Koliko je sigurno?

poruka: 5
|
čitano: 1.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koliko je sigurno?

nasao sam jednu stvar na nuskali.hr koju stvarno zelim kupiti.Sada me zanima koliko mi je to sigurno - tj. kako znati da necu biti nasamaren??

AMD Athlon 64 3000+ 2.00GhZ, Gigabyte m57sli-s4, nvidia 7600gt 256MB, ddr2 1Gb kingmax 800mhz, hdd - seagate maxtor 160GB
17 godina
RE: Koliko je sigurno?
Pheonix19 kaže...

nasao sam jednu stvar na nuskali.hr koju stvarno zelim kupiti.Sada me zanima koliko mi je to sigurno - tj. kako znati da necu biti nasamaren??

Mislis na njuskalo.hr?
To ti je kao i svaki drugi oglasnik.
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Pheonix19 kaže...

Mislis na njuskalo.hr?
To ti je kao i svaki drugi oglasnik.
 pa reci barem sta mislis kupiti... a nikad neznaš, ali uvijek si uzmi podatke od te osobe...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
Koliko je sigurno?

Na internetu ti nista nije sigurno. Jedan frend narucio 20 stvari sa ebay-a nikad problema. Drugi frend, naručio prvi put stvar od 30 Eura i nikad nije vidio ni svoje novce ni svoj item.

17 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Na internetu ti nista nije sigurno. Jedan frend narucio 20 stvari sa ebay-a nikad problema. Drugi frend, naručio prvi put stvar od 30 Eura i nikad nije vidio ni svoje novce ni svoj item.

Ako je preko paypala plaćao mogao je reći paypalu da nije dobio proizvod ili da nije proizvod odgovarao opisu i vratili bi mu pare
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice