Proklet Zenit..
Šta kažete na onu opciju "ishod prvih 10 minuta"? Koef je po 1.2-1.3 na X
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Proklet Zenit..
moguće al opet...LP je zajebana...sjeti se prošlog kola! Čelzi je srušio sve moguće listiće...
Ne zaboravi Juve.. Taj tjedan sam izgubio 40kn na LP i onda sljedeći dan dobio 200 na EL eh
Proklet Zenit..
moguće al opet...LP je zajebana...sjeti se prošlog kola! Čelzi je srušio sve moguće listiće...
Uvijek jedan favorit kiksa. Nadamo se da je to za večeras samo Zenit...
Joj treba u kladi mi s*ebe listić, stavila mi je Porto-atl. oba daju /da ja sam igro ne.
Pa sad sam tek skužio a uplatio sam u 2, neznam jel mogu to jos. I naravno, igro sam sistem tako da mi nije problem ali jedan par je jedan par. Ni ja nevjerujem da ce Atletico izgubit htio sam stavit na njih, ali sto ces, glup sam i ćorav. Mislis da mogu jos ispravit listic?
Ti imaš više sreće nego pameti :) Evo porto ti vodi :) Sretno
Joj treba u kladi mi s*ebe listić, stavila mi je Porto-atl. oba daju /da ja sam igro ne.
sad za kaznu odi tamo i reci da bi se slikao s njom pa daj stavi ovdje slike da ju vidimo!!
Pa sad sam tek skužio a uplatio sam u 2, neznam jel mogu to jos. I naravno, igro sam sistem tako da mi nije problem ali jedan par je jedan par. Ni ja nevjerujem da ce Atletico izgubit htio sam stavit na njih, ali sto ces, glup sam i ćorav. Mislis da mogu jos ispravit listic?
Ti imaš više sreće nego pameti :) Evo porto ti vodi :) Sretno
izgleda da ona zna bolje nogomet od njega
sad za kaznu odi tamo i reci da bi se slikao s njom pa daj stavi ovdje slike da ju vidimo!!
ma to ja kazem treba, da je bar treba-oprostio bih joj, ovo tenk, to onako u afetku je trebala ić riječ na kur..
Ono što je neko reko da ce staviti x prvih 10 min danas sam ja to igro i stavio na sve tekme lige prvaka i pao na Arsenalu dao u 8 min gol ahhaha,sutra igram isto to,na drugi listić da nece biti crvenih kartona i na treći da neće biti penala pa kud puklo da pukolo sretno svima večeras :))),meni pala sva 4 lističa (Zenit) :(
Tip za večeras, Celtic-Barca poluvrijeme/kraj x/2 nije sigurno, ali ne igra Messi, a ovi se odlično brane doma.
4 koefcijent bio, jel tko poslušao tip?
http://sporterica.com/html/sistemi.html
Frendovi i ja krečemo igrat po ovom prvom sistemu, dogovorili smo se za englesku i njemačku ligu. A vođenje evidencije se obavlja direktno na papir zbog različitih kladionica i ne igranja samo online. Vaše mišljenje za prvi sistem?
katastrofa kakvi suci sude u europi,pa kod nas u 1županijskoj ligi nebi ovo sudili
ajax-milan u pitanju
Frendovi i ja krečemo igrat po ovom prvom sistemu, dogovorili smo se za englesku i njemačku ligu. A vođenje evidencije se obavlja direktno na papir zbog različitih kladionica i ne igranja samo online. Vaše mišljenje za prvi sistem?
0 bodova. Već davno provjereno i treba ti banka 20000kn da bi to uspio igrat. I opet nisi siguran u dobitak.
katastrofa kakvi suci sude u europi,pa kod nas u 1županijskoj ligi nebi ovo sudili
ajax-milan u pitanju
Velika ekipa nesmije izgubiti. Zato je ovaj faul u napadu sudjen kao penal.
0 bodova. Već davno provjereno i treba ti banka 20000kn da bi to uspio igrat. I opet nisi siguran u dobitak.
Točno, a sa tim novcem, radije ideš na surebet
Danas mislim stavit na Real, Juve, MUFC, PSG i još na nekoliko parova X u prvih 10 min ili da neće bit penala.
Ova 4 velikana sigurna po vama?
moj danasnji:
Bayer 1 1,70
PSG daje u prvom poluvremenu gol 2,00
Anderlecht (ibn) 1 1,75
Juve ne daje gol u prvom pol. 2,70
CSKA 1 1,7
Man City-Bayern gol u oba pol 1,50
Shakhtar-United oba daju 1,70
ulog 10 dobitak 662!
vridi probat pa sta bude bude ;)
Danas mislim stavit na Real, Juve, MUFC, PSG i još na nekoliko parova X u prvih 10 min ili da neće bit penala.
Ova 4 velikana sigurna po vama?
Svi osim Uniteda. Ja bi tu stavio GG...
U magazinu LP koji je bio u nedjelju bilo je rečeno da P$G nikada nije izgubio doma od portugalskih momčadi, nadam se da neće ni danas, Real je valjda sposoban dobit ovo sa hendikepom, Juve valjda neće izgubiti doma od Galatasaraya i Manchinija ( kojeg ne smatram dobrim trenerom). Sutra ne očekujem da će Dinamo dobit Ludogorec nikako, niti da će Maribor dobiti Wigan, par Khimki je preuzet od Šmicera i Vekya. Nije veliki ulog, al barem ako spušim neće opet biti 50 ili 100 kn
5 kn na galatasaray
Jučer digao 300 kn na ligi prvaka. Danas je zaheban dan skroz pa sam preskočio.