Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.826.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
Sheeva kaže...
Miki Liki kaže...

Još jedan u nizu mutikaša :D

mozes mi reci po cemu si to zakljucio? mislim s par frendova uzet al to je dosta novaca

to ti je prevara kao i sve to s blogova i fejsa... mozda 1% njih ima dojave ali nevjerujem ni to... da imaju stavrne dojave kao da bi im znacilo nesto tih 50-100€ od pretplate...

14 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
Miki Liki kaže...

Još jedan u nizu mutikaša :D

mozes mi reci po cemu si to zakljucio? mislim s par frendova uzet al to je dosta novaca

Iskostvo skinko iskustvo.....

imam muda
16 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Bem ti City bem ti Manchester, zadnji par najmanji koef. me sruši...... a ovi tulipani još i zadnji, bem ti sreću eto. :p

bug caruje, um klade valja
16 godina
neaktivan

Fuj City, fuj Mancini! {#} A zbog ovog Lazia sam veceras 2 puta dozivio srcani, 2 gola u 90+

live live
COYI
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 22:51 (srdjan3).
16 godina
neaktivan

Ma dobro je kada tebe veseli bar nekog..... ;)

bug caruje, um klade valja
16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Poštovanje kolege ,

bilo je neke price o pretplati za dvoznak.com  , pa me zanima kolko bi vas bilo zainteresirano da se uzme za mjesec dana (500 kn )  ?

Kad bi nas bilo 20-ak to bi bilo 25 kn po glavi  , a stvar je puno ozbiljnija od blogova kakav je bio onaj od makedonca , Šmicer i slično . 

Anketa je informativna , tek toliko da od prilike vidim kolki je interes , a ako ima dovoljno zainteresiranih onda cemo se dogovorit za detalje .

Nije mi samo jasno tu vas se na anketi 20 javi, a meni na PP poruku pošalju 2 lika

U cem je problem?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
Bubabug kaže...

Poštovanje kolege ,

bilo je neke price o pretplati za dvoznak.com  , pa me zanima kolko bi vas bilo zainteresirano da se uzme za mjesec dana (500 kn )  ?

Kad bi nas bilo 20-ak to bi bilo 25 kn po glavi  , a stvar je puno ozbiljnija od blogova kakav je bio onaj od makedonca , Šmicer i slično . 

Anketa je informativna , tek toliko da od prilike vidim kolki je interes , a ako ima dovoljno zainteresiranih onda cemo se dogovorit za detalje .

Znaci sudeci po anketi , okvirno bi bilo 20 zainteresiranih , (vjerovatno i nešto više od toga , pa bi pretplata bila oko 20 kn ili manje cak , što stvarno nije puno za nešto ovakve kvalitete ), i to bi znacilo da ce se najvjerovatnije u sljedecim danima napravit i službeni popis ljudi koji ce uzimat pretplatu , prijave ce bit najvjerovatnije na mail pošto mi je prošli put preko pm-a bila muka sve organizirat .

Moja ideja je bila ( kad se napravi popis pretplatnika i odredi iznos pretplate i prikupe novci ) ,

Odredimo 2-3 administratora koji ce imat pristup account-u od dvoznaka ako je to moguce   (da  bi bili sigurniji da ce svi svaki dan dobiti parove, pošto je moguce da ako to radi jedna osoba ponekad nece bit u mogucnosti slat parove ostalima  , a pošto ce nas bit samo 2-3 admina, nece bit mogucnosti da netko ukrade account ) i šaljemo svaki dan sav sadržaj stranice(parove , info. itd.)  na mail i u facebook  grupu .

Za sad me nemojte ništa pitat do vikenda , jer imam puno obaveza . Anketa sa stranice prije  i dalje važi ,( ako ste zainteresirani , stisnite da znam koliko je ljudi u pitanju ) .

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 23:04 (Bubabug).
16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Znaci sudeci po anketi , okvirno bi bilo 20 zainteresiranih , (vjerovatno i nešto više od toga , pa bi pretplata bila oko 20 kn ili manje cak , što stvarno nije puno za nešto ovakve kvalitete ), i to bi znacilo da ce se najvjerovatnije u sljedecim danima napravit i službeni popis ljudi koji ce uzimat pretplatu , prijave ce bit najvjerovatnije na mail pošto mi je prošli put preko pm-a bila muka sve organizirat .

Moja ideja je bila ( kad se napravi popis pretplatnika i odredi iznos pretplate i prikupe novci ) ,

Odredimo 2-3 administratora koji ce imat pristup account-u od dvoznaka ako je to moguce   (da  bi bili sigurniji da ce svi svaki dan dobiti parove, pošto je moguce da ako to radi jedna osoba ponekad nece bit u mogucnosti slat parove ostalima  , a pošto ce nas bit samo 2-3 admina, nece bit mogucnosti da netko ukrade account ) i šaljemo svaki dan sav sadržaj stranice(parove , info. itd.)  na mail i u facebook  grupu .

Za sad me nemojte ništa pitat do vikenda , jer imam puno obaveza . Anketa sa stranice prije  i dalje važi ,( ako ste zainteresirani , stisnite da znam koliko je ljudi u pitanju ) .

Znaci ja vec imam tu predplatu (za potvrdu saljem u inbox prognoze od danasnjeg dana). I znaci dat cu vam za 400kn. I mogu vam svaki dan slat na mail

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 23:09 (cuspajz).
17 godina

Nebi ja preporučio dvoznak, naime, ovdje imate mnoga DVOZNAK iskustva.

With_Style
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 1:15 (Sa_Stilom).
17 godina

Evo dvoznak od jučer. To je sedmi dan, zadnji mom mom premium tjednu.

Jučer je bio odličan dan, zarada je bila 77kn, što znači da ste ulagali kao oni (što je u ovom slučaju bilo 17 puta više nego sam ja ulagao) dobili bi oko 1300kn.

Jel se isplati igrati preko njih? Pa isplati se ako ulažete više, ako ne, onda se i ne isplati baš.

Recimo ja sam počeo sa početnim kapitalom od 350kn. Odigrano 7 dana sad na računu imam 504kn. Kad se iz toga izbaci tjedna pretplata od 169kn, čak dođem do minusa od 15kn...

Dakle ako imate veliku lovu za ulagati, onda idite na dvoznak, ako ne, onda ga zaobilazite....

I za kraj, listići od sinoć...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

jel možeš stavit sve listiće po danima, i koliko si svaki dan zaradio?

Keep Calm and SWAG
17 godina
bruno03 kaže...

jel možeš stavit sve listiće po danima, i koliko si svaki dan zaradio?

Ja sam listiće brisao svaki dan, da bi mi bilo preglednije, ali imaš slike na svim stranama od iza...

Sad trenutno imam samo od jučer na računu listiće...

ALI, ako te zanima detaljnije, nemoraš biti premium na dvoznaku da pogledaš prethodne dane, imaš na mjestu prognoza sa desne strane. ako je crveno onda nije prošlo, ako je zeleno jest, ako je sivo onda je strnirano, prekinuto ili neš slično...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Pozdrav. Igram poker inace i na njemu imam kvalitetnu kontrolu novca i bankroll managment. Kad god sam se tim novcem isao kladiti, otisla bi mi cijela banka i bankrotirao bi, vec nebrojeno puta dosad. Ostavljao sam se kladjenja vec prije, ali od 11. mjeseca odkad je odprilike Dvoznak na netu, opet sam poceo sa sportskim okladama , a rezultat je opet 0 kuna u mom djepu trenutno. Dvoznak me privukao sa stvarno inteligentnim i kvalitetnim analizama, prognozama, ali eto u 6. mjeseci nikakve od toga profitne koristi za mene nije bilo, kazem samo me navuklo na kladjenje i davalo mi nadu, da bi na kraju uvijek sve izgubio. Moram napomenuti da nisam placao pretplatu nego sam koristio samo ono što se nudi besplatno, ali Dvoznak je barem do sada nakon početka meča postavio na stranicu okladu ili analizu koju su i pretplatnici dobili, pa sam se i na to kladio live kladjenjem. Došao je Roland Garros, mislio sam tu ce bit savrsene sanse , pogodaka, kvalitetnih informacija ali samo sam nastavio gubiti i ponovo izgubio svoju banku za poker koju sam strpljivo gradio. Jucer 30.5.12. sam skroz pobijesnio nakon što sam opet izgubio na kladjenju i dao sam zahtjev na bet365 da mi trajno zatvore racun bez mogucnosti ponovnog otvaranja, kako vise nebi ni imao sansu da se kladim, barem tamo. Šteta jer na pokeru se tamo dalo i uzeti , posto ima puno amatera i riba, ali nije bilo previse igraca ionako, za otic na vece blindove ozbiljnije. Uglavnom, vezano uz temu Dvoznaka, ja odustajem od njih nakon što sam ih 6 mjeseci pratio svakodnevno, i nadam se da vise u zivotu necu napravit ni jednu sportsku okladu opcenito. Moram nadodat da je Dvoznak bio najjaci izvor informacija za kladjenje s kojim sam se susreo dosad, pa ako nije islo s njima, drugacije moze ici jos manje. Pozdrav od Maxa, i dobra ideja za blog, da se napokon moze prokomentirat na velike poznati Dvoznak.

{#}

DA ONI TOLKO DIŽU(admini u dvoznaku)-pogađaju --nebi ljude obmanjivali pretplatama..

Što ga više lome-to ga više volim!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 11:56 (bahrija).
13 godina
neaktivan
bahrija kaže...

Pozdrav. Igram poker inace i na njemu imam kvalitetnu kontrolu novca i bankroll managment. Kad god sam se tim novcem isao kladiti, otisla bi mi cijela banka i bankrotirao bi, vec nebrojeno puta dosad. Ostavljao sam se kladjenja vec prije, ali od 11. mjeseca odkad je odprilike Dvoznak na netu, opet sam poceo sa sportskim okladama , a rezultat je opet 0 kuna u mom djepu trenutno. Dvoznak me privukao sa stvarno inteligentnim i kvalitetnim analizama, prognozama, ali eto u 6. mjeseci nikakve od toga profitne koristi za mene nije bilo, kazem samo me navuklo na kladjenje i davalo mi nadu, da bi na kraju uvijek sve izgubio. Moram napomenuti da nisam placao pretplatu nego sam koristio samo ono što se nudi besplatno, ali Dvoznak je barem do sada nakon početka meča postavio na stranicu okladu ili analizu koju su i pretplatnici dobili, pa sam se i na to kladio live kladjenjem. Došao je Roland Garros, mislio sam tu ce bit savrsene sanse , pogodaka, kvalitetnih informacija ali samo sam nastavio gubiti i ponovo izgubio svoju banku za poker koju sam strpljivo gradio. Jucer 30.5.12. sam skroz pobijesnio nakon što sam opet izgubio na kladjenju i dao sam zahtjev na bet365 da mi trajno zatvore racun bez mogucnosti ponovnog otvaranja, kako vise nebi ni imao sansu da se kladim, barem tamo. Šteta jer na pokeru se tamo dalo i uzeti , posto ima puno amatera i riba, ali nije bilo previse igraca ionako, za otic na vece blindove ozbiljnije. Uglavnom, vezano uz temu Dvoznaka, ja odustajem od njih nakon što sam ih 6 mjeseci pratio svakodnevno, i nadam se da vise u zivotu necu napravit ni jednu sportsku okladu opcenito. Moram nadodat da je Dvoznak bio najjaci izvor informacija za kladjenje s kojim sam se susreo dosad, pa ako nije islo s njima, drugacije moze ici jos manje. Pozdrav od Maxa, i dobra ideja za blog, da se napokon moze prokomentirat na velike poznati Dvoznak.

{#}

DA ONI TOLKO DIŽU(admini u dvoznaku)-pogađaju --nebi ljude obmanjivali pretplatama..

Pokerstars ili full tilt poker??

Obama is sun-tanned by Silvio Berlusconi
13 godina
bahrija kaže...

{#}

Ja na poslu imam pristup Dvoznaku i kad su krenuli ,mislim da je bio neki 3. mjesec prosle godine,imali su dosta dobar postotak pogodaka,ja sam krenuo sa 100kn i dosao do 1800njak kroz nekih 2 mjeseca,njihov problem je to sta oni moraju stavit prognozu bez obzira jel se ima sta za odigrat ili ne,kao npr. u ljetnom periodu kad nema nicega,tu su si ubili postotak pogodaka.

Mislim da bi im bolje bilo da su u tom periodu zamrznuli pretplate i davali nekakve besplatne prognoze ali eto.

17 godina

Ja opet ne mislim tako, ja mislim da je najgora stvar što ekipa koja gled dvoznak, ugalvnom slijepo stavlja sve što oni ponude.

Daj ljudi shvatite, očigledno je da oni "moraju" tjedno staviti 150+ prognoza, što je tehnički nemoguće sa sve prođe.

Kad bi njih 15ak tipstera koji rade, tjedno davali 10-15 parova, ali vrhunski razrađeni, i realnim koefcijentima, s okladama koje su dostupne svima, puno bi bolje radili.

Ovako ide previše na kvantitetu, nego na kvalitetu...

Recimo prošli tjedan su jako puno toga fulali, i čak s njihovim "kvotama" (koje su uglavnom 10% veće nego što normalan čovjek može dobiti) bili su tek nešto malo u plusu...

Kad bih bar našao neku sličnu ekipu, ali da daje puno manje, a puno sigurnije i razrađenije parove, 500kn mjesečno uopće nebi bilo puno za dati...

15 godina
neaktivan
Trustek kaže...
bahrija kaže...

{#}

Pokerstars ili full tilt poker??

to je jedan moj pajdo napisal na blogu o dvoznaku,..igra poker ko mutav i svu zaradu je spiskal na kladari-slušal ove iz dvoznaka i njihovo tipovanje {#}

prebrzo se htel obogatiti{#}

15 godina
neaktivan

manchester u.-southampton -nemojte se zaletavati na ovaj par..(kiks manchester citya jučer)-moglo bi danas biti svašta na ovoj tekmi!!

zadnje 4 utakmice southamptona u gostima 3 neriješene 1 pobjeda-skoro pa bolje igraju u gostima nego doma {#} 

fulham-west ham  x

everton-west bromwich 1

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 13:09 (bahrija).
14 godina
bahrija kaže...

manchester u.-southampton -nemojte se zaletavati na ovaj par..(kiks manchester citya jučer)-moglo bi danas biti svašta na ovoj tekmi!!

E moj kolega Bahrija, vidiš, ja baš na konkretno tu utakmicu gledam 180° dijametralno drukčije, što zbog njihove povijesti u engleskom nogometu, što zbog trenutne današnje situacije u Premireshipu, koiko tko ima bodova, utakmice doma, koji igrači fale ili ne, međusoban skor ukupno i u domaćim utakmicama posebno, zadnje utakmice pogotovu!

Moje viđenje što osigrati u ovoj utakmici je prvo hendikep na Manchester United, a za one manje hrabre da Southampton neće dati gol 1 poluvrijeme, a za malo jače hrabre, ili da Southampton neće dati gol uopće, ili ako ima u ponudi kladionice, broj golova ekipe, ona ponuda golova 0-1!

To što je QPR "sredio" Manchester City, to ima prije svega tu prste "Red" Harry Knepp, a niti igrači QPR-a nisu tu za popuniti statistiku, a nit situacija u Manchester City-u nije nešo bayna, stoga, ono jučer nije bilo ZICER, ali uvijek ( je ) postojala šansa za makar malo iznenađenje, što ne vjerujem da će se dogoditi u današnjoj utakmici, a da začinim malo i današnji "El Classico" oba daju gol ako je koefficijent makar 1.50, sve staviti na ta dva, jer su to po mojem 10/10 događaji!!!!   

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
bahrija kaže...

E moj kolega Bahrija, vidiš, ja baš na konkretno tu utakmicu gledam 180° dijametralno drukčije, što zbog njihove povijesti u engleskom nogometu, što zbog trenutne današnje situacije u Premireshipu, koiko tko ima bodova, utakmice doma, koji igrači fale ili ne, međusoban skor ukupno i u domaćim utakmicama posebno, zadnje utakmice pogotovu!

Moje viđenje što osigrati u ovoj utakmici je prvo hendikep na Manchester United, a za one manje hrabre da Southampton neće dati gol 1 poluvrijeme, a za malo jače hrabre, ili da Southampton neće dati gol uopće, ili ako ima u ponudi kladionice, broj golova ekipe, ona ponuda golova 0-1!

To što je QPR "sredio" Manchester City, to ima prije svega tu prste "Red" Harry Knepp, a niti igrači QPR-a nisu tu za popuniti statistiku, a nit situacija u Manchester City-u nije nešo bayna, stoga, ono jučer nije bilo ZICER, ali uvijek ( je ) postojala šansa za makar malo iznenađenje, što ne vjerujem da će se dogoditi u današnjoj utakmici, a da začinim malo i današnji "El Classico" oba daju gol ako je koefficijent makar 1.50, sve staviti na ta dva, jer su to po mojem 10/10 događaji!!!!   

svako ima pravo na mišljenje--manchesteru je sad prilika da se odljepi od citiya-southempton se bori za opstanak-vatra kak velim-ja bi stavil x(danas nejdem nikud-mala viroza me pere pa nebum uplačival nikaj),.. ,..šteta kaj chelsea igra u isto vrijeme ko i manchester..po toj utakmici odma bi znal reći kak stvari stoje 100%..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 13:21 (bahrija).
14 godina

Budemo vidjeli večeras, gdje pas jajca nosi {#} kako inače rekoše slijepci {#} !!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Ljudi hvala vam,ali imam jedno pitanje npr igraju arsenal i fulham koeficijent da će dobiti arsena je 2,00 a fulham 4,5 i sada ja sam uložio 5kn na fulham i ako fulham dobije moj ulog se pomnoži s koeficijentom?

15 godina
neaktivan
Da... logicno je sve. Uostalom imas na stranici kladionice, odaberes tipove, odredis ulog i izbaci ti eventualni dobitak. I na dnu Supersportove stranice su ti pravila kladjenja, sto znaci koji odabir.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Danas je bio dan za pogodak. 3 listica sva 2 prosla na jednom cekam Fluiminense.

Kasnije slike {#}

Samo budale čitaju potpis
13 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

Epski sam pao na classicu, stavio odg3+

Obama is sun-tanned by Silvio Berlusconi
17 godina

Iako sam navijač Reala, odigrao sam dns ovo {#}

15 godina
neaktivan
Trustek kaže...
Tcherot kaže...

Epski sam pao na classicu, stavio odg3+

chelsea vodil 2-0-nakraju 2-2,,manchester se mučil-jedva dobil 2-1,.

j higgins snooker-pratim 3 njegova zadnja susreta i sva 3popušil(2 od autsajdera)već je bil suspendiran radi puštanja meča--muljanja s kladionicama--mogel bi izgleda opet biti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 23:15 (bahrija).
17 godina

danas bas banana dan

16 godina
neaktivan
bahrija kaže...

{#}

Naravno da bi. Zašto bi zaradili (karikiram) 10 000kn mjesečno kad mogu 12 000?

Ili ako zarade 100 000, sa predplatama mogu još 10 000 znači ukupno 110 000kn. Jel ti sad jasnije? Novca nikad nije previše...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice