- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, jel ima ikakav nacin da se .iso razdvoji na 2 dijela da mogu sprziti na 4.7 gb dvd?
U pitanju su darksidersi!
Vecer ljudi :D Evo ja igram Morrowind (psihička priprema za Skyrim) :D i čekam da mi se skine dokumentarac o NBA-u tj. njegovim najboljim igračima i njihovim najboljim akcijama (psihička priprema za NBA finale) :D
kako se zove taj dokumentarac? baš se danas mislim kako bi volio bi pogledati neki sportski dokumentarac ali nisam ništa pametno našao.
Ljudi, jel ima ikakav nacin da se .iso razdvoji na 2 dijela da mogu sprziti na 4.7 gb dvd?
U pitanju su darksidersi!
Ja ću kupit cjeli dućan koji posjeduje majce od cepelina , toliko sam se ufurao u taj zvuk , skinuo sam dva live koncerta , snimke su odlične ffffuuuu xD
ja ću skupit sve pokemone 
De recite mi jeli od vas tko igro prije zeca?
Jazz The Jackrabbit?
Naravno :)
Nego, palim maloprije Bug...
Prvo Samsung preko cijelog ekrana i to neki bezvezni digitalni... Reklama naravno da traje preko nekoliko sekundi, previše.
Onda slučajno prođem preko one Mac iStyle reklame i ona se proširii preko skoro cijelog ekrana...
Sva sreća pa ovaj skuter ne iskoči van headera, baš ko da bi mogao svakog trena...
Jazz The Jackrabbit?
Naravno :)
kako sam to davno igrao...
ima tko link? :D
Nego, palim maloprije Bug...
Prvo Samsung preko cijelog ekrana i to neki bezvezni digitalni... Reklama naravno da traje preko nekoliko sekundi, previše.
Onda slučajno prođem preko one Mac iStyle reklame i ona se proširii preko skoro cijelog ekrana...
Sva sreća pa ovaj skuter ne iskoči van headera, baš ko da bi mogao svakog trena...
Slažem se , kada primjerice gledam neki tutorijal za max ili cinemu , prvo moram odgledati nekoliko minuta reklama i tek onda taj tutorial i naravno reklame se nemogu skipat -.-'
Vecer ljudi :D Evo ja igram Morrowind (psihička priprema za Skyrim) :D i čekam da mi se skine dokumentarac o NBA-u tj. njegovim najboljim igračima i njihovim najboljim akcijama (psihička priprema za NBA finale) :D
kako se zove taj dokumentarac? baš se danas mislim kako bi volio bi pogledati neki sportski dokumentarac ali nisam ništa pametno našao.
The NBa's 100 greatest plays i When we were Kings odlican dokumentarac o Boksu.
Toplo preporucam i Bird and Magic :A courtship of rivals.
Mozda i "nekoc braca" premda me on i nije bas dojmio..
Ništa, dugo sam "trpio" te reklame, nisu mi smetale, ali kad ovako napasno izlijeću, bit će red stavit AdBlock...
Laku noć, vani se sprema nevera, bit će lijepo pomatrat grmljavinu... :)
jbt udario grom i nemam struje više -.-''
na čemu pišeš?
U Varaždinu je zasada mirno :P
ovdje kod Zadra se sprema opako nevrijeme 
na čemu pišeš?
pa na laptopu :)
Imam jedno pitanje,znam da ne spada ovde ali znam da mi znate odg. ako ja npr kupim monitor koji nema DVI izlaz kako ću ja njega povezati sa mojom grafom (HD 5770) ?
Imam jedno pitanje,znam da ne spada ovde ali znam da mi znate odg. ako ja npr kupim monitor koji nema DVI izlaz kako ću ja njega povezati sa mojom grafom (HD 5770) ?
preko VGA izlaza
preko VGA izlaza
A je li se uz monitor koji ima DVI priključak dobije DVI kabel ?
uz neki da, uz neki ne...ovisi o proizvođaču i modelu...
preko VGA izlaza
dobiješ i DVI i VGA,neznam za druge,ali ja sam uz LG dobio.
preko VGA izlaza
dobiješ i DVI i VGA,neznam za druge,ali ja sam uz LG dobio.
Pa zašto oni prave dobre monitore bez DVI priključka :S kad sve jedna grafa napravljena unazda 5 godina ima DVI izlaz.
Hack-ali su mi Hotmail, pa Face.
So sad.
Sreca pa mi je Steam na gmail-u.
NIJE. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ev npr može men neko objasnit kako da spojim ovaj monitor na svoju grafu http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_186&products_id=9989
Ev npr može men neko objasnit kako da spojim ovaj monitor na svoju grafu http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_186&products_id=9989
pa preko DVI izlaza,ako dobiješ priključak,a ako ne dobiješ onda ga spojiš sa VGA priključkom