Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.758.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

kakve su vam prognoze za copa americu,argentina-urugvaj brazil-kolumbija

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
9 godina
neaktivan

Pozdrav,evo da vam se predstavim,ja sam Karlo i bavim se analizom kladioničarskih parova.Znam da ste se već susreli s ovakvim tipovima,tipovima koji najčešće prodaju maglu,ja bih vam se prvo želio dokazati kako nisam jedan od onih što lažu i varaju.Nemam ja sad tu nikakvih sistema,taktika i ostalih gluposti,dam vam par i napišem analizu,potpuno besplatno.Ako je ko zaintzeresiran neka se javi u box,ili na e-mail kladionica817@gmail.com

Inače pišem prognoze za neke portale,ali koga više znaima neka pita u box.

Lp Karlo

9 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
kladionica kaže...

Pozdrav,evo da vam se predstavim,ja sam Karlo i bavim se analizom kladioničarskih parova.Znam da ste se već susreli s ovakvim tipovima,tipovima koji najčešće prodaju maglu,ja bih vam se prvo želio dokazati kako nisam jedan od onih što lažu i varaju.Nemam ja sad tu nikakvih sistema,taktika i ostalih gluposti,dam vam par i napišem analizu,potpuno besplatno.Ako je ko zaintzeresiran neka se javi u box,ili na e-mail kladionica817@gmail.com

Lp Karlo

gcneja bisau-mali aj analiziraj

9 godina
neaktivan
hanteed kaže...
kladionica kaže...

Lp Karlo

Ne analiziram parove koje mi Vi pošaljete,nego koje ja odredim,za koje znam šta igrati i kako.

Lp

9 godina
neaktivan
kladionica kaže...
hanteed kaže...
kladionica kaže...

Lp Karlo

Ne analiziram parove koje mi Vi pošaljete,nego koje ja odredim,za koje znam šta igrati i kako.

Lp

doviđenja

12 godina
neaktivan
kladionica kaže...

Lp Karlo

Stavi par parova pa ćemo vidjeti,eto ako pogodiš ja ću se prvi javiti da mi šalješ parove,onako je bolje čuti još jedno mišljenje i analizu,a kako to izgleda vidjet ćemo.Pozz i sretno ti

Kolega hanteed,pruži mu šansu,ništa te se ne traži,a za ovu tvoju tekmu mislim da ce Mali dobiti,a i par si bas izabrao

Prošle lige petice pa ni vas više nema s nekim parovima,bacaj te se na tenis :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 18:47 (Znalac111).
9 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...
kladionica kaže...

Lp Karlo

Stavi par parova pa ćemo vidjeti,eto ako pogodiš ja ću se prvi javiti da mi šalješ parove,onako je bolje čuti još jedno mišljenje i analizu,a kako to izgleda vidjet ćemo.Pozz i sretno ti

Kolega hanteed,pruži mu šansu,ništa te se ne traži,a za ovu tvoju tekmu mislim da ce Mali dobiti,a i par si bas izabrao

Prošle lige petice pa ni vas više nema s nekim parovima,bacaj te se na tenis :)

Može,parove i analizu stavim i tu i onima koji su mi se javili na e-mail,sutra do 10-11h ,kvota se uglavnom vrti oko 2.Ovo mi je prvi put da djelim svoje kladionicarske parove ovako,najviše igram na tenis i nogomet,jer ta dva sporta poznajem vrhunski,a također sam ih i trenirao,nadam se da ću svoje višegodišnje kladioničarsko iskustvo uspješno podjeliti s vama.

9 godina
neaktivan

Argentina

Nisu Argentinci pokazali ništa posebno u prva dva kola na ovom takmičenju, ali ipak imaju četiri boda i ovu posljednju utakmicu koja je sigurno najlakša, tako da mogu do prvog mjesta u grupi i nešto lakšeg protivnika u četvrtfinalu.Srećom nitko od igrača se nije ozljedio i svi su spremni za ovaj meč.Sigurno da je Aguero prvo ime Argentine,pogodio je u prvom kolu(kao i Messi) i u drugom.

Jamajka       

U svojim pripremama i kvalifikacijama za Copu su imali pozitivan niz od 6 utakmica bez poraza,ali sada su druge okolnosti,ekipe su jače i Jamajka je izgubila oba susreta s 1:0(Paragvaj,Urugvaj).

Argentina-Jamajka 1  @1,15

Murray A..-Troicki V. 1  @1,15

Nema se ovdje sta puno reći,Murray je jučerašnji meč dobio 2:1,prvi set je izgubio sa 6:3,a drugi je mogao lagano završiti,ali si je zakomplicirao stvari i dobio ga u „tie breaku“.Treći set je dobio 6:4.

Troicki sigurno igra najbolji tenis u životu,jučer je dobio Amerikanca Isnera 2:0 u setovima,meč je bio jako zanimljiv,i neizvjesan.Prije toga,izvukao je našeg Marina koji se očigledno još nije oporavio,i dobio ga je 2:1.Jedan i drugi su umorni i iscrpljeni,ali Murray je navikao igrati na travi,i zna kako treba odigrati uz sve svoje iskustvo.

Seppi A.-Nishikori K. 2   @1.25(koef.1)

Seppi je svoje put do polufinala iskroio pobjedama protiv Haasa 2:0 u setovima(7:5,6:2),Robreda u 1/8 finala s 2:1(6:2,6:7,6:3) i Monflisa u četvrt-finalu,Monfis je predao meč u drugom setu,prvi set je završio 6:1.Možemo reći uz dosta sreće da je došao do polufinala,ali tu je sada jedan vrhunski tenisać kod kojeg neće imati puno prilika,jer mu ih neće pružiti.Jučerašnji meč protiv Janovicza se dosta odužio,Janovicz je pružio odličnu igru,ali imao je 8 dvostrukih grešaka dok Nishikori samo 2.Jednom i drugom je servis bio odličan.

Federer R.-Karlović I.  1  @1,25

Prvi nositelj protiv osmog,Karlović je jučer postavio svjetski rekord u aevima  u mečevima na dva dobivena seta,imao je nevjerovatnih 45 aseva.Sigurno da je jučer iznenadio u četvrtfinalu protiv Tomaša Berdycha,meč koji je trajao 2 sata i 14 minuta.Ivin prvi servis je bio fenomenalan,što Berdych nije mogao uhvatiti.Federer je igrao protiv Florian Mayera,487 igrača na ATP ljestvici,dobio ga je 2:0(6:0,7:6) uz solidnu igru.Danas je u svakom slučaju favorit Roger,ali treba upozoravati na opasnog Karlovića koji u svojoj 37-godini pokazuje odlične partije tenisa.

Moj ulog je 300kn,dobitak je 558,53kn.Sretno nam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 11:05 (kladionica).
13 godina

zicer do zicera što bi se reklo

ev i moje jedne: smatram da će se i sljedeći tjedan na maturi dogoditi gaf @0.99

Dinamo Zagreb
12 godina
neaktivan
LeBronWade kaže...

zicer do zicera što bi se reklo

ev i moje jedne: smatram da će se i sljedeći tjedan na maturi dogoditi gaf @0.99

Ziceri jesu,ali ih i treba pogoditi,potrudio se napisati analizu i svaka mu čast.Ja ga u potpunosti podupirem,i sam sam rekao da cu mu se ja prvi javiti,"preplatiti" na parove ako vidim da pogađa.

9 godina
neaktivan

Sve šta smo jučer odigrali je prošlo,tj.Murray danas nastavlja u 11h,i to bi trebalo proći bez problema,pošto je Nishikori predao,dobitak će biti malo manji,oko 435kn.

Za danas parovi:

Brazil-Venezuela1,15   1X

Kolumbija-Peru1,10  1X

Federer R.-Seppi A.1,10   1

Francuska(nž)-J.Koreja1,35   1

Tečaj:1,8785,ulog:300,dobitak:510.33kn

Brazil-Venezuela-Najneizvjesnia grupa,imaju svi po 3 boda.Glavni hendikep Brazila je taj što Neymar neće moći igrati,jer je dobio suspenziju na 4 utakmice.Brazil nije baš oduševio,i predstavio moć kakvu ima,te je utakmicu protiv Perua izvukao u zadnji čas,u 92min su zabili za 2:1,i uzeli 3 boda.Protiv Kolumbije nisu briljirali,čak naprotiv,Kolumbija je bila bolja,i vodila je glavnu riječ,i zasluženo Kolumbija osvaja 3 boda.U utakmici sa Venezuelom,bez Neymara moraju doći do bodova,što i ne bi trebao biti težak zadatak.Zato igramo 1x.

Kolumbija-Peru

U prvoj utakmici,protiv Venezuele su imali potpunu nadmoć,ali nisu uspjeli zabiti gol,imali su samo 2 udarca u okvir gola od 15 šuteva,dok je Venezuela iz svojih 6 udaraca uspila zabiti gol i odnjeti 3 boda.Utakmicu protiv Brazila smo već gore spomenili,i možemo još dodati da nema Bacce,jer je u 96min dobio crveni karton kao i Neymar zbog nesportskog ponašanja.Što reći o Peru-u osim što im je glavni igrač Claudio Pizzaro,tu je još i Vargas koji igra za Fiorentinu.Protiv Venezuele su pokazali moć,i zabili taj gol u 70 min,i zasluzeno odnjeli 3 boda.Kolumbiaj je jača,i bolja momčad od Perua,ali još su svi u igri i treba igrati s oprezom,zato 1x.

Federer R.-Seppi A.

Jučer smo sve rekli za obojicu.Seppi prolazi tako što Nishikori predaje meč,a Federe dobije u dva seta našeg Ivu Karlovića,u jako teškom meču,oba seta je rješio u tie breaku.Federer je apsolutni favorit i bolji je u svim segmentima od Seppia i zato jedini mogući ishod je pobjeda Federera.

Francuska-J.Koreja

Ovo su dvije ženske nogometne reprezentacije,Francuskinje igraju po najjačim klubovima u europi,dok Korejke ne igraju.Francuzi puno pažnje usmjeravaju prema ovom sportu,i zalažu se da taj sport ide prema boljem,dok je u Korejaca to u puno manjem intezitetu.Francuska je apsolutni favorit,zadnju utakmicu je dobila sa čak 5:0,neoćekivano su izgubile od Kolumbije,ali to im se neće više ponoviti.

Sve smo pogodili,nadam se da cemo i sutra ovako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 2:10 (kladionica).
9 godina
neaktivan

Za danas samo jedan para,oprostite na malom kasnjenju ali stignete upatiti,jučer smo se pogodili i zaradili 510.33kn.

Za danas:
Hrvatska(kž)-Slovačka1,30  2
Slovakinje su bolje od Hrvatica,o očekujemo njihovu uvjerljivu pobjedu,Slovakinjama je sut na razini,i za tri poena i za dva poena,dok se Hrvatska pogubila sa odutnošcu glvnih igračica,zato se nema puno šta razmišljati nego 2,i pobjeda Slovačke.Slovačka je izgubila zadnja 4 meča,ali pogledajte protivnike,Španjolska,Srbija,Mađarska,Rusija.Gavne igračice su Toliver i Hruscakova,protiv Srbije Toliver je ubacila 23 koša,protiv Mađarske 22,zato nema sumlje da i danas neće to ponoviti,dok s druge strane Slisković,i Borović prešle 15 tek protiv slabašne Britanije.
Pogodili smo i ovo,sutra se nadam većoj ponudi,i da opet pogodimo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 21:51 (kladionica).
9 godina
neaktivan

Ferrer D.-Baghdatis M.1,35  1

Kerber A.-Vandeweghe C.1,35  1

Simon Gil.-Granollers M.1,30  1

Stakhovsky – Troicki   2

Fererov prvi meč nakon 20 dana,zadnji meč je igrao protiv Murraya,i izgubio je 3:1.Murray ga je nadigrao i zasluzeno ga dobio.Baghdatis je zadnji meč odigrao protiv Estrelle prije dva dana,estrella je predao meč u drugom setu,dok je gubio 3:0.Baghdatis je pokazao neke kvalitete igranja na travi,i možemo ga uzeti u obzir kao kvalitetnoog tenisača,ali ipak mu je Ferrer protivnik,zato 1 na Ferrera.

Stakhovsky – Troicki   2

U pet dosadašnjih mečeva između ove dvojice tenisača daleko uspješniji bio je Troicki koji je slavio četiri pobjede, dok je samo jedan meč pripao Stakhovskom. Posljednji meč odigrali su 2012. godine u Bangkoku, a Troicki je slavio pobjedu rezultatom (6:7 7:5 6:3). Sve prethodno nabrojano jasno favorizira Troickog koji je u ovom trenutku bolji tenisač od Stakhovsog. Nadamo se da prethodna dva turnira nisu previše iscrpila Troickog, pa igramo na njegovu pobjedu u ovom meču.(koef@1.55).

Simon Gil-Granollers M.  1

Sasvim dva različita igrača,Simon je dosta kvalitetniji od Granollersa,Granollers je zadnji meč igrao 21.6,protiv Pospisila,Pospisil je predao i tako je Granollers prosao.Zadnji meč Simona Gila je bio protiv Kevina Andersona,i izgubio ga je 2:1.Simon zeli sta dalje dogurati na ovom turniru,zato bez sumlje da ce danas dobiti.

Kerber-Vandeweghe

Neću puno rječi ovdje trositi,svi mi znamo koji pratimo tenis kakva je Kerber igračica,zadnjih 5 mečeva ne zna za poraz,pa tako ni ja ne vidim kako joj može Vandeweghe išta napraviti,zato je ovo zicer.

Ulog 300kn,dobitak:970,45kn.Malo kraće analize danas i kasnim dosta,oprostite.Sretno nam i dan

12 godina
neaktivan
kladionica kaže...

Stakhovsky – Troicki   2

Fererov prvi meč nakon 20 dana,zadnji meč je igrao protiv Murraya,i izgubio je 3:1.Murray ga je nadigrao i zasluzeno ga dobio.Baghdatis je zadnji meč odigrao protiv Estrelle prije dva dana,estrella je predao meč u drugom setu,dok je gubio 3:0.Baghdatis je pokazao neke kvalitete igranja na travi,i možemo ga uzeti u obzir kao kvalitetnoog tenisača,ali ipak mu je Ferrer protivnik,zato 1 na Ferrera.

Stakhovsky – Troicki   2

U pet dosadašnjih mečeva između ove dvojice tenisača daleko uspješniji bio je Troicki koji je slavio četiri pobjede, dok je samo jedan meč pripao Stakhovskom. Posljednji meč odigrali su 2012. godine u Bangkoku, a Troicki je slavio pobjedu rezultatom (6:7 7:5 6:3). Sve prethodno nabrojano jasno favorizira Troickog koji je u ovom trenutku bolji tenisač od Stakhovsog. Nadamo se da prethodna dva turnira nisu previše iscrpila Troickog, pa igramo na njegovu pobjedu u ovom meču.(koef@1.55).

Sasvim dva različita igrača,Simon je dosta kvalitetniji od Granollersa,Granollers je zadnji meč igrao 21.6,protiv Pospisila,Pospisil je predao i tako je Granollers prosao.Zadnji meč Simona Gila je bio protiv Kevina Andersona,i izgubio ga je 2:1.Simon zeli sta dalje dogurati na ovom turniru,zato bez sumlje da ce danas dobiti.

Kerber-Vandeweghe

Neću puno rječi ovdje trositi,svi mi znamo koji pratimo tenis kakva je Kerber igračica,zadnjih 5 mečeva ne zna za poraz,pa tako ni ja ne vidim kako joj može Vandeweghe išta napraviti,zato je ovo zicer.

Ulog 300kn,dobitak:970,45kn.Malo kraće analize danas i kasnim dosta,oprostite.Sretno nam i dan

Prvi put te danas idem poslusat i prvi put popusis , karma....

EUNE: RayzCRO
9 godina
neaktivan
kladionica kaže...

Stakhovsky – Troicki   2

Stakhovsky – Troicki   2

Kerber-Vandeweghe

Danas sam katastrofa sve prognozirao,Troicki je izgubio samo tako,skroz zasluzena pobjeda Stakhovsyog,Ferrer također,izgleda da se nije od ozljede oporavio,dns nam je kladionica uzela 300kn,i nadam se da ćemo sutra opreznije i nadoknadit ovo od danas.

12 godina
neaktivan

Nisi jedini,nisam te danas popratio jer sam vec u 11h bio uplatio,ali sam također falio Ferrera...ni prvi ni zadnji put,valjda ce sutra biti bolje

12 godina
neaktivan

Kako se naljutih na Ferrera tako odlučih opet odigrat i naravno srusi me digićka k*rva...
Pauziram sa kladionicom..............do sutra.

12 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Kako se naljutih na Ferrera tako odlučih opet odigrat i naravno srusi me digićka k*rva...
Pauziram sa kladionicom..............do sutra.

Sutra će biti bolje,još da nam prognozer pogodi,uff

9 godina
neaktivan

Brazil(vm)-Kina1,15   1

Dodig I.-Rublev A.1,35   1

Portug(21)(-3+)-Šved(21)1,70   manje

Brazil(vm)-Kina1,15  1

Nakon jučerašnje pobjede nad Hrvatima ne znam dali se treba još šta reći,nego da Rudić obavlja sjajan posao.Kina je izgubila od Mađarske 17-8,i tako će danas izgubiti.

Dodig-Rublev

Dodig je dobio Donaldsona,sa 6:3,6:2,dok je Rublev dobio Kovalika 2:1,Dodig je iskusnij i bolji igrač i nema sumlje da Ivan neće danas dobiti.

Portugal-Švedska

Mlade reprezentacije do 21 godine,Portugal je u prvom kolu igrao protiv favorita Engleza i dobio ih 1:0,drugi meč su protiv Italije ostali 0:0,tako da im je sada dovoljan samo bod za prolaz.Švedska je u prvom kolu dobila Italiju 2:1,mada su u 30 min gubili 1:0 ii imali crveni,drugo kolo su izgubili od Engleza sa 1:0.

Ulog:300kn,dobitak:705.48kn.

Igrao sam još jedan,taj sam svima poslao na mail koji su mi se javili,ako uhvatim vremena stavim ga i tu.

Sretno nam

10 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
Ares88 kaže...

evo opet ovaj ursuc il kako vec samo downvota razera majkemi si naporan bratee

Ma nema veze, ne smeta mi, samo nek koji puta iznese prognozu za neki par u ovoj temi. Može bit i gubitan. Zasad nekoliko ljudi u temi sudjeluje. Maltene je mrtva.

Nedaj Bože da je tako, čeka se nogomet i početak nove sezone..

Ostale sportove baš i ne pratim, tako da se kladim samo na fudbal.

Hope for the best,prepare for the worst
9 godina
neaktivan
kladionica kaže...

Brazil(vm)-Kina1,15   1

Dodig I.-Rublev A.1,35   1

Portug(21)(-3+)-Šved(21)1,70   manje

Brazil(vm)-Kina1,15  1

Nakon jučerašnje pobjede nad Hrvatima ne znam dali se treba još šta reći,nego da Rudić obavlja sjajan posao.Kina je izgubila od Mađarske 17-8,i tako će danas izgubiti.

Dodig-Rublev

Dodig je dobio Donaldsona,sa 6:3,6:2,dok je Rublev dobio Kovalika 2:1,Dodig je iskusnij i bolji igrač i nema sumlje da Ivan neće danas dobiti.

Portugal-Švedska

Mlade reprezentacije do 21 godine,Portugal je u prvom kolu igrao protiv favorita Engleza i dobio ih 1:0,drugi meč su protiv Italije ostali 0:0,tako da im je sada dovoljan samo bod za prolaz.Švedska je u prvom kolu dobila Italiju 2:1,mada su u 30 min gubili 1:0 ii imali crveni,drugo kolo su izgubili od Engleza sa 1:0.

Ulog:300kn,dobitak:705.48kn.

Igrao sam još jedan,taj sam svima poslao na mail koji su mi se javili,ako uhvatim vremena stavim ga i tu.

Sretno nam

Vraćamo se na pravi put,pogodili smo oba tiketa,nadam se da sutra nastavljamo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 22:39 (kladionica).
9 godina
neaktivan

Španjolska(kž)-Crna Gora1,10  1

Đoković N.-Gasquet R.1,15   1

Turska-Litva   1.35

Španjolska-Crna Gora

Šta reći nego da su Španjolke favoritkinje ovog turnira,a i u ovom meču,Igrat ce u punom sastavu,sve su u redu niko nije ozljeđen.Sigurno da im je najbolja igračica Torrenes,protiv Rusije 24,protiv Srbije 25 koševa je ubacila,tako ce  danas biti.

Đoković-Gasquet

Zadnji meč Đokovića je bio na Roland Garossu,u finalu gjde je izgubio 3:1 od Wawrinke,a Gasuquetovv jučer gdje je izgubio 2:0 od Dimitrova,danas ne vidim nikakvu šansu kako Gasquet može dobiti Đokovića.

Turska-Litva

Sigurno da je prvo ime,Sanders,igračica turske,igraju za 5 mjesto,Turska je poražena od Rusije a Litva od Bjeloruskinja.Sanders je svaki meč bila odlična,nadamo se da će i danas.

Ulog 300kn,dobitak:466.52kn.

9 godina
neaktivan
kladionica kaže...

Španjolska(kž)-Crna Gora1,10  1

Đoković N.-Gasquet R.1,15   1

Turska-Litva   1.35

Španjolska-Crna Gora

Šta reći nego da su Španjolke favoritkinje ovog turnira,a i u ovom meču,Igrat ce u punom sastavu,sve su u redu niko nije ozljeđen.Sigurno da im je najbolja igračica Torrenes,protiv Rusije 24,protiv Srbije 25 koševa je ubacila,tako ce  danas biti.

Đoković-Gasquet

Zadnji meč Đokovića je bio na Roland Garossu,u finalu gjde je izgubio 3:1 od Wawrinke,a Gasuquetovv jučer gdje je izgubio 2:0 od Dimitrova,danas ne vidim nikakvu šansu kako Gasquet može dobiti Đokovića.

Turska-Litva

Sigurno da je prvo ime,Sanders,igračica turske,igraju za 5 mjesto,Turska je poražena od Rusije a Litva od Bjeloruskinja.Sanders je svaki meč bila odlična,nadamo se da će i danas.

Ulog 300kn,dobitak:466.52kn.

Nadam se da ovako nastavljamo i sutra.

9 godina
neaktivan

Delbonis F.-Djere L.1,25 1

Argentina-Kolumbija1,25  1X

Wozniacki C.-Bencic B.1,35  1

Đoković N.-Zverev A.1,10  1

BryanB/BryanM-ZverevA/Zver1,15  1

Djere je 191 na ATP-ovoj ljestvici,Delbonis 92.Delbonis je dobio nešto jače protivnike nego Djere,ali ih je rjesio s lakocom,ne vidim razlog zasto tako i danas nece biti.

Argentina-Kolumbija

Nema se ovdje sta puno za reći,Argentina vice-prvak svijeta,s Messiem u napadu ne ostavlja puno nade ikome na svijetu,Argentinici su skupinu prošli sa 7 bodova,pobjedii su Urugvaj,Jamajku i 2:2 s Paragvajem,dok se Kolumbija namučila,izgubila je od Venezuele,dobila Brazil(1:0) i 0:0 s Peruom.Ja ne vidim ikakve šanse Kolumbije,Argentina je apsolutni favorit.

Wozniacki-Bencic 

Bencic je put do polufinala pronašla tako što je prošla,Keys,Bouchard,i jučer Konta.Wozniacki je imala dosta teze protivnie,poput Petković i Kuznetsove.Wozniacki igra odličan tenis i danas će Belindu dobiti.

Đoković-Zverev

Već smo o Novaku sve jučer rekli,jučer je dobio Gaqueta,a danas će i Zavereva.

BryanB/BrayanM-ZverevA/Zver

Sigurno svi znate za braću Bryan,najpoznatija braća u tenisu, i apsolutni favoriti u dvojkama na svakom turniru.Ne treba trositi rječi na njih,vrhunski igrači sa svim karakteristikama,i nema sumlje da neće danas dobiti.

Ulog 300kn,dobitak.712.34kn.

16 godina
neaktivan

Chapecoense - Sport Recife 2/X 15 koef

Dominikanska Republika(19) - Srbija(19) 2 1.15
Ukupni koef: 17.25
Ulog: 27 kn
Dobitak: 400,78 kn
psk.hr

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 12:51 (razer1911).
9 godina
neaktivan

Dns,ni sutra ništa.Krećemo 29.6 u Ponedjeljak,ko hoće može se javit na gmail,kladionica817@gmail.com,stavio sam sad tako da bi vi mene pratili i da bi ja imao volje za to da po dobivenom tiketu vi meni uplatite 5-10 kn na račun u SS.Hvala i sretno nam.

12 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

psk.hr

Stari moj prosla "dojava". Veliko HVALA i bravooo 

9 godina
neaktivan

jeli moguce da pare trazis,pusti nas na miru neka ti se levati jave na mail dovidjenja

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
12 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

psk.hr

bravoo!

13 godina
razer1911 kaže...

psk.hr

odigram isto i još stavim kontrahendikep na hrvatsku i to mi padne :( al hvala na podijeljenoj kombinaciji

Dinamo Zagreb
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice