Ma poskidaj sve coolere i komp stavi u zamrzivač i problem solved:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najgore mi je vidit dobru curu koja je izgorila na suncu...
Jesi nakeljio gore onaj AC vent ak nisi odma ide Žutanjak bez pardona.
jesam :)
al smeta mi jer nemam slobodnih pci slotova
Ja tam odem zbog DJa,a ne nekih pregorenih đibera.
Di pak ideš? Aquarius, papaya ili Calypso?
ljudi jel vozi neko od vas motor/skuter ?
you can find me there :)
Ja tam odem zbog DJa,a ne nekih pregorenih đibera.
Papaya.
Onda uskoci i budi uslužan pa ju namaži slatkim Vrhnjem da se rashladi malo.
Jesi nakeljio gore onaj AC vent ak nisi odma ide Žutanjak bez pardona.
jesam :)
al smeta mi jer nemam slobodnih pci slotova
Ak ti ne trebaju ti slotovi, onda nebitno za kolko su ti opale temperature s tim ventom na 1800 okretaja vjerojatno puno bez greške.
Ak ti ne trebaju ti slotovi, onda nebitno za kolko su ti opale temperature s tim ventom na 1800 okretaja vjerojatno puno bez greške.
trebaju mi, sad moram naručit pci extender da mogu spojit zvučnu...
negdje oko 10° niže su
Onda uskoci i budi uslužan pa ju namaži slatkim Vrhnjem da se rashladi malo.
E šta me nije zvala prije neg što je postala indijanac
Vidis to je dobra ideja. Bolje da te namažem sa kremicom, šteta bi bila da izgoriš
Papaya.
I mislil sam si. Ja idem u Papayu samo u VIP ložu, jer na podiju je prevelika gužva za poštenu čagicu, a i iskreno na onim drvenim daskama me hvata panika...
Osobno mi je Aquarius najbolji, manje razvikan,al zato manje gužve i bolja čagica. Calypso ni ne doživljavam, mada tamo pokraj je dobra Sex šuma
Zoharbizo hoćeš imat kakvu jeftinu grafulju tipa 4670 ili slično za male pare?:)
Papaya.
I mislil sam si. Ja idem u Papayu samo u VIP ložu, jer na podiju je prevelika gužva za poštenu čagicu, a i iskreno na onim drvenim daskama me hvata panika...
Osobno mi je Aquarius najbolji, manje razvikan,al zato manje gužve i bolja čagica. Calypso ni ne doživljavam, mada tamo pokraj je dobra Sex šuma
Papaya je zakon zbog DJ-a...Paul van Dyk!! :D
Zoharbizo hoćeš imat kakvu jeftinu grafulju tipa 4670 ili slično za male pare?:)
Neznam,mozda uleti jedna 7600gt a mozda cak i 4670.Dva frenda imaju u planu upgrade.
Večer ljudi
Hello there children.
Javi obavezno za ovu 4670 kad budu na lageru.
Meni nedavno riknula ati 4850. Taman mi ostalo jos mjesec dana garancije pa sam dobio ati 6850
Javi obavezno za ovu 4670 kad budu na lageru.
Za kolegu kojem saljemo plocu i procesor?
Da dok neko nebu kresnul kroz rupu u daski. Kud su baš tamo pokraj DJ pozornice postavili drveni podij za ples?
Da dok neko nebu kresnul kroz rupu u daski. Kud su baš tamo pokraj DJ pozornice postavili drveni podij za ples?
Ja sam iza kod šankova, a drvene daske nisam primjetila zato kaj ne volim ići skroz naprijed,ili zato kaj sam prepijana da pamtim još i to.
Za jednog mog dobrog frenda. Jbg nema love a obećao sam mu davno nešto tog tipa da može malo i on nabacit koju igru.
Pobjegla mi je jedna 4670 za 250kn a taman sam mu je htio za rođendan uzet:(
Ovo je baš ko prava kafana,svako svoje priča,nema neke specificne teme
trebaju mi, sad moram naručit pci extender da mogu spojit zvučnu...
negdje oko 10° niže su
To je puno da 10 stupnjeva, no opet nema buke a to je najbitnije kaj drugo ubiti L2 Pro ti ne treba zakaj zvucnu a kaj fali onoj na maticnoj ploci fučkaj ga.
Samo da pepeljare počnu letit i to je to:)
Za jednog mog dobrog frenda. Jbg nema love a obećao sam mu davno nešto tog tipa da može malo i on nabacit koju igru.
Pobjegla mi je jedna 4670 za 250kn a taman sam mu je htio za rođendan uzet:(
Da si mi reka proda bi ti 4850 za 300 kn.Otisla je za 350.Ubuduce javi kao i sad pa se lako dogovorimo,ljudi smo.
To je puno da 10 stupnjeva, no opet nema buke a to je najbitnije kaj drugo ubiti L2 Pro ti ne treba zakaj zvucnu a kaj fali onoj na maticnoj ploci fučkaj ga.
ma ova je puno bolja :)
A jbg šteta. Ja sam imao Safirku (dual slot) i ta mi je grafa bila odlična.
Ja sam iza kod šankova, a drvene daske nisam primjetila zato kaj ne volim ići skroz naprijed,ili zato kaj sam prepijana da pamtim još i to.
Ne primjeti se jer je tepih, al se bogme osjeti pod nogama. Ok je Papaya i ima najbolje DJ-eve, al mi Aquarius nekako iznutra bolje izgleda i kažem ne volim takvu gužvu.
Inace ja uvjek pazim na granicu kad pijem, a i mogu dosta popiti pošto pijem, pa puno čagam, pa odem na WC i opet u krug.
Kafana ili Žlabetaonica ili Žlaburaona te slično itd.