Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.825.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Neka tog Lava, barem diže kvote na zicere kad odigra kontra pameti na nekog ko je autsajder {#}

15 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
zlatkor kaže...

evo ja ču večeras ovo s tim da mi zadnji par još nije siguran tako da je bez njega čisto duplanje

ako netko ima sigurniju kombinaciju nek napiše

2-2 jbga,zadnjih par kola nbaa,obavezno padne 1-2 para kaj misliš da čisti ziceri,isto se događa i u NHLu..prošlu noć nisam nikaj odigral,al ovu bum oderal sistem i to lagana iznenađenja...

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
16 godina
Encyanix kaže...
Silent horror1992 kaže...

Vi svi koji igrate parove koje on postavi ste obične budale {#}

Lik iznabada od oka neke parove pa ako pogodi svi drkaju na njegovo "umijeće" klađenja {#}

Pozdravlja vaS vaš LAV {#}

Lik pogadja 4/6 5/6 svako malo.. 10 kn jedan sistem i eto para.. nemoj se pravit pametan molim te.

Ako je toliko pametan i siguran, stavi 500 kn na sistem 5/6.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Mitch kaže...
Encyanix kaže...

Lik iznabada od oka neke parove pa ako pogodi svi drkaju na njegovo "umijeće" klađenja {#}

Lik pogadja 4/6 5/6 svako malo.. 10 kn jedan sistem i eto para.. nemoj se pravit pametan molim te.

Ja tu i tamo bacim jednu max 20 kn.. kakvih 500kn.. nikad necu bacit preko 20kn na kladu..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
12 godina
protjeran
Encyanix kaže...
Mitch kaže...
Encyanix kaže...

Ja tu i tamo bacim jednu max 20 kn.. kakvih 500kn.. nikad necu bacit preko 20kn na kladu..

E pa druže kikiriki kladioničaru samo da ti velim, ja sam se kladio dok taj tvoj duhovni vođa LAV u Bosni nije imao ni tv u boji {#}

Zato ti prijateljski kažem, mani se druga LAVA i njegovih bolesnih sistema, počni sam svojom glavom razmišljat puno bolje ćeš proći  pozz {#}

15 godina
neaktivan

ak ko hoče nek poprati za nočas!

Košarkaši New York Knicksa slavili su 11. uzastopnu pobjedu na parketu svog Madison Square Gardena protiv Milwaukee Bucksa sa 101:83.

Carmelo Anthony ubacio je 41 koš za Knickse, što znači da je 40 ili više koševa ubacio u tri posljednje utakmice. Postao je tako tek drugi klupski igrač kojem je to uspjelo nakon Bernarda Kinga. J.R. Smith dodao je 30 koševa za Knickse uz 10 skokova, a njih su dvojica ujedno bili i jedini dvoznamenkasti igrači njujorškog sastava koji je susret prelomio u trećoj četvrtini dobivši ju s 42:21. Najbolji pojedinac Milwaukeeja bio je Brandon Jennings s 25 koševa.

Oklahoma City Thunder slavio je na gostovanju kod Indiana Pacersa 97:75 i tako se izjednačio na vrhu ljestvice Zapadne konferencije s istim omjerom (56-20) kao San Antonio Spursi. Kevin Durant vodio je Thunder do pobjede s 34 koša, od čega je njih 22 ubacio u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu Durant je imao problema s listom, ali se u drugom dijelu uspio oporaviti. Russell Westbrook dodao je 24 koša uz 9 asistencija i 7 skokova za pobjednički sastav, dok je kod Indiane, kojoj je prekinut niz od pet uzastopnih pobjeda, najefikasniji s 22 koša bio Roy Hibbert.

Los Angeles Lakersi i Utah Jazz nastavili su tijesnu utrku za osmom pozicijom Zapadne konferencije, posljednjom koja vodi u doigravanje. Obje su momčadi sinoć upisale pobjede pa su tako Lakersi u Staples Centeru savladali Memphis s tijesnih 86:84, dok je Utah u Salt Lake Cityju bila bolja od New Orleansa 95:83.

Kobe Bryant zabio je 24 koša i podijelio 9 asistencija za Lakerse, dok je Pau Gasol dodao 19 koševa uz 9 skokova. Dwight Howard je ubacio 9 koševa uz 10 skokova, uključujući važno slobodno bacanje 4,1 sekundu prije kraja. Valja reći kako su ovu pobjedu Lakersi ostvarili bez ozlijeđenih Stevea Nasha i Mette World Peacea. Najbolji pojedinac Grizzliesa bio je Mike Conley s 21 košem, dok je Marc Gasol u ogledu protiv brata upisao 11 koševa, 8 skokova i 7 asistencija.

Iako Utah više nema sudbinu u svojim rukama, pobjedama zadržavaju šanse za plasman u doigravanje, a do posljednje ih je vodio Paul Millsap s vrlo dobrim all-round učinkom od 20 koševa, 10 skokova i 7 asistencija. Najbolji strijelac “džezera” bio je Gordon Hayward s 23 koša.

Cleveleand Cavaliersi prekinuli su crnu seriju od 10 uzastopnih poraza slavljem na gostovanju kod Boston Celticsa u TD Gardenu 97:91 u utakmici u kojoj je za sebe rekordni broj koševa (29) upisao Tristan Thompson, dok su Chicago Bullsi u svom United Centeru savladali Orlando Magic s tijesnih 87:86 sa samo sedmoricom igrača u svom rosteru. Bullse su s po 19 koševa predvodili Luol Deng i Nate Robinson, dok je kod Orlanda s učinkom sezone od 27 koševa prednjačio Beno Udrih.

Kažimo i da su novu pobjedu, 59. ovosezonsku, slavili aktualni prvaci, košarkaši Miami Heata. Iako su igrali bez ozlijeđenih LeBrona Jamesa, Dwyanea Wadea i Raya Allena nisu imali previše problema na gostovanju kod najslabije momčadi lige Charlotte Bobcatsa koje su savladali 89:79. Mike Miller je vodio Heat s rekordnih u sezoni 26 poena i 7 pogođenih trica iz 11 pokušaja, Chris Bosh dodao je 18 poena uz 8 skokova, dok je Rashard Lewis zabio 14 koševa. Heat je zadržao Bobcatse na samo 31,8% šuta iz igre, što im je bila najbolja defenzivna izvedba sezone

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 17:35 (bahrija).
12 godina
protjeran

Francuzi u parovima zicer dana 1.55 ko stigne nek slobodno  uplati jer ce to  glatko da prođe {#}

Možete dodat još i psv 2 isto ce bit laganini 

Još rukomet na nas i eto lijepog tiketa koji bi trebo doć bez po muke {#}

Ma evo par parova koje sam ja izabrao za nesto nizi ulog {#}

slika jbt slika jbt
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 17:42 (Silent horror1992).
12 godina
neaktivan

evo vam moj lisitc koji ce vjerovatno pasti 

http://pokit.org/get/?912eab34cca1dd577cf8d75744b8adb6.jpg {#}

13 godina
neaktivan

Francuzi u parovima zicer dana 1.55 ko stigne nek slobodno  uplati jer ce to  glatko da prođe {#}

velik je kf na x2 psg, meni je pao na prvom paru tiket, igram reading-southampton oba daju{#}

Obama is sun-tanned by Silvio Berlusconi
12 godina
protjeran
Trustek kaže...

velik je kf na x2 psg, meni je pao na prvom paru tiket, igram reading-southampton oba daju{#}

Englezi ko Englezi, najrealnije stavit ob primaju pa kako bude, ti ovaj put nisi imao sreće i to je to {#}

16 godina

Ja za danas usedmerostručivanje :D

06.04 17:00 Rennes : Paris SG    2x

06.04 20:00 Montpellier : Valenciennes 1x

06.04 18:00 Juventus : Pescara 1

06.04 16:00 W.B.A. : Arsenal 2x

06.04 22:00 Barcelona : Mallorca 1

06.04 15:30 Frankfurt : Bayern 2x

06.04 15:30 Dortmund : Augsburg 1

Ukupna kvota ravno 7

Boldani su već prošli

13 godina
neaktivan

Pozdrav,prvo šta imam reči je Bahrija svaka ti čast za tvoje analize!!!:),a sada imam pitanje gdje pratite ozljede ii suspendirane igrače za neku utamicu npr.Rijeka-Osijek,gdje pogledate da je neko ozljeđen ili ima žute(crvene) kartone?

16 godina

Još nešto da vam velim.Hebem ja kladioničara kojem drugi sastavlja tiket {#}

Ne pričaj gluposti, inače se ne kladim možda 1 mjesečno nešto čisto iz zabave uplatim, ali pratim "LAVA" na fejsu, istina zadnja dva tiketa su bila katastrofa ali prije je pogađao čudesa, pogledaj starije postove, svaki dan je prošao sistem 4/6 ili 5/6, i to sa MASNIM kvotama i prijelazima. Ne pravi se pametan.

