Komentari osobnog stava forumaša

poruka: 83
|
čitano: 9.898
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Osobni stav forumaša
16 godina
odjavljen

Renny, budi Bogu zahvalan na takvim bud.. ovaj ljudima koji ne znaju ništa i sve žele na srebrnom pladnju. A onda im taj pladanj naplatiš. {#}

Inače, TU zbog komedije.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina

Može jedan prijedlog, malo preglednije pišite, poput prvog posta, odnosno drugog.

Odvajajte ulomke tako je puno lakše čitat.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
Re: Komentari osobnog stava forumaša
tnakir kaže...

Imate li vi ikakvu drugu zanimaciju osim racunala!? Kurve? Droga? Sport? Modelarstvo? Kačkanje? Brzinsko pilanje? Samo racunala. Uh!

imamo j*ebemo radoznale i skupljamo na hrpu.... {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Re: "Moderni" klinci aka dječurlija by dj_renny
Danny_HR kaže...
dj_renny kaže...
Pouka: Održavajte djeco svoje PC-jeve da čika Renny može na kavu i da može pwnat {#}{#}

Čika renny je sa svojih 20 godina na plećima taman zbilja ostario, pa su mu najveći problem "klinci" koji ne čiste računala...

čuj više bi volio da su neki drugi problemi, svaki put jedno te isto čišćenje gamadi iz PC-a.Hoću nespravne ramove hoću ugradnju komponenti...puno tražim jel?

16 godina
neaktivan

dj_renny: Onaj tvoj "Osobni Stav" mi liči na jednog programera koji je radio u našoj firmi. Taj je isto mislil da je pobro "pamet" cijelog svijeta jer je znal sa kompjuterima, a ostale radnike(radnice) bi omalovažavo zato što se nisu svi rodili tak "pametni" ko on i od rođenja znali delati sa kompjuterima. Na njegovu žalost previše se bio zamjerio nekim radnikima, pa su ga kasnije poslije posla vani naučili pameti, a kasnije je dobio otkaz zbog maltetiranja jedne radnice.

Cijeli tvoj post je pun omalovažavanja i vrijeđanja samo zato što neki nisu tak "pametni" ko ti pa neznaju očistit kompjuter, a ironija je još veća pošto upravo na takvim "klincima" i "budalama" zaradiš za pokoji sendvić. Prizemlji se malo, odi van, druži se sa ljudima i uskoro ćeš spoznati da se život ne vrti oko računala.

UKRATKO: GET A LIFE

I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže... 

Ovo mije najbolje. Očito je tvoj život bitno bogatiji kad si se preko neta našao komentirati tuđi.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 8:15 (Ranko Kukumar).
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
microman kaže... 

Ovo mije najbolje. Očito je tvoj život bitno bogatiji kad si se preko neta našao komentirati tuđi.

Inace malo procitaj njegov post, pa mi tek onda govori o komentiranju necijeg zivota. Ja barem imam postovanja prema ljudima kojima pomazem sa racunalnim tegobama. I da imam veoma bogat i drustven zivot ako te to zanima. :)
I'll be back
16 godina
odjavljen

Mir dečki, nema potrebe za vrijeđanjem i prepiranjem.

15 godina
microman kaže...

dj_renny: Onaj tvoj "Osobni Stav" mi liči na jednog programera koji je radio u našoj firmi. Taj je isto mislil da je pobro "pamet" cijelog svijeta jer je znal sa kompjuterima, a ostale radnike(radnice) bi omalovažavo zato što se nisu svi rodili tak "pametni" ko on i od rođenja znali delati sa kompjuterima. Na njegovu žalost previše se bio zamjerio nekim radnikima, pa su ga kasnije poslije posla vani naučili pameti, a kasnije je dobio otkaz zbog maltetiranja jedne radnice.

Cijeli tvoj post je pun omalovažavanja i vrijeđanja samo zato što neki nisu tak "pametni" ko ti pa neznaju očistit kompjuter, a ironija je još veća pošto upravo na takvim "klincima" i "budalama" zaradiš za pokoji sendvić. Prizemlji se malo, odi van, druži se sa ljudima i uskoro ćeš spoznati da se život ne vrti oko računala.

Slažem se sa svime osim sa ovim get a life jer to prema meni čista glupost.

@dj_renny 

Tvoj post je prepun gledanja sa visoka svojih klijenata. Ti uzimaš novac na njima i usto govoriš kako su glupi i nesposobni što eto nisu toliko informatički obrazovani kao ti. To bi isto bilo kao da doktor tebe ismijava jer ne znaš osnovnu anatomiju tijela.

15 godina
odjavljen
Pa i ja bih se smijao da mi pacijent kaze da ga boli koljeno a pokazuje na lakat...
14 godina
neaktivan
microman kaže...

Inace malo procitaj njegov post, pa mi tek onda govori o komentiranju necijeg zivota. Ja barem imam postovanja prema ljudima kojima pomazem sa racunalnim tegobama. I da imam veoma bogat i drustven zivot ako te to zanima. :)

Uopće nije bitno o čemu on govori (pročitao sam, ne bubam napamet) jer je ovo osobni stav. Znači, nikakvo generaliziranje za većinu već tvoje osobno mišljenje o nečemu. Ne zanima me, ali me jednako živcira kada netko dođe preko interneta govoriti nekome kako nema života i kako da ga nađe. Pa da ga taj  netko ima nebi imao kada uopće to govoriti jer je njegov život toliko uzbudljiv, pun žena koje letaju oko njega, itd.... Ta rečenica "Get a Life" označava jednu čestu rečenicu koja izlazi iz usta 16-godišnjih klinaca.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
16 godina
neaktivan
Inace svak ce pokazati tocno tamo di ga boli.
I'll be back
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
microman kaže...

Uopće nije bitno o čemu on govori (pročitao sam, ne bubam napamet) jer je ovo osobni stav. Znači, nikakvo generaliziranje za većinu već tvoje osobno mišljenje o nečemu. Ne zanima me, ali me jednako živcira kada netko dođe preko interneta govoriti nekome kako nema života i kako da ga nađe. Pa da ga taj  netko ima nebi imao kada uopće to govoriti jer je njegov život toliko uzbudljiv, pun žena koje letaju oko njega, itd.... Ta rečenica "Get a Life" označava jednu čestu rečenicu koja izlazi iz usta 16-godišnjih klinaca.

Postujem osobni stav, al postoji razlika izmedu osobnog stava i vrijedanja i omalovazavanja. Dakle ako ja tebi kazem da si "glup" to je moj "osobni stav" no to sigurno nije opravdanje za izrecenu glupost. I ne nemam 16 godina, izgledam mlado(hvala Bogu) al imam 23godine i mrzim kad se netko pravi da je iznad nekog drugog.
I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže...

Postujem osobni stav, al postoji razlika izmedu osobnog stava i vrijedanja i omalovazavanja. Dakle ako ja tebi kazem da si "glup" to je moj "osobni stav" no to sigurno nije opravdanje za izrecenu glupost. I ne nemam 16 godina, izgledam mlado(hvala Bogu) al imam 23godine i mrzim kad se netko pravi da je iznad nekog drugog.

Vrijeđanje je ujedno i komentiranje/opisivanje osobe. Dakle ako meni jedan neimenovani član sa foruma (neću ga imenovati jer je PM privatan) rekne da je moja mater smotana, glupa... Itd. Znači da on tvrdi nešto da je tako, a ne da daje svoje mišljenje.

A to što mrziš kada se netko pravi da je iznad nekog drugog upravo pokazuje ta tvoja rečenica: "Get a Life" čime se automatski svrstavaš da si veća klasa, veća faca što imaš nešto tebi osobno bolje/kvalitetnije od njega.

16 godina
neaktivan
Zalosno da tako razmisljas,al OK to je tvoj stav. I kao sto rekoh imam jako zanimljiv,bogat i lijep zivot kad si vec tako zapeo za moj zivot ;)
I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže...
I kao sto rekoh imam jako zanimljiv,bogat i lijep zivot kad si vec tako zapeo za moj zivot ;)

So, give me a life{#}

17 godina

Samo bi htio rec da je i moj zivot lijep, bogat i ugodan...

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Zalosno da tako razmisljas,al OK to je tvoj stav. I kao sto rekoh imam jako zanimljiv,bogat i lijep zivot kad si vec tako zapeo za moj zivot ;)

Eh, što bi tek bilo da si ljepši i da nisi egoist.

Al dobro, nitko nije savršen.

E da, i ja se mogu pohvaliti bogatim životom..-.-

16 godina
neaktivan
Ah cuj dok sam curama zgodan dobro je,a za ostalo me zaboli posto nisam gay ;) No kao sta rekoh jedno je osobni stav,a jedno je od ljudi na kojima jos i zaradujes radit budale. I da bas mi je drago da imas bogat zivot, to je lijepo za cuti i doista mi je drago zbog tebe.
I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 14:11 (microman).
16 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
microman kaže...

Vrijeđanje je ujedno i komentiranje/opisivanje osobe. Dakle ako meni jedan neimenovani član sa foruma (neću ga imenovati jer je PM privatan) rekne da je moja mater smotana, glupa... Itd. Znači da on tvrdi nešto da je tako, a ne da daje svoje mišljenje.

A to što mrziš kada se netko pravi da je iznad nekog drugog upravo pokazuje ta tvoja rečenica: "Get a Life" čime se automatski svrstavaš da si veća klasa, veća faca što imaš nešto tebi osobno bolje/kvalitetnije od njega.

Ili je obicni licemjer.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina

forum kao i svaki drugi, pun luzera koji forum  prakticiraju kao oblik nekih toplica ,ljecilista za glavu.

i?  kako izgleda noulajfer i getlajfer?

evo da i ja uzmem dozu terapije i hranjenja ega...jutros sam u 8 bio u moru...onda kad su navalili indijanci sa madracima, povukao sam se na rezervni polozaj u borovinu i izvadio iz mora pipuna koji se dobro oladio.

ko to moze platit..kilo i dvaes ladnog pipuna?!

to je zivot getlajfera.

inace takodjer sam cool zreli muzjak i cesto moram diskretno odbijat picnije, koje opet inace imaju osjetilo za prepoznavanje zrelog muzjaka.

jbg, da nije tako,onda bi morao u pipunu radit rupicu za upraznjavanje potreba.

no, svakako sam getlajfer.

antisa, spustis li se do makarske rivijere na buć-buć.  mogu mislit koji je zvizdan sad gore u tebe?!

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 14:39 (torrente).
17 godina
neaktivan

Nemojte spamati. Ako imate nesto napisati...napisite!!

Relation to the original topic decreases with every single post
15 godina
microman kaže...

prva stvar ne smatram se puno pametnijima od "klijenata" ali neke stvari bi trebali znati što se tiče održavanja jer prije nego što odem lijepo objasnim šta bi trebali radit na dnevnoj a šta na tjednoj bazi... drugo ja imam život,radim pomažem svojim starcima i neovisan sam o drugima...budući da ti je mozak zastao nisi uopće skužio poantu mojeg stava a bome iz iskustva znam da oni koji viču drugima get a life imaju ili dosadan ili ga uopće nemaju život...Eto to je sve!Peace, over and out!

15 godina

@ Ivan_hacker

Znam kako ti je brate i u svemu se slažem što si napisao.

14 godina
neaktivan

@Ivan_Haker: Mislim da je problem današnjih klinaca što ne cijene dovoljno ono što im daš. Ja kada sam dobio prvo računalo negdje 1996.-1997 godine sam bio sretan ko malo djete kada dobije čokoladu. Današnji klinci traže od roditelja (zahtjevaju) da im se pod svaku cijenu nabavi računalo i internet i obično ga koriste za facebook, msn... Neznam ili trolanje po netu i spamanje. Problem je što su prijašnje generacije kada su odrastale koristeći računalo naučiti biti strpljivi i cijeniti.

Evo jedan čisti primjer: Pogledajte vi ovog neodgojenog balavca. Mater mu uđe u sobu i rekne mu da je ponoć i da mu je vrijeme ići spavati. A on joj na to spsuje sve svetce i bogove.

http://www.xfire.com/video/48b485/#

Današnji klinci ne znaju cijeniti stvari. Donesi današnjem klinci stari PCI Modem kojemu treba 5 minuta da uspostavi Dial-Up vezu i slušaš kako "pišti" i kako otvaraš jednu stranicu 2 minute. Maksimalna brzina 56kbits. Ili im daj Windowse Me. Užaš, vjerujem da bi kao i ovaj gore stukli sve i spsovali sve svetce.

15 godina
Ranko Kukumar kaže...

@Ivan_Haker: Mislim da je problem današnjih klinaca što ne cijene dovoljno ono što im daš. Ja kada sam dobio prvo računalo negdje 1996.-1997 godine sam bio sretan ko malo djete kada dobije čokoladu. Današnji klinci traže od roditelja (zahtjevaju) da im se pod svaku cijenu nabavi računalo i internet i obično ga koriste za facebook, msn... Neznam ili trolanje po netu i spamanje. Problem je što su prijašnje generacije kada su odrastale koristeći računalo naučiti biti strpljivi i cijeniti.

Evo jedan čisti primjer: Pogledajte vi ovog neodgojenog balavca. Mater mu uđe u sobu i rekne mu da je ponoć i da mu je vrijeme ići spavati. A on joj na to spsuje sve svetce i bogove.

Današnji klinci ne znaju cijeniti stvari. Donesi današnjem klinci stari PCI Modem kojemu treba 5 minuta da uspostavi Dial-Up vezu i slušaš kako "pišti" i kako otvaraš jednu stranicu 2 minute. Maksimalna brzina 56kbits. Ili im daj Windowse Me. Užaš, vjerujem da bi kao i ovaj gore stukli sve i spsovali sve svetce.

I ovo što kažeš,ne cijene ono što im daš.Imaju previše,no to neznaju iskoristiti

R.I.P EnlightenedPhoenix/////////ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

kažu kako su djeca naša budućnost,ako je to tako onda smo pravo na*ebali....

16 godina
odjavljen
dj_renny kaže...

Tako svi odrasli govore, ali na kraju sve završi dobro.

15 godina
dj_renny kaže...

sjetit ćemo se i ja ti jednog dana svoje djece kad nam trebadne pomoć...

R.I.P EnlightenedPhoenix/////////ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
16 godina
odjavljen

Još je Aristotel govorio da su djeca u njegovo vrijeme bila propast, ali ne vidjeh tu propast. {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Osobni stav forumaša
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice