- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma ko daje TD na dobitne listiće????
A znam da je moj dobitan i autentičan (piše BUG u Notepadu), no TD je zbog malih kvota i malog dobitka.
E pa, dragi kladioničari, vjerojatno ste vi big players pa na ovakve male dobitke dajete TD, a koliko ja znam, ovakvim tempom se itekako skupi novaca, bez obzira na kvotu.
Ulogom od 10kn se nikako ne skupi novaca vec sam sebe zavaravas, vjeruj, nisam prvi koji to kaze. Onaj koji igra taj i ulaze..a ovo sto mi radimo je malo kocke da zadovoljimo svoju psihu iako smo stalno u minusu.
ma ko daje TD na dobitne listiće????
A znam da je moj dobitan i autentičan (piše BUG u Notepadu), no TD je zbog malih kvota i malog dobitka.
E pa, dragi kladioničari, vjerojatno ste vi big players pa na ovakve male dobitke dajete TD, a koliko ja znam, ovakvim tempom se itekako skupi novaca, bez obzira na kvotu.
a ja ne znam šta "big plejersi" onda rade ovdje sa nama malim dioničarima
Uglavnom netsi krvavi me vec 3 put zaredom sj*bu
Za ovu diskusiju koja se vodi moje misljenje
Neka svatko ulaze kolko moze i po meni je bolje biti u dobitku 35 kuna malo cesce nego stalno u minusu da bi netko zadovoljio svoju psihu, ako smatrate da imate problem s kockom onda rađe prestanite.
Ima jedna uzrecica
Zrno po zrno pogaca, kamen po kamen palaca.
Kolko vam je najduze da ste niste kladili, al iskren omeni je najduze 3 mjeseca
Alejandro Falla vs Blaz Kavcic Blaz Kavcic @ 2,20 80E
Ernests Gulbis vs Fernando Verdasco Fernando Verdasco @ 3,00 80E
Guillermo Garcia Lopez vs Horacio Zeballos Horacio Zeballos @ 1,67 160E
Chicago JE dobio AFAIK.....
bravo dečki...vidim da ipak ima onih koji na strpljivosti grade dobitke - bolje tako nego spucat 500+ kn pa popušit...
Nikola Mektic vs Maximo Gonzalez Maximo Gonzalez @ 1,43 160E
Rogerio Dutra Silva vs Marco Trungelliti Marco Trungelliti @ 2,70 80E
Guido Andreozzi vs Aldin Setkic Aldin Setkic @ 3,75 80E
Pierre-Hugues Herbert vs Guilherme Clezar Pierre-Hugues Herbert @ 2,62 80E
Nikola Mektic vs Maximo Gonzalez Maximo Gonzalez @ 1,43 160E
Rogerio Dutra Silva vs Marco Trungelliti Marco Trungelliti @ 2,70 80E
Guido Andreozzi vs Aldin Setkic Aldin Setkic @ 3,75 80E
Pierre-Hugues Herbert vs Guilherme Clezar Pierre-Hugues Herbert @ 2,62 80E
ti uvijek igraš na autsajdere?
jel se kladio netko danas na bayern i barcelonu? ja sam odigro na bayern jer smatram da nemaju trenutno ravnog sebi, najjaci su. i eto 4 0 vode zasad.
Može kakva preporuka za NBA ?
da, suci obicno guraju usrane spanjolce, ali bayern je definitivno zasluzio pobjedu. bilo bi sad zanimljivo vidjet dva njemacka kluba u finalu. stvarno tko ovo nije ocekivao, pa barca je zadnjih mjesec dana pa i vise u jako losoj spremi, jedva pobjeduju najslabije klubove, psg nisu ni pobjedili i prosli su(supci), izvlace se totalno, sad bi bio najsretniji da ih bayern nabije i na nou campu.

jel se kladio netko danas na bayern i barcelonu? ja sam odigro na bayern jer smatram da nemaju trenutno ravnog sebi, najjaci su. i eto 4 0 vode zasad.
Onda si veliku lovu digao kad si tolko uvjeren bio,moze slika listica?
Da kladio, uđem u kladionicu kad sam se vraco doma iz skole, uđem unutra, kazem sebi zaj*bi ti tu pricu i izađem van. Htio sam stavit x2 toliko o tome