evo jedne teme za zabavu. ovdje pišite mađioničarske trikove koje znate ili stavite link do youtuba gdje ima neki trik, ali da se pokazuje kako se izvodi, a ne da mi mozgamo.
sad bih ja trebao napisat neki trik da započnem, al mi ništ ne pada na pamet. znao sam prije dobrih, al se trenutno ne mogu nijednog sjetit, al čim se sjetim napisat ću.
stoga jel može netko drugi započet?
Mađioničarski trikovi
- poruka: 65
- |
- čitano: 46.939
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
vidin da cak i postoji ova tema a ne da je zamrla ...lol
sta se tice madionicarskih trikova iliti street magica ( cime se ja bavin oko 2 god ) nevirujen da puno ljudi na forumu zanima to..tj da se zele time bavit jer se treba bogami dosta vjezbat ako se zeli usavrsit prave trikove (iako ih nebi tako naziva)...no vecina ih zeli samo znati kako se to izvodi al to nije to...
vecina kad in pokazen trik neki koji ih ostavi zapanjene me uvik pitaju sta je i logicno ...kako si to napravija, daj pokazi necu nikom reci..onda kad ih pitam a zasto to zelis znati? oces se bavit time ili samo da znas kako se izvode i probat nekako to napravit i nakon sta shvatis da nije tako lako odustat i usr.at cili bit trika i svega??
sta se tice street magica opcenito su najpoznatiji david blaine,cyril takayama,criss angel..itd..iako criss angel u 90% slucajeva radi trikove s kamerama, sta mi je osobno jadno...
zar nije poanta trika da ga pokazes ispred gledatelja i ostavis ga zapanjenog? bilo s kartama,novcicima,limenkom od kole ...itd..
pa me zanima jurluk da nepisem sad svasta ode jel se ti bavis time u slobodno vrime ili ???
gledao sam nekog tipa na you tubu kako kako hoda po površini vode hotelskog bazena, svi plivaju oko njega , rone ispod njega a ovaj i dalje hoda po površini vode, ako nađem link stavljam ga.
Za ne povjerovat!
gledao sam nekog tipa na you tubu kako kako hoda po površini vode hotelskog bazena, svi plivaju oko njega , rone ispod njega a ovaj i dalje hoda po površini vode, ako nađem link stavljam ga.
Za ne povjerovat!
rade pogledajte od davida blainea trikove jer kod njega nijedan nije namjesten i svaki njegov znam i osobno napravit sta je dokaz..
a evo i parodija na blainea i street magic opcenito...
presmisno..obavezno pogledat...
svaki dio je fenomenalan i pisancija od smiha..obavezno SVAKI pogledat ... hahahaha
rade pogledajte od davida blainea trikove jer kod njega nijedan nije namjesten i svaki njegov znam i osobno napravit sta je dokaz..
svaki dio je fenomenalan i pisancija od smiha..obavezno SVAKI pogledat ... hahahaha
Prva 4 linka su ista
Za ne povjerovat!
Za ne povjerovat!
Ma bil je tip u onoj emisiji žuta minuta kaj je išla na rtl-u isto je radil nevjerovatne stvari...
pa me zanima jurluk da nepisem sad svasta ode jel se ti bavis time u slobodno vrime ili ???
Za ne povjerovat!
Za ne povjerovat!
Dogman sta skaces odma.. ocito da si se i ti sprdao s likom al nije se to moglo odmah prokuzit iz tvog posta.
ma daj potrazite po youtube imate svaki chris angelov trik kako je otkriven
LIK je FEJKER nemili i tu u bazenu su stupovi od pleksija zasto ona zenska nije prosla direkt ispod njegova stopala nego izmedju i zato je bacio papucu isto na sredinu korka jednostavno za skuzit lik hoda po stupovima ja mislin da se netribas rodit poseban da hodas po stupovima ddddddd
Registrirajte se na :
http://www.freemagicschool.com/
naučio sam par laganih al uvjerljivih trikova ;)
mozes li mi poslat privatnu poruku i objasniti kako uraditi one trikove s videa..molim te
gledao sam sad chrisa angela na youtubeu...i sad mi nije jasno,lik hoda po vodi,leti itd..jeli to neka kako bih rekao namjestaljka ili to on stavarno moze?