Kako da podkrijepim. Nisam reko da stvara ovisnost, nego da se nemože prestat. "oni mogu ali ne žele" mislim koju glupost si tu reko, isto tako i sa cigaretama, možeš ti prestat, ali ne želiš jer te vuče:)
Ajme meni. Pa ja sam mislio da si ti barem napredniji u razmišljanju od ove razine. Evo, za tebe ću se u idućim postovima pokušati što više slikovti argumentirati ako ti naravno da želiš da shvatiš, ako ne želiš selim se iz teme.
Nisam reko da stvara ovisnost, nego da se nemože prestat. "oni mogu ali ne žele" mislim koju glupost si tu reko, isto tako i sa cigaretama, možeš ti prestat, ali ne želiš jer te vuče:)
Po 3. put: Marihuana ne stvara ovisnost, dokazano znanstveno, praktično... U svakom obliku. Prestati se može. Da poznaš ikoga tko puši travu aktivno u to bi se uvjerio. Prestati se može bez ikakvih problema i ne ostavlja nikakve posljedice na tjelo po pitanju "ovisnosti". Dakle, radi se o istoj stvari kada ja konzumiram nešto (Uzet ću za primjer Žvakaće žvake koje tu i tamo kupim). Ja nisam ovisan o njima i nemam potrebu za njima, ali želim ih ponekad. Želim, iz viših razlgoa. Isto tako oni koji konzumiraju travu. Njih ne vuče, nemaju potrebu, nego jednostavno žele jer im to odgovara. Ne vuče te nikada, to je čisto želja isto kao i moja i tvoja želja da tu i tamo izađemo na zrak.
Ako ga ne može "spaliti" objasni mi kako svi tipovi koji su pušili travu(imam rođaka) usporeno govore itd?
LOL. Usporeni govor može biti izazvan iz više razloga. Može biti i loše djetinstvo - Psihičko zlostavljanje djeteta od strane roditelja. Može biti urođeno, genetsko. Može biti 100 razloga, ali niti jedan od njih nije uzrokovan marihuanom.
Po meni su isto glazbeni i likovni totalna glupost, to nije nikakvo pogrešan argument.
Evo, opet ću ti probati jednostavno predočiti. Dakle, ovo što sam ja gore napisao, nije argument, već slikoviti pokazatelj načina razmišljanja. Znači, ako ja kažem da je to bezveze i totalna glupost jer se meni ne sviđa, ne znači da je to tako svim ljudima. Evo za tebe novi test i pokušaj: Sad pokušaj odgonetnuti što sam pod ovim mislio?.