kretenarije...

razgovor između mene i neobrazovane ženske osobe (u daljnjem tekstu NŽO):

NŽO: izvolite, kako vam mogu pomoći?

ja: nemožete mi isporučit adsl uslugu pa bih molio da mi poništite zahtjav za adsl (i dajem joj osobnu)

NŽO: (utipkava moje podatke u komp) broj telefona?

ja: piše vam na ekranu {#}

NŽO: aha, ok...vidim ne možete još dobit adsl zbog tehničkih razloga...

ja: znam, poništite mi zahtjev, neću adsl

NŽO: ali....pa....može zahtjev ostat, mi ćemo vas obavijestit kad bude usluga dostupna

ja: ali ne želim adsl i ne želim obavijesti, ništa ne želim...

NŽO: ali...

ja: molim vas poništite zahtjev jer me ne zanimaju više vaše usluge i gotovo...

NŽO: ... (nakon tipkanja od 10min zove kolegu (dalje NMO) jer očito nezna što i kako)

NMO: gospodine kako vam mogu pomoći?

ja: ponišite mi zahtjev za adsl, neću ga sad, poslije, ni ikad...i neću nikakve obavijesti da je dostupno...

NMO: u redu gospodine...(slijedi tipkanje od još nekih 10min udruženim snagama...a onda zovu još jednog kolegu (MO2))

MO2: gospodine kako vam mogu pomoći?

ja: ponišite mi zahtjev za adsl...ili zovite nekog tko može...

MO2: (klikne 3x mišem) zahtjev je poništen, mogu vam još kako pomoći?

ja: hvala, doviđenja...

na kraju sam čekao 25 min da ponište zahtjev :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:50 (XXX-Man).
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

szk je još ok, al naprimjer ovi što rade u t-centrima...Bože sačuvaj...ako od njih 10 tamo jedan zna što radi to je dobar prosjek...

....

....

na kraju sam čekao 25 min da ponište zahtjev :/

Ma stvar je u tome tko može poništiti zahtjev a tko ne, ekipa u t-centrima je stvarno loša, ne znaš ni sam koliko problema nama zadaju u call centru.

Dakle, scenarije svakog trećeg poziva ide ovako:

korisnik: dobar dan, dobio sam račun na xyz kuna, pa me zanima kaj je tot u naplaćeno.

agent:   vi imate tu, tu i tu tarifu, naplaćeno vam je to, to i to, sukladno cjeniku vaše tarife

korisnik: je, ali meni u tcentru nisu to rekli, rekli su mi da će mi račun biti xy kuna

I takvom liku ti ništa ne možeš, kažeš mu kako je, ako se smatra oštećeno neka se žali pismenim putem.

I kaj bude kad se požali? Potpisom ste potvrdili da ste pročitali i prihvatili opće uvjete poslovanja/korištenja tarife/usluge i odje*ite ljubazno.

Stvar je u tome da toj ekipi u t-centrima satnica ovisi o postotku prodanih ugovora, i naravno što manjem broju zahtjeva za raskid, a nikako se ne može provjeriti što oni tamo govore ljudima (za razliku od SZK) i eto ti recepta...

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
moderator

znam ja to sve...ovo je samo jedan mali primjer iz mnogih razgovora između njih...

sa szk nisam nikad imao problema, što sam zvao to se riješilo (uglavnom tehnički problemi)

problem je što obično nemam živaca čekat na mobu sat vremena dok se netko javi pa mi je lakše otić u t-centar u vrijeme kad nema nikog tamo...

ili isto tako kad me ženska tamo uvjeravala da mobitel koji sam htio oni uopće nemaju u ponudi, nit su ikad imali, ja joj kažem da zove kolegu, on dođe i pita me koje boje mob hoću jer imaju u 3 boje u skladištu....kretenarije na kvadrat...

16 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice