evo jedan listic za danas, sta mislite
vidim da jop nisi uplatio, radije idi na ulog 15 kn a ostatak do 60 na nešto drugo i sigurnije...Marsej mi ne ulijeva povjerenje
evo jedan listic za danas, sta mislite
vidim da jop nisi uplatio, radije idi na ulog 15 kn a ostatak do 60 na nešto drugo i sigurnije...Marsej mi ne ulijeva povjerenje
Meni se više čini da je nesiguran taj Hull city, oni imaju strašne navijače, i doma igraju odlično.
Primaju jako malo golova, i jako se dobro brane. Ako bi igrao taj par, igrao bi manje od 3 gola...
ja igram ovako:
Nottingham-Derby County 1 2,10
Terek Groznij-CSKA Moskva 2 1,80 Teren zadnji na tabli bez pobjede glatko dobije CSKA
Hull City-West Ham X2 1,50
Tranmere-Port Vale X2 1,45
SV JF Ried-SV Grödig 1X 1,20
Sandefjord-Strommen IF 1X 1,20
FK Minsk-Slavia Mozyr 1 1,80
Met.Doneck-Shakhtar Doneck ODG 1,90
Kilmarnock-Celtic Glasgow 2 1,35 mislio sam odigrat F+2....
Lokomotiva ZG-Osijek 1 1,40
eto - rasporediću ovo na 2-3 listića...
@zlatkor padas na CSKA,a ovaj listić iz Favorita na njemu pada Celtik...
zasto mislis?
u biti nema ni veze, nisam stigo uplatit na celtic i marseille, predlazete li nesto drugo? al da je zicer
@zlatkor padas na CSKA,a ovaj listić iz Favorita na njemu pada Celtik...
Zašto baš Celtic? Kilmanrock je u lošoj formi i ne igra dobro kod kuće, a Celtic je standardno gazda u Škotskoj...
erani-flipkens njušim lagano iznenađenje
errani ima više sreće nego kvalitetu igre,.flipkens fula zicere čiste
Marsej vodi 1-0,Celtick dobio 5-2,
e ljudi imam cisti zicer dana!!!pro liga belgija Mons-Club Brugge 2, koef. je 1,60
Upozorio sam vas na hull city, evo več vode 1:0.
Dosta su opasni doma, kad igraju, kao što sam več rekao, imaju dosta jaku podršku s tribina.
Uz to, dobili su svog šeika koji če ima navodno promjeniti ime u Hull tigers, i dovesti sljedeće godine dosta pojačanja, navodno neka čak i na zimu.
Sad za sad, imaju čisto solidnu momčad za sredinu engleske tablice...
Hull je očekivano dobio, i kao što sam i rekao, jako čvrstu obranu igraju, tako da sam, unatoč velikom koef, preporučio igranje manje od 3 gola. (završilo 1:0).
Što se tiče još utakmica večeras,mislim da bi bilo dobro igrati na Sevillu. Tek se se makli sa dna ove sezone, ostvarili su prvu pobjedu, i igraju dosta napadački.
Zbog čega, nažalost i primaju golove, zato za one koji se "osječaju sretno" nek graju čistu dvojku.
Ostali nek igraju više od 2 gola, ili ako se osječaju sretno, više od 3
I da, naravno, Ronaldo daje gol, ali tu nećete dobiti Bog zna kakav koefcijent...
nvm..............
Stvarno sam luzer danas su dečki odlučili proigrat:
prije i poslije:
medveščak?
St.Rennes - Nantes ODG 1,90
FC Osss - FC Dordrecht 2 1,70
Ranheim - Follo više od 2,5 gola 1,45
Salcburg - Wienneust 1 1,15
Twente - Gronongen Twente više 1,5 gol 1,35
Pad crnog jastreba
do 86minute 1-1 ingolstadt-st pauli bilo jbga
pa ak je jedan par koef 1,70 i ja stavim 10 kn dobijem 17 kn...nije neka dobit ali ako izgubim nije mi žao 10 kn.
al da na 1 par 1,70 idem stavit 100 kn pa opet fulam - šta onda??? puno puta su me rušili koefi 1,10 i 1,15 (zadnji je Celtic, pa Napoli neki dan...)
pa ak je jedan par koef 1,70 i ja stavim 10 kn dobijem 17 kn...nije neka dobit ali ako izgubim nije mi žao 10 kn.
al da na 1 par 1,70 idem stavit 100 kn pa opet fulam - šta onda??? puno puta su me rušili koefi 1,10 i 1,15 (zadnji je Celtic, pa Napoli neki dan...)
hahha,nije to nista kada te koef 1.05 sruši e onda mi dodje da se ubijem...Ceka se Inter i Fenerbahče još
Kada se već kladiš odigraj ovako.
Uzmi 300kn. Svaki dan nadji kvotu 2.20 do 2.50. i Svaki dan odigraš po taj jedan par za 10kn.
Znači 10x2.20 i tako cijeli mjesec.
Moraš biti u plusu. Ako nebuš ostavi se kladjenja.
Kada se već kladiš odigraj ovako.
Uzmi 300kn. Svaki dan nadji kvotu 2.20 do 2.50. i Svaki dan odigraš po taj jedan par za 10kn.
Znači 10x2.20 i tako cijeli mjesec.
Moraš biti u plusu. Ako nebuš ostavi se kladjenja.
na takav koef neće ih proć 50% (dakle ni 10 listića sa jednim parom)