Legalizacija opojnih droga zaključana tema

poruka: 425
|
čitano: 81.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Legalizacija opojnih droga
Mentalist kaže...

Trebale bi se legalizirati droge.

Onaj tko hoce da se drogira u kratkom roku bi umro i drustvo bi nam ostalo cisto.

Npr. policajac te uhvati na cesti nadrogiranog, 20 udaraca bicem.

Ovisi o kojoj "drozi" pričaš

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
disibio kaže...

legalize it, dont criticize it...

savjetovao bi vam da pogledate jedan film

http://www.imdb.com/title/tt1039647/

..upravo pogledao...fenomenalan dokumentarac..nakon šta sam to pogledao dođe mi da prestanem pušit cigare na koje sam navučen ko sipa i da pušim samo ''travu'' jer ipak od duhana umire 5 miliona ljudi godišnje a od marihuane nije nitko nikada umro. U povjesti čovječanstva nikada nije zabilježen niti jedan smrtni slučaj od marihuane.

Šta se tiče ovisnosti,marihuana ne izaziva baš nikakvu ovisnost,čak i kava tj. kofein stvara veču ovisnost od marihuane.  To mogu čak i ja osobno potvrditi jer već dugo godina konzumiram kavu i to mi je jutarnja tradicija,probao sam ne popiti kavu ujutro i onda me počne bolit glava,dakle ovisan sam i o kavi. Travu sam znao pušit svaki dan,7 dana u tjednu,i kad je više nije bilo nisam osjećao nikakvu tjeskobu,apstinenciju ili to da mi fali i da moram pod hitno opet nabaviti malo dima. Dakle ovisnosti nema.

Doktori priznaju da marihuana ima ljekovite sposobnosti,i to za hrpu bolesti za koje se danas koriste tablete ali je ne žele priznati jer bi onda farmaceutske tvrtke ostale bez većeg djela profita zato jer je to biljka i svatko je može uzgojiti. Medicina radi na tome da naprave tabletu koja će biti slična svojstvima marihuane i zvala bi se Marinol,ali je još uvjek teško napraviti tabletu koja bi sadržala THC tj. 21-carbon molekulu koja se sastoji u marihuani. Sve je to politika.

U Canadi se svake godine održava dan koji je posvećen marihuani,okupe se ljudi na nekom trgu i uživaju u marihuani,do sad nikad nije bilo nikakvih sranja i nereda osim jedne godine kad je na festival došao jedan 'gospodin' pod utjecajem alkohola. A ljudi su još uvjek toliko zaostali i prihvaćaju alkohol kao dobru stvar a iz alkohola uvjek nastaje nasilje. Ali normalno to još uvjek ništa ne dokazuje,jelda???  Marihuana je jako loša stvar.  E pa da ti je stari onu večer došao napušen a ne pijan sigurno tvoja mama nebi imala onu masnicu ispod oka.

legalize it, dont criticize it!!!

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 19:47 (TriP).
17 godina
Legalizacija opojnih droga

pogledajte video,sve će vam biti jasnije ;)

14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

..kratko i jasno.. sjajan video. {#}

16 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Video je prefenomenalan, ide u arhivu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
lobotomac90 kaže...

Jebe* mi mater ako sam ja skužio šta se tu dešava!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
gjurki kaže...

Gjurki, svaki dan me sve više iznenađuješ. Radi se o tome kako ovaj video prikazuje da su konzumacijom marihuane riješeni problemi u društvu, ljudi bili sretniji, liječile se bolesti, a onda došla propagandna sila i policija, koji su uzeli tu marihuanu, pa su se ljudi okrenuli daleko štetnijem alkoholu i cigaretama.

Uključi mozak malo.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
protjeran

Zar su opojne droge ilegalne? {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...
gjurki kaže...

Gjurki, svaki dan me sve više iznenađuješ. Radi se o tome kako ovaj video prikazuje da su konzumacijom marihuane riješeni problemi u društvu, ljudi bili sretniji, liječile se bolesti, a onda došla propagandna sila i policija, koji su uzeli tu marihuanu, pa su se ljudi okrenuli daleko štetnijem alkoholu i cigaretama.

Uključi mozak malo.

Da glavno da je Marihuana zdrava, nikom ne šteti itd. Zato ju i jesi zabranili. Molim te, to su priče za malu djecu. Em je skupa a koristi samo da te opusti, možeš jeb*ut nešto za besplatno i isto te opusti, em je nezdrava i prži mozak ako je dugo pušiš.

17 godina
gjurki kaže...

Da glavno da je Marihuana zdrava, nikom ne šteti itd. Zato ju i jesi zabranili. Molim te, to su priče za malu djecu. Em je skupa a koristi samo da te opusti, možeš jeb*ut nešto za besplatno i isto te opusti, em je nezdrava i prži mozak ako je dugo pušiš.

Ne znam uopće kak možeš nešto takvo banalno govoriti. Ja sam protiv ikakvih opijuma, ali marihuana ima daleko manje posljedice na mozak od alkohola. Jedina moguća posljedica je karcinom pluća, slično kao i kod cigareta.

16 godina
neaktivan

Ja mislim da bi sve dilere trebalo dobro prebit i u zatvor :)..Tko nezna kako droga djeluje na čovjeka - nema pojma, kolko droga može uništiti čovjeka , to je užasno..Razlika između droge i alkohola je da droga brže navlači čovjeka i gore djeluje..Tako da sam apsolutno protiv, a ako je za borbu protiv raka, uz recept....

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ti nasjedaš na priče koje bakice pričaju po selu ili?

Marihuana je po štetnosti manja od cigareta čak. Ne izaziva ovisnost, dokazano. "Ne zdrava", ako se to nekako može definirati - Je uglavnom vrlo malo. Kakvo prženje mozga, odkud ti te gluposti?!

Evo ja osobno prezirem sve vrste cigareta, trave, droga, alkohola, ali što je istina i činjenice govore u tome prilog, istina je. Totalno si u krivu i nemaš pojma stari moj. I sad ćeš opet reći da sam travar, isto kada sam otvoreni i među manjinom odgovorno branio homoseksualnost i tvrdio da je najnormalnija pojava.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
17 godina
zerocool12 kaže...

Ja mislim da bi sve dilere trebalo dobro prebit i u zatvor :)..Tko nezna kako droga djeluje na čovjeka - nema pojma, kolko droga može uništiti čovjeka , to je užasno..Razlika između droge i alkohola je da droga brže navlači čovjeka i gore djeluje..Tako da sam apsolutno protiv, a ako je za borbu protiv raka, uz recept....

To je biznis s kojim preživljavaju. Kemijski produkti i teže droge izazivaju enormne nuspojava, neke čak do najekstremnijih razina ( otpadanje mesa i taljenje kostiju i sl. ), ali opet, neće tebi diler davati drogu nasred ceste i stavljati u džep ako ju ti ne želiš. Na ovom svijetu je dosta dobrih i krivih stvari, a na ljudima je da znaju što žele.

15 godina
protjeran

Znam o čemu pričam i znam da marihuana nije štetna ko cigarete, ma  ni u pola, ali stvara psihičku ovisnost, nači tebi se to sviđa i oćeš to ponavljat(ko dr*anje, sex ili nešto tomu slično, nisi ovisan, a opet moraš barem svakih 2-3 dana, i češće). Imam dosta frendova koji puše to i kažu da neznaju kako bi bez trave. Šta ti misliš da naš mozak može 50 godina primat neke opijate da bude opušten? Ko tablete za smirenje, probaj ih pit 20 godina pa ćeš vidit(marihuana manje šteti od njih, ali opet). Mozak ti spali totalno, može te navest da kreneš na teže droge(to se najćešće dogodi) jer ti to nije dosta itd. Tako da, znam o čemu pričam i znam da sam u pravu, i trava nikako nije dobra, nego je štetna, ne vidim niti jedan segment u kojem bi mogla pomoć čovjeku, a vidim ih masu u kojima može odmoć.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 21:32 (gjurki).
16 godina
neaktivan

Jel popersi spadaju u droge?Ako da onda sam teški ovisnik{#}

Mama mi je Hrvatica,a tata.....o tome bi se dalo raspravljati
14 godina

koliki je postotak ljudi preslo s marihuane na ostale droge?

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
15 godina
protjeran
Sir_Henry_Dale kaže...

koliki je postotak ljudi preslo s marihuane na ostale droge?

Velika većina, zbog toga najviše i ne volim marihuanu, jer oni žele još još i na kraju završe na iglama. Evo npr. pogledajte film Requiem For a Dream, onaj crnac na kraju, zašto je njemu tako teško u zatvoru, zato jer nema trave!!, evo stavit cu spoiler da nebi nekom pokvario doživljaj na odličan film!

17 godina
gjurki kaže...

Ne znam o čemu pričam i znam da marihuana nije štetna ko cigarete, ma  ni u pola, ali stvara psihičku ovisnost, nači tebi se to sviđa i oćeš to ponavljat(ko dr*anje, sex ili nešto tomu slično, nisi ovisan, a opet moraš barem svakih 2-3 dana, i češće). Imam dosta frendova koji puše to i kažu da neznaju kako bi bez trave. Šta ti misliš da naš mozak može 50 godina primat neke opijate da bude opušten? Ko tablete za smirenje, probaj ih pit 20 godina pa ćeš vidit(marihuana manje šteti od njih, ali opet). Mozak ti spali totalno, može te navest da kreneš na teže droge(to se najćešće dogodi) jer ti to nije dosta itd. Tako da, znam o čemu pričam i znam da sam u pravu, i trava nikako nije dobra, nego je štetna, ne vidim niti jedan segment u kojem bi mogla pomoć čovjeku, a vidim ih masu u kojima može odmoć.

Sad znam kak je Don Quijoteu bilo boriti se sa vjetrenjačama. Psihička ovisnost je diskutabilna i ovisi od osobe do osobe i nije konstanta koja se može pripisati riziku ovisnosti. Da se marihuana legalizira, te da država počne ubirati porez povećao bi se turizam, a država bi uzimala masni profit od PDV-a i punila bi se državna blagajna te bi ekonomska situacija išla nabolje, barem na to joj fronti. Tablete i marihuana nisu isto jer su tablete kemijski derivati. I zadnji put, ne znaš što pričaš jer govoriš sasvim nepotkrijepljene nebuloze bez da imalo istražuješ o temi o kojoj govoriš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 21:35 (Ad4pt3r).
15 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...
gjurki kaže...

Ne znam o čemu pričam i znam da marihuana nije štetna ko cigarete, ma  ni u pola, ali stvara psihičku ovisnost, nači tebi se to sviđa i oćeš to ponavljat(ko dr*anje, sex ili nešto tomu slično, nisi ovisan, a opet moraš barem svakih 2-3 dana, i češće). Imam dosta frendova koji puše to i kažu da neznaju kako bi bez trave. Šta ti misliš da naš mozak može 50 godina primat neke opijate da bude opušten? Ko tablete za smirenje, probaj ih pit 20 godina pa ćeš vidit(marihuana manje šteti od njih, ali opet). Mozak ti spali totalno, može te navest da kreneš na teže droge(to se najćešće dogodi) jer ti to nije dosta itd. Tako da, znam o čemu pričam i znam da sam u pravu, i trava nikako nije dobra, nego je štetna, ne vidim niti jedan segment u kojem bi mogla pomoć čovjeku, a vidim ih masu u kojima može odmoć.

Sad znam kak je Don Quijoteu bilo boriti se sa vjetrenjačama. Psihička ovisnost je diskutabilna i ovisi od osobe do osobe i nije konstanta koja se može pripisati riziku ovisnosti. Da se marihuana legalizira, te da država počne ubirati porez povećao bi se turizam, a država bi uzimala masni profit od PDV-a i punila bi se državna blagajna te bi ekonomska situacija išla nabolje, barem na to joj fronti. Tablete i marihuana nisu isto jer su tablete kemijski derivati. I zadnji put, ne znaš što pričaš jer govoriš sasvim nepotkrijepljene nebuloze bez da imalo istražuješ o temi o kojoj govoriš.

Sve šta sam napisao bilo je točno, ti si nešto teže zabrijo. Ovo šta se tiče da se legalizira, ja se u potpunosti slažem da bi pomoglo državi, pa pogledaj moje prijašnje postove, pred 2-3 stranice i vidit ces da sam to i pisao.

16 godina
neaktivan

"Weak minds dont think, weak bodies wont fight"...

I laka droga može vrlo lako uništiti čovjeka, i obično oni koji krenu s tim lakšim drogama, završe na puno težima...Neznam kolko ljudi od vas je vidjelo kako čovjek propada drogirajuči se..Kad u nekoliko godina od totalno zdravog čovjeka, padne na totalno dno...I naravno, krene s povremenim pušenjem marihuane....

BTW. Pomoglo bi državi na nekoliko godina, a nakon toga? Tko će radit?

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 21:38 (zerocool12).
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ne znam o čemu pričam i znam da marihuana nije štetna ko cigarete, ma  ni u pola, ali stvara psihičku ovisnost, nači tebi se to sviđa i oćeš to ponavljat(ko dr*anje, sex ili nešto tomu slično, nisi ovisan, a opet moraš barem svakih 2-3 dana, i češće).

Totalna glupost! Marihuana ne stvara ovisnost. Ni u koje obliku. Ako želiš možeš prestati. Druga stvar je to što ja ne želim prestati. Seksualni nagon je dokazan znanstveno kao potreba (potreba za pražnjenjem sjemenika). Ni u jednom okviru Marihuana ne stvara ovisnost, jedna stvar je ako ja ne želim da prestanem, isto kao što ja ne želim da prestanem da igram video igre. A mogu prestati, dakle ne znači da sam ovisan.

gjurki kaže...

Imam dosta frendova koji puše to i kažu da neznaju kako bi bez trave.

Nemaš jer ti se vidi iz poruka da izmišljaš.

gjurki kaže...

Šta ti misliš da naš mozak može 50 godina primat neke opijate da bude opušten?

Može sasvim normalno ako to ne utječe na zdravlje. Marihuana utječe doneke, ali u malim količinama. Ti si to poistovjetio sa teškim drogama koje (ovisno od oblika) mogu dovesti do teškog oštećenja mozga.

gjurki kaže...

Ko tablete za smirenje, probaj ih pit 20 godina pa ćeš vidit(marihuana manje šteti od njih, ali opet).

Jel ti znaš  što su tablete za smirenje i na koji način djeluju na čovjeka? Kada to saznaš, onda idi pokušati naučiti ukratko o marihuani.

gjurki kaže...

Mozak ti spali totalno, može te navest da kreneš na teže droge(to se najćešće dogodi) jer ti to nije dosta itd.

Ovo je notorna glupost. Znaš  šta je nevjerovatno? Nevjerovatno je što su svi (100%) teški ovisnici o drogama bili ujedno i ovisnici o vodi. I o hrani. Dakle, i ti imaš predispozicije da postaneš teški drogeraš. Sad malo razmisli, i brzo ćeš zaključiti da je ovo pogrešan način razmišljanja, te ujedno pogrešan argument.

gjurki kaže...

Tako da, znam o čemu pričam i znam da sam u pravu, i trava nikako nije dobra, nego je štetna, ne vidim niti jedan segment u kojem bi mogla pomoć čovjeku, a vidim ih masu u kojima može odmoć.

Ti trebaš još puno toga naučiti. I shvati da je ovo moje izlaganje u cilju da tebe obrazujem, a ne da te omalovlažavam ili vrjedam.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 21:39 (Ranko Kukumar).
17 godina
zerocool12 kaže...

"Weak minds dont think, weak bodies wont fight"...

I laka droga može vrlo lako uništiti čovjeka, i obično oni koji krenu s tim lakšim drogama, završe na puno težima...Neznam kolko ljudi od vas je vidjelo kako čovjek propada drogirajuči se..Kad u nekoliko godina od totalno zdravog čovjeka, padne na totalno dno...I naravno, krene s povremenim pušenjem marihuane....

BTW. Pomoglo bi državi na nekoliko godina, a nakon toga? Tko će radit?

Raditi će i opstati jaki ljudi, isto kao i danas. Ni danas ne vidim narkiće da rade na zidariji ili pile drva na pilani nešto previše. Onaj tko ne želi konzumirati droge, ne bi ni onda kad bi bile legalne.

16 godina
neaktivan

Ali bi više ljudi uzimalo droge...

A više ljudi koji nemogu ništa, ostaje na teret državi...

15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
gjurki kaže...

Ne znam o čemu pričam i znam da marihuana nije štetna ko cigarete, ma  ni u pola, ali stvara psihičku ovisnost, nači tebi se to sviđa i oćeš to ponavljat(ko dr*anje, sex ili nešto tomu slično, nisi ovisan, a opet moraš barem svakih 2-3 dana, i češće).

Totalna glupost! Marihuana ne stvara ovisnost. Ni u koje obliku. Ako želiš možeš prestati. Druga stvar je to što ja ne želim prestati. Seksualni nagon je dokazan znanstveno kao potreba (potreba za pražnjenjem sjemenika). Ni u jednom okviru Marihuana ne stvara ovisnost, jedna stvar je ako ja ne želim da prestanem, isto kao što ja ne želim da prestanem da igram video igre. A mogu prestati, dakle ne znači da sam ovisan.

gjurki kaže...

Imam dosta frendova koji puše to i kažu da neznaju kako bi bez trave.

Nemaš jer ti se vidi iz poruka da izmišljaš.

gjurki kaže...

Šta ti misliš da naš mozak može 50 godina primat neke opijate da bude opušten?

Može sasvim normalno ako to ne utječe na zdravlje. Marihuana utječe doneke, ali u malim količinama. Ti si to poistovjetio sa teškim drogama koje (ovisno od oblika) mogu dovesti do teškog oštećenja mozga.

gjurki kaže...

Ko tablete za smirenje, probaj ih pit 20 godina pa ćeš vidit(marihuana manje šteti od njih, ali opet).

Jel ti znaš što su tablete za smirenje i na koji način djeluju na čovjeka? Kada to saznaš, onda idi pokušati naučiti ukratko o marihuani.

gjurki kaže...

Mozak ti spali totalno, može te navest da kreneš na teže droge(to se najćešće dogodi) jer ti to nije dosta itd.

Ovo je notorna glupost. Znaš šta je nevjerovatno? Nevjerovatno je što su svi (100%) teški ovisnici o drogama bili ujedno i ovisnici o vodi. I o hrani. Dakle, i ti imaš predispozicije da postaneš teški drogeraš. Sad malo razmisli, i brzo ćeš zaključiti da je ovo pogrešan način razmišljanja, te ujedno pogrešan argument.

gjurki kaže...

Tako da, znam o čemu pričam i znam da sam u pravu, i trava nikako nije dobra, nego je štetna, ne vidim niti jedan segment u kojem bi mogla pomoć čovjeku, a vidim ih masu u kojima može odmoć.

Ti trebaš još puno toga naučiti. I shvati da je ovo moje izlaganje u cilju da tebe obrazujem, a ne da te omalovlažavam ili vrjedam.

Imam prijatelje koji puše travu, i znam kakvi su, vjeruj mi to, kakve potrebe imam da ti lažem(samo mi to reci)?? I oni nemogu prestat, shvati, NEMOGU!!! To njima paše i ne žele prestat, to šta nisu ovisni to je druga stvar, ali oni ne žele!! Mozak ti spali i postaneš ko zombi nakon 30 godina pušenja. Da je ona po tebi tako bajna i krasna, bila bi legalne(nema razloga da ne bude po tebi) i svi bi pušili, od mladih do starih, odmah bi maloj djeci čim se rode dali Marihuanu i baš bi svima lijepo bilo, po tebi. Po meni to je jedna užasna stvar koju ne treba konzumirat nikako.

17 godina
zerocool12 kaže...

Ali bi više ljudi uzimalo droge...

A više ljudi koji nemogu ništa, ostaje na teret državi...

Ne kužim otkuda takva činjenica. Mislim da osobe koje naginju konzumaciji marihuane nemaju nikakvih problema sa nabavkom ni danas.

16 godina
neaktivan

Al zamisli ovo, pokažeš djeci da je to normalno, izgledat će ko jedenje slatkiša...A shebat će ih totalno...

15 godina
protjeran
zerocool12 kaže...

Al zamisli ovo, pokažeš djeci da je to normalno, izgledat će ko jedenje slatkiša...A shebat će ih totalno...

Ma ne po njima treba odmah umjesto dude, rizlu u usta i deri!

14 godina
neaktivan

...to da marihuana 'prži' moždane stanice je dokazano u 70-im godinama prošlog stoljeća,a to su testirali tako da su majmunima stavili one maske za kisik na nos i puštali im čisti dim marihuane bez zraka,i tim majmunima nije spržio taj dim mozak nego nedostatak kisika....2005 godine je dokazano da thc stimulira moždane stanice.

14 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Imam prijatelje koji puše travu, i znam kakvi su, vjeruj mi to, kakve potrebe imam da ti lažem(samo mi to reci)??

Da potkrjepiš svoje argumente.

gjurki kaže...

I oni nemogu prestat, shvati, NEMOGU!!! To njima paše i ne žele prestat, to šta nisu ovisni to je druga stvar, ali oni ne žele!!

Mogu, ali ne žele. Marihuana ne izaziva ovisnost. Ako ti tvrdiš suprotno, pokreni svoje istraživanje i suoči se sa svim kemičarima, fizičarima, doktorima znanostima, i ostalom gospodom i dokaži nam suprotno. Ja ti tu nemam što objašnjavati niti argumentirati jer je to znanstveno dokazano.

gjurki kaže...

Mozak ti spali i postaneš ko zombi nakon 30 godina pušenja.

Mozak se ne može spaliti. A Marihuana ga ne oštećuje, osim ako se ne pretjera kao i u svemu. Znaš li da je i voda štetna? Znaš li da je masturbacija prevelika štetna? Znaš li da postoje osobe na svjetu koje su se nalile 5L vode odjednom i umrle? Po tome voda uništava organizam?!?

gjurki kaže...

. Da je ona po tebi tako bajna i krasna, bila bi legalne(nema razloga da ne bude po tebi) i svi bi pušili, od mladih do starih, odmah bi maloj djeci čim se rode dali Marihuanu i baš bi svima lijepo bilo, po tebi.

Haha. To apsolutno nema nikakve veze. Već sam ti gore napisao, evo ja sam prvi primjer a siguran sam da nisam jedini. Ne volim nikakav oblik opijata, alkohol, cigarete, marihuana, droge. I evo otvoreno branim marihuanu od tu nekih notornih zaključaka jer to naprosto nije istina.

gjurki kaže...

Po meni to je jedna užasna stvar koju ne treba konzumirat nikako.

Po meni je i likovni, glazbeni predmeti u školama čista glupost. E sad malo razmisli što sam htio s ovim reći i (valjda???) ćeš shvatiti da je i to pogrešan argument.

Vidim da imaš dosta problema sa zaključivanjem, stoga ti preporučujem neku knjigu iz filozofije - Grana Logika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 21:53 (Ranko Kukumar).
15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
gjurki kaže...

Imam prijatelje koji puše travu, i znam kakvi su, vjeruj mi to, kakve potrebe imam da ti lažem(samo mi to reci)??

Da potkrjepiš svoje argumente.

gjurki kaže...

I oni nemogu prestat, shvati, NEMOGU!!! To njima paše i ne žele prestat, to šta nisu ovisni to je druga stvar, ali oni ne žele!!

Mogu, ali ne žele. Marihuana ne izaziva ovisnost. Ako ti tvrdiš suprotno, pokreni svoje istraživanje i suoči se sa svim kemičarima, fizičarima, doktorima znanostima, i ostalom gospodom i dokaži nam suprotno. Ja ti tu nemam što objašnjavati niti argumentirati jer je to znanstveno dokazano.

gjurki kaže...

Mozak ti spali i postaneš ko zombi nakon 30 godina pušenja.

Mozak se ne može spaliti. A Marihuana ga ne oštećuje, osim ako se ne pretjera kao i u svemu. Znaš li da je i voda štetna? Znaš li da je masturbacija prevelika štetna? Znaš li da postoje osobe na svjetu koje su se nalile 5L vode odjednom i umrle? Po tome voda uništava organizam?!?

gjurki kaže...

. Da je ona po tebi tako bajna i krasna, bila bi legalne(nema razloga da ne bude po tebi) i svi bi pušili, od mladih do starih, odmah bi maloj djeci čim se rode dali Marihuanu i baš bi svima lijepo bilo, po tebi.

Haha. To apsolutno nema nikakve veze. Već sam ti gore napisao, evo ja sam prvi primjer a siguran sam da nisam jedini. Ne volim nikakav oblik opijata, alkohol, cigarete, marihuana, droge. I evo otvoreno branim marihuanu od tu nekih notornih zaključaka jer to naprosto nije istina.

gjurki kaže...

Po meni to je jedna užasna stvar koju ne treba konzumirat nikako.

Po meni je i likovni, glazbeni predmeti u školama čista glupost. E sad malo razmisli što sam htio s ovim reći i (valjda???) ćeš shvatiti da je i to pogrešan argument.

Vidim da imaš dosta problema sa zaključivanjem, stoga ti preporučujem neku knjigu iz filozofije - Grana Logika.

Kako da podkrijepim. Nisam reko da stvara ovisnost, nego da se nemože prestat. "oni mogu ali ne žele" mislim koju glupost si tu reko, isto tako i sa cigaretama, možeš ti prestat, ali ne želiš jer te vuče:)Ako ga ne može "spaliti" objasni mi kako svi tipovi koji su pušili travu(imam rođaka) usporeno govore itd?Po meni su isto glazbeni i likovni totalna glupost, to nije nikakvo pogrešan argument.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice