Medvescak - Vitjaz uzivo da ce biti 1-2 kvota 1,25
Edit: Prošlo

Medvescak - Vitjaz uzivo da ce biti 1-2 kvota 1,25
Edit: Prošlo
Sta mislite,moze li sutra Cibona pobjediti Radnicki?Koeficijent je preko 5 na Cibonu pa me privlaci.
Sta mislite,moze li sutra Cibona pobjediti Radnicki?Koeficijent je preko 5 na Cibonu pa me privlaci.
Nikako,Cibona je pred malo izgubila jos par igraca koji su otisli i nema sanse sutra.
Nadam se da tu mogu pitat buduci da vas tu ima najvise i da se nece protumacit kao spam. Znaci zanima me neka online kladionica koja prima uplate preko paypla, bwin nazalost ne podrzava hrvatsku vise. Nemam nikakvu namjeru bavit se tim nesto ozbiljno nego cisto iz fore se kladit na neke male cifre.
NBA
- Teague manje od 19,5 koseva
- Gay manje od 20,5 koseva
- Howard manje od 18,5 koseva
all in.
spojen narodni listić subota i nedjelja, 17 parova, za 10kn dobitak 1961,67kn..nek je i mene sreća posrala
NBA
- Teague manje od 19,5 koseva
- Gay manje od 20,5 koseva
- Howard manje od 18,5 koseva
all in.
Pratis nba? Koliko si siguran u to...nije baš lijepo napisati all in, a onda bude all in ostalo u kladuri
Pratis nba? Koliko si siguran u to...nije baš lijepo napisati all in, a onda bude all in ostalo u kladuri
Prijatelju, veceras sve ili nista.
No risk, no fun.
i btw. lagao bi ti kad bi ti rekao da sam uvjeren 100%, uvijek moze biti neko iznenadjenje... ali odluka je pala
Za Teaguea i Gaya su granice malo previsoke... i to za 2-3 kosa, a za Howarda imam osjecaj.
Prijatelju, veceras sve ili nista.
No risk, no fun.
Koliko si stavio?
Koliko si stavio?
Ne bi o takvim stvarima, ali zasigurno da ce ovo biti duga noc.... pogotovo ako padnem. :)
ovo biti duga noc.... pogotovo ako padnem. :)
Gay ide često preko 20...tako da ne pratim. Sretno večeras
ovaj mrtvi Teague u prvoj dvije trice pogodi odmah...
sva sreca da je sad van igre..
edit: izgleda da padam, Teague dao 16, smije jos 3 dati... jos 10 minuta zadnje cetvrtine
Gay za sad dao samo 3, a Howard 2 kosa...
:/
ovaj mrtvi Teague u prvoj dvije trice pogodi odmah...
sva sreca da je sad van igre..
edit: izgleda da padam, Teague dao 16, smije jos 3 dati... jos 10 minuta zadnje cetvrtine
Gay za sad dao samo 3, a Howard 2 kosa...
:/
i?
šta je bilo s Teague-om??? Dobio si?
Danas ako netko hoce,igra Nadal/Roig protiv-Andujar/Rosol i navodno Nadal se zalio na koljeno,a ovaj Roig ima 45 godina tako da je vrlo vjerovatna pobjeda Andujara i Rosola,ako netko zeli probat...
.....
zanimljivo jako, probao bih danas, ali nisam siguran hoće li mi 550kn biti dosta jer ako fulam i četvrti puta nemam više love za uplatu
to je martingale sistem i ako uletis u losu seriju mozes se dobro zajebat.
na taj nacin mozes igrati hokej da ce utakmica zavrsiti X (koef oko 4) pa niti ne moras duplati pare, vec ulazes manje od dvostrukog. (hokej zna dosta cesto zavrsiti X, ali isto tako mozes uci u seriju od 10 promasaja tako da je dosta riskantno).
Ima par godina da sam na jednom forumu pratio kladionicu i bio je NHL klub koji je imao 30 utakmica bez X-a. I krenila ekipa pratiti sa ovim sistemom koji si spomija. Svi su odustali jer nisu više mogli pratiti. Prvi X su odograli nakon nekih 55 utakmica.
i?
šta je bilo s Teague-om??? Dobio si?
Pusiona. Teague dao 22, a Gay 24 kosa.
Samo je Howard ostao u underu.
Jbg.
To se zove GOOD JOB!!!!!! Bravo. Tak se igra. Ja sad vecinom duplam manje svote jer nisambas financijski. Ono da se imam s cim igrati. Ako ces opet tako nesto igrat stavi da vidimo. Svida mi se. Ja prije tako igrao tjedne listice, najblize bio kad me jeda par sjebooo za 14000 kn, liverpool kod kuce 1.35.
:(
To se zove GOOD JOB!!!!!! Bravo. Tak se igra. Ja sad vecinom duplam manje svote jer nisambas financijski. Ono da se imam s cim igrati. Ako ces opet tako nesto igrat stavi da vidimo. Svida mi se. Ja prije tako igrao tjedne listice, najblize bio kad me jeda par sjebooo za 14000 kn, liverpool kod kuce 1.35.
:(
Budem stavio, ali ovdje je bilo puno sreće :) Sada cu probati duplati
ovo je tema za prijedloge, a ne za HVALISANJE dobicima!
dakle - držite se teme!
jel igro ko na Karlovića danas!!!????
ja onako misilm da uplatim na njega i hokey EBEL i neću njega...sad vidim da sam pogriješio...EBEL mi prošo a sa Ivom digo bi 960 kn za 5 kn uloga!!!
jel ima koja tema sa dobivenim tiketima?
Manchester - Tottenham 1 1,85
1/1 prelaz
1/1 prelaz
fail
Ima tko kakav prijedlog za duplanje? Ulog 150+kn
jel ima koja tema sa dobivenim tiketima?
A koja je svrha toga da se okolo hvališ, pa cilj ove teme je dobiti savjete i preporuke na što i kako se kladiti.