15 godina

Evo ga lav 

18:30 Ried - Admira X/1 (4.50)
19:00 Cibalia - Lok. Zagreb 1 (2.25) za hrabrije 1/1 (3.80)
20:00 Nancy - Troyes 1 (2.00)  

Pogodio je 2/3 al ako odes na sigurnost  stavis 1 umjesto x/1 to ti je 3/3 i dosta ok pare ;)

Edit: odigro bi tako da sam stigo na vrijeme u kladu..

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 22:14 (Encyanix).
14 godina
neaktivan

Et kaki ste vi, govorite i neki se sprdaju sa Lavom, a prošla 2 listića koja je postavio je napisao da se ne igra za velike uloge već da se poprati sa malim ulogom, dok ne bude vikend, jer će za vikend biti parovi na kojima će se zaraditi para, evo sada vidim danas je tako i bilo!

13 godina

i meni se danas malo posrećilo :D

16 godina
Mitch kaže...

Ukupna kvota ravno 7

Boldani su već prošli

winnnnnnnnnnn

13 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

Svaka ti čast,i dalje tako nastavi.

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Mitch kaže...

Ukupna kvota ravno 7

Boldani su već prošli

winnnnnnnnnnn

Ulog?

13 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

svaka čast!

15 godina
neaktivan
svaka cast majstore

nego evo jedna dojava sto je objavljena:

San Jose - Vancouver 2/1

prije par minuta, igra se za 3 sata pa tko uspije
12 godina
neaktivan

eto, i meni je noćas uletilo...samo da sam imao "muda" pa da sam sam sve uloge poduplao...

svaka čast Bahrija - veliko hvala, odigrao sam i tvoju kombinaciju!!

15 godina
neaktivan
bahrija kaže...

ak ko hoče nek poprati za nočas!

Košarkaši New York Knicksa slavili su 11. uzastopnu pobjedu na parketu svog Madison Square Gardena protiv Milwaukee Bucksa sa 101:83.

Carmelo Anthony ubacio je 41 koš za Knickse, što znači da je 40 ili više koševa ubacio u tri posljednje utakmice. Postao je tako tek drugi klupski igrač kojem je to uspjelo nakon Bernarda Kinga. J.R. Smith dodao je 30 koševa za Knickse uz 10 skokova, a njih su dvojica ujedno bili i jedini dvoznamenkasti igrači njujorškog sastava koji je susret prelomio u trećoj četvrtini dobivši ju s 42:21. Najbolji pojedinac Milwaukeeja bio je Brandon Jennings s 25 koševa.

Oklahoma City Thunder slavio je na gostovanju kod Indiana Pacersa 97:75 i tako se izjednačio na vrhu ljestvice Zapadne konferencije s istim omjerom (56-20) kao San Antonio Spursi. Kevin Durant vodio je Thunder do pobjede s 34 koša, od čega je njih 22 ubacio u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu Durant je imao problema s listom, ali se u drugom dijelu uspio oporaviti. Russell Westbrook dodao je 24 koša uz 9 asistencija i 7 skokova za pobjednički sastav, dok je kod Indiane, kojoj je prekinut niz od pet uzastopnih pobjeda, najefikasniji s 22 koša bio Roy Hibbert.

Los Angeles Lakersi i Utah Jazz nastavili su tijesnu utrku za osmom pozicijom Zapadne konferencije, posljednjom koja vodi u doigravanje. Obje su momčadi sinoć upisale pobjede pa su tako Lakersi u Staples Centeru savladali Memphis s tijesnih 86:84, dok je Utah u Salt Lake Cityju bila bolja od New Orleansa 95:83.

Kobe Bryant zabio je 24 koša i podijelio 9 asistencija za Lakerse, dok je Pau Gasol dodao 19 koševa uz 9 skokova. Dwight Howard je ubacio 9 koševa uz 10 skokova, uključujući važno slobodno bacanje 4,1 sekundu prije kraja. Valja reći kako su ovu pobjedu Lakersi ostvarili bez ozlijeđenih Stevea Nasha i Mette World Peacea. Najbolji pojedinac Grizzliesa bio je Mike Conley s 21 košem, dok je Marc Gasol u ogledu protiv brata upisao 11 koševa, 8 skokova i 7 asistencija.

Iako Utah više nema sudbinu u svojim rukama, pobjedama zadržavaju šanse za plasman u doigravanje, a do posljednje ih je vodio Paul Millsap s vrlo dobrim all-round učinkom od 20 koševa, 10 skokova i 7 asistencija. Najbolji strijelac “džezera” bio je Gordon Hayward s 23 koša.

Cleveleand Cavaliersi prekinuli su crnu seriju od 10 uzastopnih poraza slavljem na gostovanju kod Boston Celticsa u TD Gardenu 97:91 u utakmici u kojoj je za sebe rekordni broj koševa (29) upisao Tristan Thompson, dok su Chicago Bullsi u svom United Centeru savladali Orlando Magic s tijesnih 87:86 sa samo sedmoricom igrača u svom rosteru. Bullse su s po 19 koševa predvodili Luol Deng i Nate Robinson, dok je kod Orlanda s učinkom sezone od 27 koševa prednjačio Beno Udrih.

Kažimo i da su novu pobjedu, 59. ovosezonsku, slavili aktualni prvaci, košarkaši Miami Heata. Iako su igrali bez ozlijeđenih LeBrona Jamesa, Dwyanea Wadea i Raya Allena nisu imali previše problema na gostovanju kod najslabije momčadi lige Charlotte Bobcatsa koje su savladali 89:79. Mike Miller je vodio Heat s rekordnih u sezoni 26 poena i 7 pogođenih trica iz 11 pokušaja, Chris Bosh dodao je 18 poena uz 8 skokova, dok je Rashard Lewis zabio 14 koševa. Heat je zadržao Bobcatse na samo 31,8% šuta iz igre, što im je bila najbolja defenzivna izvedba sezone

sva 3 para prošla-ko popratil taj dobil !

16 godina

Moja za danas, stavio 20 kn, dobitak cca 120kn

07.04 16:00 Chelsea : Sunderland     1

07.04 20:30 Steaua : CSMS Iasi      1

07.04 16:30 Ajax : Heracles          1

07.04 14:30 Liverpool : West Ham     1x

07.04 21:00 Valencia : Valladolid      1x

07.04 16:15 Platanias : Olympiakos   2x

07.04 19:00 Inter Z. : Hajduk       2x

07.04 20:45 Napoli : Genoa         1x

Ukupna kvota 6.2

12 godina
protjeran

LAV i NEPROVJERENO.COM {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Pozdrav,prvo šta imam reči je Bahrija svaka ti čast za tvoje analize!!!:),a sada imam pitanje gdje pratite ozljede ii suspendirane igrače za neku utamicu npr.Rijeka-Osijek,gdje pogledate da je neko ozljeđen ili ima žute(crvene) kartone?

http://www.betinf.com/

ovdje su samo glavne lige

Njemci, englezi, francuzi i španjolci-imaju verzije i na engleskom

http://www.sport1.de/de/fussball/

http://www.kicker.de/

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/

http://www.goal.com/en/

http://www.marca.com/

http://www.sport24.com/

talijani:

http://www.gazzetta.it/

NBA- njihova sluzbena stranica

http://www.nba.com/

ima statistika igraca i sve zivo

Ponekad i ova stranica ima informacije

http://int.soccerway.com/ na odjeljku players pa kartica disciplinary sadrzi bazu za sve igrace koji imaju zaredom zute i tako to- arhiv sezone 

I bahrija svaka ti cast :)

Obama is sun-tanned by Silvio Berlusconi
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 14:28 (Trustek).
15 godina

Evo moj danasnji listic

12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo moj danasnji listic

TOt gubi..nema Balea i nekoliko igrača iz prvog tima, danas je na Everton bilo 3,60 i ja konj ne odigram barem x2 nego igram u tjednu bezvezne parove na koje padam..{#}

15 godina
gefufna kaže...
Encyanix kaže...

Evo moj danasnji listic

TOt gubi..nema Balea i nekoliko igrača iz prvog tima, danas je na Everton bilo 3,60 i ja konj ne odigram barem x2 nego igram u tjednu bezvezne parove na koje padam..{#}

a da vidim :/

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
gefufna kaže...
Encyanix kaže...

Evo moj danasnji listic

a da vidim :/

Onaj ko je stavio na Tot (1) tj.pobjedu,nebih rekao da je baš u nogometim vodama,Bale neigra to je odma izgubljena ili neriješena utakmica.I još igraju protiv Evertona{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice