laku noć :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DOBRA VEČER
Ljudi što je ja jedini nespavalica,već sat vremena a tema neaktivna :P
DOBRA VEČER
Ljudi što je ja jedini nespavalica,već sat vremena a tema neaktivna :P
Mene glava ubija na najjače, a mrsko mi ić leći.
To samo pokazuje koliko je studenata na BUG-u
Evo da se ja javim.
Pauziram učenje za labose iz OET-a i fizike.
Kako je tebi na faksu?
EDIT: kako si me pogodio pjesmom. Ufff
Kako je tebi na faksu?
Pa ide nekako... pogurat ću
Večer svima....
Svi spavaju ko bebe, nema brige za naciju...
Ovaj koncept bi trebao zamijenit Defendera... Dođe mi da plačem... :(
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/275290/driven_land_rover_dc100_concept.html
Dobro, bar kažu da je koncept, da će ponudit nekoliko verzija... Nadam se da neće zasrat Defender liniju
Laku noć!
Večer i laku noć.
Također i od mene,'večer & laku noć:)
I od mene, večer i laku noć !
OPEN!
Dobra večer!
Večer svima, danas sam praktički cijeli dan proveo na forumu ( varičele izbacile ), i peglajući Skyrim... Što ima kod vas, kako život?
Evo došao susjed do mene. Otišao mu ribbon flex kabel na N95 pa ću mu naručivat preko ebaya. Ode kod nas 400kn, na ebayu 50kn . Usput naručio crnu masku, tipkovnicu i bateriju. Sve za 140kn. eBay & DealExtreme ftw!!!
Večer svima, danas sam praktički cijeli dan proveo na forumu ( varičele izbacile ), i peglajući Skyrim... Što ima kod vas, kako život?
Kuća, poso, kuća, poso....
Pa kud tako kasno...
Pa kud tako kasno...
Što reći? Koju posluku porat?
16 i po privalia, još nisam varićele ima. A nije ih ima ni otac još, a evo ga na 45.
Prošle uplate za eBay i DX. 140kn, a ode bi me izašlo ribbon flex(400kn), maska(150kn), baterija(70kn), tipkovnica(50kn). Bemti ovakvu državu...
670 - 140 = 530kn razlike
Pomozite mi odlučit... Crni mi je drag, ali bijeli je bijeli...
1 | Bijeli |
---|---|
4 | Crni |
Večer pospanci ili kak bi Rambox rekel hrkači :D!
Eto me i tu konačno na prijavak,prijetili su mi nekim baniranjem,malo sam neaktivan.Al na stotine sam drugih strana,pa eto.
E da i rekli su mi da svoju cugu moram donijet,jer je tu nema ko u kafiću,pa ja dovuko cisternu...
Eto me i tu konačno na prijavak,prijetili su mi nekim baniranjem,malo sam neaktivan.Al na stotine sam drugih strana,pa eto.
E da i rekli su mi da svoju cugu moram donijet,jer je tu nema ko u kafiću,pa ja dovuko cisternu...
Kolega, bit će malo
Pozdrav ljudovi, ja sa frendom radim crkvu u Minecraftu koja je posvećena našem profesoru iz povijesti.
I još smo napravili skinove koji liče na njega :D
Večer ekipa, evo me tek sam došo a već idem, nemojte biti tužni, dođem vam sutra nazad!
Bok svim nehrkalicama eto i tebe napokon, one prjetnje Baniranjem su urodile plodom očito a sad idemo ispraznit tu Bačvicu na Kamionu nema druge.
niste u formi...tek je 15 do 3.
Katastrofa......
triba kokaina.
Dat ću ja tebi kokaina preko riti
Dat ću ja tebi kokaina preko riti
ne razbacuj se s tim!!