Kupnja minoxidila

poruka: 12
|
čitano: 5.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Kupnja minoxidila

Dobar dan. evo ovako planiram poceti sa koristenjem minoxidila 5% foam. Da li netko ovdje ima iskustva s tim  da koristi  posto ne znam odakle bih narucio. Pa ako moze poneki savjet  

Hvala 

9 godina
neaktivan
Re: Kupnja minoxidila
Kaže mi žena u bilo kojoj ljekarni (ona radi u jednoj). Nisam koristio iako me nagovara jer se i meni prorijeđuje kosa. Kaže da košta blizu 300 kuna i navodno dosta dobro djeluje. Može još istražiti pa ti javim ako išta saznam.
6 godina
neaktivan

ma znam da ima u ljekarni ali preskupo je 300 kuna za samo 1 mjesec, mislio sam uzeti sa ebaya ili neke druge stranice narucit ali ne znam da li to smiju slati kod nas u Hr pa me zanimalo da li ima nekog da narucuje pa zna

8 godina
protjeran
Kupnja minoxidila

Cuj, sadrzi kemikalije koje blokiraju testosteron, najcesce negativno djelovanje

je smanjenje libida i erektilna disfunkcija.

Radije cu biti celav nego da mi se ne moze pruzit.

9 godina
neaktivan
Može neka info gdje si to našao s obzirom na to da niti je to što tvrdiš navedeno kao moguća nuspojava, niti za samu molekulu tvrde da ima svojstva koja joj pripisuješ? Ovo što si naveo je karakteristično za Dutasterid i Finasterid.
8 godina
protjeran
Kupnja minoxidila

Cuj, obicno procitam malo vise o tome, vecina ih tvrdi da nakon uporabe imaju problema sa visuljkom.

Tako da radije celavko ali glavat 

6 godina
neaktivan
Kupnja minoxidila

vjerujem mi  nisam se ja odlucio na ovo bez citanja. Ulozio sam dosta vremena da se informiram sto vise o tome. Te nuspojave u vezi libida i erekcije su povezane sa finasteridom (propecia)  kako god hoces(to su tablete koje pijes i koje blokiraju DHT)

Ovo o cemu ja pricam je minoxidil  koji mazes u tjeme 2 puta na dan i nema nekih vecih nuspojava. posto ne blokira DHT i ne utjece na hormone.

8 godina
protjeran
Kupnja minoxidila

https://www.amazon.de/dp/B007FAUHG0

Najbolji je prvi komentar. Djecak od 26 dobio probleme zbog proizvoda.

Al dobro, skuzili su da ovo nije original J&J nego McNiel.

Sve u svemu - sretno - javite mi kako vam je pomogao, fotke tjemena prije i poslije,

te kako mali vojnik radi prije i poslije, te sama zelja za radom.

9 godina
neaktivan
Ali nitko osim jednog komentatora ne upozorava na probleme koje si ti naveo i pri tome upućuje na google (znači, nije čak ni osobno iskustvo). Čak i nakon googlanja se spominje samo jedna studija u kojoj kažu da možda postoji mogućnost da djeluje tako kako kažeš. Ostale nuspojave i simptomi koje su ostali prijavili i jesu standardni za minoxidil (perut i crvenilo i nedjelovanje, jbg. ne djeluje nikad sve kod svih).
16 godina
Čitatelj kaže...

Cuj, sadrzi kemikalije koje blokiraju testosteron, najcesce negativno djelovanje

je smanjenje libida i erektilna disfunkcija.

Radije cu biti celav nego da mi se ne moze pruzit.

krivo

"Minoxidil is a potassium channel opener,[15] causing hyperpolarization of cell membranes. Theoretically, by widening blood vessels and opening potassium channels, it allows more oxygen, blood, and nutrients to the follicles."

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2019 18:08 (8ax).
6 godina
neaktivan
Kupnja minoxidila

evo planirao sam odavde naruciti. Shipping za hrvatsku imaju i sve samo me zanima da li ce biti problema da mi zadrze paket posto sam citao kao neke zemlje imaju pravila i zabranu protiv odredenih kemikalija ali ne mogu naci nista o tome.

https://bit.ly/2JuFxQB

16 godina
badaboombadabing kaže...

evo planirao sam odavde naruciti. Shipping za hrvatsku imaju i sve samo me zanima da li ce biti problema da mi zadrze paket posto sam citao kao neke zemlje imaju pravila i zabranu protiv odredenih kemikalija ali ne mogu naci nista o tome.

https://bit.ly/2JuFxQB

nebuju te jebali za to... vjeruj mi. prolaze i puno gluplje i ilegalnije stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2019 19:24 (8ax).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice