Najbolji i najgori uleti curama ?!

poruka: 656
|
čitano: 794.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Najbolji i najgori uleti curama ?!
Stoja kaže...
microman kaže...

Ja: Znaš kaj, što te više upoznajem, to više smatram da sam bio u krivu.

...

Uf ko naručeno mi došao, večeras ću ga iskoristiti, puno hvala{#} {#}

I je bilo kaj od đokera?

Ja sam pak svoju na jedan poetično orginalni način pozvao malo u West Gate..

Dali bi ste vi prekrasni plavi anđelek sa vragecovim rogekma(savršena kombinacija), otisli jedan dan samnom velikim vragecom do paklenog west gatea. Naime vidite mi vam dolje u paklu imamo loš ukus za modu, pa cesto pri izboru trebamo osobnog savjetnika, a posto ste vi pristali biti moj osobni savjetnik zamolio vas da vase dragocjeno rajsko vrijeme izdvojite jedan dan na mene anti modnog vrageca. :)

Nadam se da ce i ovakva orginalna pozivnica utjecati na pozitivan odgovor :D

I'll be back
14 godina
neaktivan

da odemo u  moju sobu,slozio bi te ko metar drva!!       

17 godina

Kako vi uopce dobijete pi*ke sa ovim kretenskim uletima?

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
15 godina
tnakir kaže...

Pa vecinom dobiju po pi**i xD

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 9:21 (GimmieCorsair).
17 godina
GimmieCorsair kaže...
tnakir kaže...

Pa vecinom dobiju po pi**i xD

Ko da slusam one iz teorije velikog praska (onog zidova).

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa koja cura nebi ostala očarana nakon susreta sa Howardom.

Taj zavodnički pogled...

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa ja mislim da je ovde sve više manje sprdancija...

ali je meni najjaci ulet ženskoj bia: Misliš isto šta i ja? {#}, a ako sam pijaniji, a znaš kako Kocka funkcionira, a onda se često ni ne pita {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...
tnakir kaže...

Pa ja mislim da je ovde sve više manje sprdancija...

ali je meni najjaci ulet ženskoj bia: Misliš isto šta i ja? {#}, a ako sam pijaniji, a znaš kako Kocka funkcionira, a onda se često ni ne pita {#}

To je to. Vidi se da si dalmatinac :)

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

LOL.... Eto moji "kretenski" uleti su mi olakšali posel. Nemoram ja nju zvati kod sebe, zove ona mene kod sebe {#}

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 16:26 (microman).
16 godina

Evo pričao neki dan sa jednim frendom iz engleske, i tako od raznih tema smo došli i do ženski i uleta, pa mi on ispričao jedan svoj đir koji radi kada ide van pa evo da ga podijelim svama, možda vam pomogne hehe{#}

Uglavnom trebate furati sa sobom komad papira i olovku/kemijsku. Priđete curi i kažete "dobar dan/večer, radim na anketi o najgorim uletima, molim te zaokruži za koji misliš da je najgori ulet" I daš joj taj papir da pročita

I imate opcije:(ovo sam ja onako nabrzinu preveo njegove prve dve, tu možete ubaciti zapravo što god hoćete hehe{#})

1.Dolaziš ovdje često slatkice?

2.Oj maco, oćeš da izađemo van na hladno i mazimo se?

3. Dobar dan, radim na anketi o najgorim uletima...

Uglavnom kaže, ako ovo cura pročita i ne nasmiješi se, samo produži dalje jer da mu ta onda nije ni vrijedna daljnjeg truda hehe{#} Dobro za koristiti u klubovima di je glasno pa se tako može iskoristiti prilika a i biti malo drugačiji hehe, mada je on to i ovako na ulici par puta uvalio hehe. Pa evo neka netko proba pa javi kako to funkcionira sa našim curama{#}

Stoja
14 godina
neaktivan
microman kaže...
tnakir kaže...

LOL.... Eto moji "kretenski" uleti su mi olakšali posel. Nemoram ja nju zvati kod sebe, zove ona mene kod sebe {#}

Dobar si {#}

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo pričao neki dan sa jednim frendom iz engleske, i tako od raznih tema smo došli i do ženski i uleta, pa mi on ispričao jedan svoj đir koji radi kada ide van pa evo da ga podijelim svama, možda vam pomogne hehe{#}

Uglavnom trebate furati sa sobom komad papira i olovku/kemijsku. Priđete curi i kažete "dobar dan/večer, radim na anketi o najgorim uletima, molim te zaokruži za koji misliš da je najgori ulet" I daš joj taj papir da pročita

I imate opcije:(ovo sam ja onako nabrzinu preveo njegove prve dve, tu možete ubaciti zapravo što god hoćete hehe{#})

Uglavnom kaže, ako ovo cura pročita i ne nasmiješi se, samo produži dalje jer da mu ta onda nije ni vrijedna daljnjeg truda hehe{#} Dobro za koristiti u klubovima di je glasno pa se tako može iskoristiti prilika a i biti malo drugačiji hehe, mada je on to i ovako na ulici par puta uvalio hehe. Pa evo neka netko proba pa javi kako to funkcionira sa našim curama{#}

Prvo pitanje je dobro,a  drugo pitanje pre napadno za prvi puta.

U nočne klubove retko idem bez ženske pratnje, a i kad idem nije problem naci žensku posebice ako znaš čagati.U nekim pak slučajevima(kad pijanstvo djeluje) ne trebate se ni poznati da dobiš što želiš.

I'll be back
16 godina
microman kaže...

Prvo pitanje je dobro,a  drugo pitanje pre napadno za prvi puta.

U nočne klubove retko idem bez ženske pratnje, a i kad idem nije problem naci žensku posebice ako znaš čagati.U nekim pak slučajevima(kad pijanstvo djeluje) ne trebate se ni poznati da dobiš što želiš.

Poanta je da su prva dva neka lame uleta, kao što ih ovoj temi ima na bacanje, i onda onaj treći da okrene stvar{#}

A normalno kada alkohol igra onda je sve puno ljepše...uf kada se sjetim Zrča prošle godine{#}

Stoja
16 godina
Stoja kaže...

ovu subotu budem probao {#}

Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Dobar si {#}

Ženske imaju njuh kak i psi. Na kilometre osjete strah, ako osjeti strah grize, ako osjeti opuštenost dozvoli da ju podragaš hehehe{#}

Dakle, kad se pristupa ženski treba biti opušten, siguran u sebe, treba se zahebavati i to ti je dobitna kombinacija.

Još ak si dobar na rječima.

I'll be back
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Poanta je da su prva dva neka lame uleta, kao što ih ovoj temi ima na bacanje, i onda onaj treći da okrene stvar{#}

A normalno kada alkohol igra onda je sve puno ljepše...uf kada se sjetim Zrča prošle godine{#}

Pa doboro i to je. Al ja osobno prakticiram najobičnije opušteno upoznavanje. U 99% Slučajeva dobim njen facebook profil, za par dana broj mobitela, onda sljede obasipanje komplimentima, ako dobro reagira pozovem ju van(tu pokušavam biti što orginalniji{#}) i i onda se zna kaj :)

Zrče je svoja priča, tamo su opušteni do te mjere da kad čagaš ženska dojde k tebi..... Obožavam Zrče{#}

I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže...
nick54312 kaže...

Dobar si {#}

Ženske imaju njuh kak i psi. Na kilometre osjete strah, ako osjeti strah grize, ako osjeti opuštenost dozvoli da ju podragaš hehehe{#}

Dakle, kad se pristupa ženski treba biti opušten, siguran u sebe, treba se zahebavati i to ti je dobitna kombinacija.

Još ak si dobar na rječima.

LOL 

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Hej curo imam istetovirano stablo iznad ku*ca.

Cura:Zašto?

Da ti bude ladovina dok mi ga pušiš :D

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Hej curo imam istetovirano stablo iznad ku*ca.

Cura:Zašto?

Da ti bude ladovina dok mi ga pušiš :D

Na taj način možeš zaradit samo šamarčinu( u najboljem slučaju) i šakom u glavu ako ima mušku  pratnju.

I'll be back
15 godina
neaktivan

Jel ti vidiš naslov teme.

Šta misliš da bi to stvarno reko ? Daj molim te...

16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Jel ti vidiš naslov teme.

Šta misliš da bi to stvarno reko ? Daj molim te...

Pa vidim. Piše najbolji i najgori uleti. Ovo što si ti napisao nebi bio ni jedno ni drugo, vec bi bio posljednji. Uopšte nevidim smisao pisanja takvih gluposti.

I'll be back
15 godina
neaktivan

Pa vidiš koliko takvih uleta ima tu napisanih , zašto imaš nešto protiv moga ?

Ako ti nije zanimljiv zaobiđi ga , pa naravno da to ne bi nitko tko je normalan rekao.Ovo je samo za šalu.

15 godina

nisam jos isprobavo ulete za zajebanciju ali bi mogo hahah.

inace ako hocu nes s nekom curom il je pozovem van.

il ako vani upoznajem dodem kazem aj sam lacko. pocnemo pricat u drustvu zajebancija i tjt i odemo sa strane xD

16 godina
neaktivan

Eto sad kad sam spomenuo par svojih dobrih uleta, vrjeme je da spomenem i one malo lošije. Prije tri-četri tjedna ja i frend smo ošli na otvaranje Santosa na otoku Rabu.

Uglavnom došli mi tamo i zakleli se da nam tema večeri bude besramnost. Vidli mi tamo dvije cure same, došli do njih i pitali ih ako žele sa nama u klub. I tada je usljedila minuta šutnje kad sam skoro propao u crnu(pardon crvenu) zemlju. I najednom čuješ jednu kako kaže: we are from slovakia we speak only english.

Rekoh samom sebi: E baš mi je to falilo. Srečom snalazim se sa engleskim pa smo na kraju nekak spasili stvar{#}

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 18:05 (microman).
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Stoja kaže...
microman kaže...

Ja: Znaš kaj, što te više upoznajem, to više smatram da sam bio u krivu.

...

Uf ko naručeno mi došao, večeras ću ga iskoristiti, puno hvala{#} {#}

I je bilo kaj od đokera?

Dali bi ste vi prekrasni plavi anđelek sa vragecovim rogekma(savršena kombinacija), otisli jedan dan samnom velikim vragecom do paklenog west gatea. Naime vidite mi vam dolje u paklu imamo loš ukus za modu, pa cesto pri izboru trebamo osobnog savjetnika, a posto ste vi pristali biti moj osobni savjetnik zamolio vas da vase dragocjeno rajsko vrijeme izdvojite jedan dan na mene anti modnog vrageca. :)

Ovo je nekaj najlošije kaj sam ikad čuo...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

I je bilo kaj od đokera?

Ovo je nekaj najlošije kaj sam ikad čuo...{#}

LOL. Pak koga briga za tebe? Bitno da se njoj dopalo.

Inače frendove zovem na pijaču ovak:  idemo na cugu??????

I'll be back
17 godina
neaktivan

Da li ste vi mali anđelek s vragecovim rogekima....{#}

Daj , molim te...

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan

Dođeš do cure, pogledaš na etiketu majice i kažeš: Znao sam, napravljeno u Raju

Barney Stinson

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

Daj , molim te...

Kao što rekoh ti si potpuno nebitan, bitno da se svidjelo onoj osobi kojoj je to bilo namjenjeno.{#}

I trebao bi znati šta je metafora(izgleda da cura zna bolje nek ti) Anđelek označava njenu vanjsku ljepotu, a vragecovi rogeki njenu Vatrenu narav. Umanjenice su zato što cura voli u svom rječniku koristit umanjenice.

I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...
angel of fire kaže...

Daj , molim te...

Kao što rekoh ti si potpuno nebitan, bitno da se svidjelo onoj osobi kojoj je to bilo namjenjeno.{#}

I trebao bi znati šta je metafora(izgleda da cura zna bolje nek ti) Anđelek označava njenu vanjsku ljepotu, a vragecovi rogeki njenu Vatrenu narav. Umanjenice su zato što cura voli u svom rječniku koristit umanjenice.

Konkretno ona ili sve cure?

Psssssst Zecovi spavaju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice